- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.041
habibte loorinin esi evdeydi en son ,esi evdeyken girmiyo kk ya,hayalotun isi bitmedi daha,meddcezirin yatili misafirleri var,sümeyye kursta,habibte alppinin baglantisi iyi degildir yada esas oglanla mücadele icindedir,laylam in yine misafirleri vardir,yelizim calisiyo aybish hamile erkenden yatiyo gündüzleri iste yoruluyo cünkü dinlenmesi lazim
arkadaslar küsmeyin sakin sürekli girenleri anlattim ismimiz niye söylenmedi demeyin lütfen
benimde bazen takilmalarim oluyo sinirlenip girmiyorumsimdide hafta sonu gezmelerim olabilir onun disinda kkda sayfalar zor acilmassa girerim habibteler
tesekkurler kuzunm.vall meraklandim dunaksam.hayirdir nooluyo diyealismamisiz boyle sessiz topige:-(
Allah kabuetsin orucunu cnm.bize de dua et insallahh
selam kizlar nerelerdesinizz habibtelerimm babam yanimdaydi o yuzden giremiyordummm girdigim zamanda kimse olmuyordu bende diger topiklere goz atiyordummm ozledim sizleri yaaaaa nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz yasakhayalimmmmmmmmm allah kabul etsin habibteee
canbonlarım vınnım bıttı gelemıyorum haberınız olsun merak etmeyın
ayın 29una kadar yokum
cok ozlıcem sızlerı ya
opuyorum sızlerı kendınıze cok ıyı bakın
heeee bu arada kırmızlarım dun geldı kızlar
insallah kıstlerde gıder
cıkmam gerek ugramaya calıscam sızlerı sevıyorum unutmayın benı
selammmmm yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ozledik habibte yaaaaa nerelerdesinizzz dun gece bekledim sizleri kimsecikler yoktuuuu
habibtemmmmmmmmmmmm canim benim
dün bi ara girdim kimsecikler yoktu bekledim bende ciktim
kiz nasi özlemisim seni allaalalalala
oyy habibtemmm bende ne cok ozledim bir bilsen kendimi bir an yalniz hissettim
sakin öyle yalniz hissetme habibtem sansizlik iste bu ara herkesin isi var galiba
insallah haftaya yine hep birlikte olacagiz biz dagilmayiz cünkü
habuibtem ben birazdan doktora gidecem gel demis 24.unde neden anlamadim bende
]babacigim dun gittiii habibtemmmmmm keske hep yanimda olsaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?