Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Medcezirim ve suedam ogretmenler gununuz kutlu olsun

Canım looriimmmmm... Ayyy çok mutlu etti mesajın beniiii , çok teşekkür ederimm naber nasılsın kuzummmm, çok özliyorum sizi ama misafirlerim hala gitmedi ne zmaan gidecekleri de belli değil, gelemiyorum yaaaa aklım sizde ama

ne demek canim benimm

Hadi ya hala gitmediler demek bende fazla giremiyorum bugunde esim izinli ama simdi evde yok o yuzden geldim bi bakiyim dedim

ne demek canim benimm

Hadi ya hala gitmediler demek bende fazla giremiyorum bugunde esim izinli ama simdi evde yok o yuzden geldim bi bakiyim dedim

Evet bianem ne zaman gidecekleri de belli değil, çok yoruluyorum yaa hem iş hem ev hem misafir.... Allah can sağlığı versin... ya bitanem şu bal kürü nasıl yapılıyodu

Evet bianem ne zaman gidecekleri de belli değil, çok yoruluyorum yaa hem iş hem ev hem misafir.... Allah can sağlığı versin... ya bitanem şu bal kürü nasıl yapılıyodu

evet canim kolay degil

2 yemek kasigi bal 1 tatli kasigi corek otu 1 tatli kasigi bal ama corek otunu robotta cek karistir sabah ac karnina 1 cay kasigi aksamda yatmadan once fln 1 tatli kasigi ye

Ben boyle yapmistim canim kolay gelsin

evet canim kolay degil

2 yemek kasigi bal 1 tatli kasigi corek otu 1 tatli kasigi bal ama corek otunu robotta cek karistir sabah ac karnina 1 cay kasigi aksamda yatmadan once fln 1 tatli kasigi ye

Ben boyle yapmistim canim kolay gelsin

çok teşekkür ederim tatlım yarın başlayayım da yapayım bariii
bitanem benim çıkmamm lazım öpüyorum kızlaraaa çok slm söyleee

canlarım çok gelemiyorum ama sağolsun hayalotum özetlemiş olanları mesaj atmış sağolsun

scorpionsum prolaktinin yüksek çıkmış, benimki de yüksekti dostınex kullandım 1 ay hemen düşmüştüüü inş seninki de öyle olurr

asetonum hastaymış çoook geçmiş olsunnn

meddcezirim habibtem ögretmenler günün kutlu olsun

Son düzenleme:
evet kızlar öğretmenler gününüz kutlu olsunnnnnnuzun zamandır giremedim özledim hepiizi, scorpionsumun prolaktini yüksek çıkmış, insalah hemen düzenlenir hormonların bitanem, yasakhayaim sen nasılsın iyi misin, loori, alpinn neler yapıyorr... ben üşüttüm galiba midem çok bulanıyo dün gece hep çıkardım, hala da bulanıyor, çok fena üşütmüşü midemi, haftaya cuma bat var ama hiç umudum yok kızlarrr:26::26::26:

Son düzenleme:
medcezırımmmmmm ve suedammmm ogretmenler gununuz kutlu olsun habıbtelerımmmmmm Oretmenımmmmmmmmmmmmm[sıze=3][/sıze]

ayyy yelizim gelmis ve gitmis

saol bitanem ben iyiyim sendede baya biseyler var

hadi bi haftan kalmis hakkinda hayirlisi olsun yelizim

mrb kızlar, sadece ağlamak istedğğm için ağlıyorum

Son düzenleme:
kizlar doktirdan geldimmm ilaclarimi nasil icecegimi soylemek icinnn cagirmisss sanki bastan anlamadik tobe yaaaaa adetin 11.gunu gelk dedi

umudum noldu kuzum:26::26::26::26::26::26:erkenden reglinmi geldi yoksa:26::26::26::26::26:

yok yasağım.. sadece batıma bikaç gün kala, strese bağlı olucak ki sanırım, bska bi topikte ben küçücük bi belirit ararkene, birinin dediğinden sonra böyle oldum ben..ve simdide ağlıyorum böyle istee
Hamilelik Belirtilerinde
erken belirti ye bak en basta.5226 dan beri
birde
Rainbow daki beni teselli edenlere.

simdi bi oh cektim reglinin gelmedigine sevindim o dedigin yerlerede bi bakimda gelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…