Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpionsum sende telden giriyosun galiba

ama burda oldugunu biliyorum yazmasanda idare ederim olsun:13:

Son düzenleme:

tesekkurler kuzunm.vall meraklandim dunaksam.hayirdir nooluyo diyealismamisiz boyle sessiz topige:-(
Allah kabuetsin orucunu cnm.bize de dua et insallahh

tesekkurler kuzunm.vall meraklandim dunaksam.hayirdir nooluyo diyealismamisiz boyle sessiz topige:-(
Allah kabuetsin orucunu cnm.bize de dua et insallahh

yok biz dagilmayiz scorpionsum sonuna kadar birlikteyiz

saol scorpionsum rabbim kabul ederse ediyorum tabi

birde muharrem duasi varmis onuda okuyorum hepimiz icin

canbonlarım vınnım bıttı gelemıyorum haberınız olsun merak etmeyın
ayın 29una kadar yokum
cok ozlıcem sızlerı ya
opuyorum sızlerı kendınıze cok ıyı bakın
heeee bu arada kırmızlarım dun geldı kızlar
insallah kıstlerde gıder
cıkmam gerek ugramaya calıscam sızlerı sevıyorum unutmayın benı

selam kizlar nerelerdesinizz habibtelerimm babam yanimdaydi o yuzden giremiyordummm girdigim zamanda kimse olmuyordu bende diger topiklere goz atiyordummm ozledim sizleri yaaaaa nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz yasakhayalimmmmmmmmm allah kabul etsin habibteee

yeruhem gittimi baban yanindami halen

saol habibtem rabbim hepimizin duasini kabul etsin

ne 29 na kadar yokmusun yaw cok uzun bi süre

hadi gözünaydin hayalotum kurtul su kör olasicalardaninsallah onlarin yerine güzel yumurtaciklar daha sonra onlarin yerinide bebecikler alir

Son düzenleme:
selammmmm yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ozledik habibte yaaaaa nerelerdesinizzz dun gece bekledim sizleri kimsecikler yoktuuuu

ahanda canim güzel habibtem geldi:124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:

selammmmm yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ozledik habibte yaaaaa nerelerdesinizzz dun gece bekledim sizleri kimsecikler yoktuuuu

habibtemmmmmmmmmmmm canim benim

dün bi ara girdim kimsecikler yoktu bekledim bende ciktim

kiz nasi özlemisim sizi allaalalalala

Son düzenleme:
tsk ederim bitanemmm bende baglanti gitttiii yazamadim hemen sana sende cikmissin birazdan gdecem doktora bakalim ne diyecekkk neden cagirmis gelince yazarim sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…