Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umutcugumm sana yazdimmmmm bitanem lutfen aglama ne olurrr senin aglatanlar utansin bende bir bakip geliyim iki laf edecem cikacammm

umudum noldu kuzum:26::26::26::26::26::26:erkenden reglinmi geldi yoksa:26::26::26::26::26:

simdi bi oh cektim reglinin gelmedigine sevindim o dedigin yerlerede bi bakimda gelim

umutcugumm sana yazdimmmmm bitanem lutfen aglama ne olurrr senin aglatanlar utansin bende bir bakip geliyim iki laf edecem cikacammm

çok saolun canlarım.. sizler iyi ki varsınız.. burada ilk yasağımı tanıdım..ve sonar sizleri..
ama böyle arkasında duran, ona destek olanların sayesinde ..
saolunn.. sizleri seviyorummm cokk

çok saolun canlarım.. sizler iyi ki varsınız.. burada ilk yasağımı tanıdım..ve sonar sizleri..
ama böyle arkasında duran, ona destek olanların sayesinde ..
saolunn.. sizleri seviyorummm cokk

umudum sende heryere gitme yaw

bizlerle paylas ne istiyosan hic tanimadigin kisiler senin hassasiyetini nerden anlasin...

ancak öylesine alayci sekilde yorum yaparlar

belki kendileri cok kolay elde etmislerdironlar bizlerin hassasiyetini anlamayabilirler

seni ilk ben kesfettim kimsenin üzmesine izin vermem kendime dahil

artik takibimdesin seni cok bos biraktim korumam gereközelliklede reglin yaklastigi ve hassasiyetinin arttigi dönemlerde:13:

Son düzenleme:
umudummmmmm bir yere gitmee lutfen seni uzenlerin kafasini kiracammmmmm elimden bir kaza cikacakkkkhadi simdi rahat ol ins adet olmazsinnn bitanemmm bebisin yerlesiyiordur habibtemmmmmmmmm....yasakhayalim senin yuzunden bulasik yikamadim seni bekliyorum suradaaaaaaa

senmi benmi valla habibtemgeldim habibtem..umudumun pesindeyim

hic insanlarin duygularini düsünmeden yorum yapanlar varya agzi büzülesicelersinir oluyorum olumsuzda olsa insan biraz yumusatarak söyler ama nerde o hassasiyet

kiz habibtem nereye kactinbak biraz beklerim yoksa bende kacarim

Son düzenleme:

yaa bak kendin diyorsun, öyel her yere gitme diye yasağımmm..
ben ne zamanlar gitmeye basladım biliyor musun??
senin bana yazmadığında, es geçtiğinde, üzüldüğümde, yüzümün asıldığında, dedim bu yasağımm ilk onla konusuyordum, smdi beni boşladı deyip üzüldüğüm zamanlarda gittim, beni baska topiklere sen gönderdin ben keşfettim demene rağmen..
neyes artık koru beni, özel koruma tutuyorum seni
evt batıma 2-3gün kala, iyice hassaslastımm..

saol kusum benim.. yasağımada dediğim gibi.. beni bu topikte boş bıraktıklarınız zamanlarda ben ellere gittim ama dua topğinde, orada birsey yokdu..
sadece erken belirtiler kısmında canım yandı.. ama oradada iki kisi beni savundu.

geldim geldimmmm habibtelerimmm nasilsinizzz umudum nasil oldun daha iyisindir umarimm...

yaw gercektenmi benim yüzümdenmi oldu

dur kendimi bi dövüm

yaw sen bakma bana ben bi sana degilki hepsi kiziyodu hayalotuma sor istersen

ama lütfen bundan sonra gitme baska yerlere ben elimden geldigince ne sorarsan neye yardim olursa yardim edecem biliyorumki bu topikteki herkes seni cok seviyo hepsi seni dinler ve yorum yapar umudumartik takibimdesin unutma ama bilmedigimiz tanimadigimiz yerlerede gitme kendini bilmezlerle tartisipta onlarin seviyesine düsmeyelim

Son düzenleme:

tamam haklisin bundan sonra seni bos birakmayacagizeller seni bizden alamaz sen bu topige aitsin tamam dua topiginede git ama senin gercek evin burasi unutma

Son düzenleme:
geldim geldimmmm habibtelerimmm nasilsinizzz umudum nasil oldun daha iyisindir umarimm...

biraz önceye göre iyi sayılırım cnm. en azından ağlamıyorum, gözlerim ağrıyor ama o kadar.. o da geçen insaAllah..saol cnm.

bende oraya takiliyorummmmm orada dua ediyoruz birbirmize herkes cok iyi...

evt dua kısmı olduğu için bi baktım derken takıldım orayada bende.

tamam haklisin bundan sonra seni bos birakmayacagizeller seni bizden alamaz sen bu topige aitsin tamam dua topiginede git ama senin gercek evin burasi unutma

tmm öyle olsun bakalım, burası benim evim .. en çokad sen boş bırakma beni

habibtem rabbim dualarinizi kabul etsin

ya biz iyi degilmiyiz habibte

bende bicok yer gezdim ama burasi benim icin bi baska

ayyy habibtee nasil dusunursun bunu yaaaaa...herkesin yeri ayri siz baskasiniz tabiki ben sizi ayri seviyorummmm tatlimmmmmmmmmmm habibtelerim benim benim icinde burasi baskaaaaaaa arada burda kimse olmayinca oraya da bakiyorummmmmm...dualar ediyoruzzz bitanemmmmm ..yanlis anlamanizi istemem habibntee

tamam dedimya artik takibimdesin umdum

umudum kiz seninle ilk tanismamizi hatirladim yawduygulandim bak simdi

yok habbitem yanlis anlamam tabiki edin duaniziburdada birbirimiz icin ediyoruz ama tabiki orasi yazip belli ediyo ordada edin duanizi habibtem hersey dua üzerine kurulu cünkü ben öylesine takildim yeruhem

heya ilk bska yerlere gidisim, senin yüzünden oldu..senin beni görmeyip baskalırana yazdığın zaman..
gittim ama nasıl gittim , boynu bükük gittim
nyse bida bırakma beni,. bak elin kıız gelmis sataşıyo bana, sen uyu uyu
bida zaten belirti neyin bisey demicem..bska yerlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…