Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw ben ne bilim bende degisiklik istedigin icin gittigini saniyodum:26::26::26::26:

senn bakma o kendini bilmez elin kizina kendisi galiba kolay bulmus konusuyo

bak umudum simdi senin kendini rahatlanman gerek günün az kalmis rabbim insallah ben hamileyim demeyi suraya yazmana nasip eder...bugün bende muharrem duasi okudum yarinda okuyacam birgünede nicklerinizi söyleyerek hepiniz icin dua ettim rabbim insallah kabul eder..

tmm yasağım...nyse geçelim onları..
evt sen yaz bisiler de rahatlat beni
birazdan çıkarım zaten, az dinlenirim..
gelebilirsem tekrar yazarım, öpüyorum simdiden sizleri sewiyorummmmmmmm

hadi duygularını anlat bana

yaw hani sen bi topik acmistin galiba ilk yazanda bendimyine hamilelik belirtileri üzerineydi

yaw ben seni cok sevdim umudum ondan sonrada kopamadik birbirimizden zaten

ben herkese yazmistim o sirada ama bi senle bu zamana kadar devam etti

sonrada burda iyice arkadasligimiz pekisti ve bu günlere geldik

yaw sen yeni üye olmustun kk yabi günes gibi dogdun kk ya ..ben coktan üyeydim ama senden sonra sürekli girmeye basladimsimdi dahada yazmim duygularimi diger habibteler kiskanabilir

Son düzenleme:

valla demin ki halimin üzerine, yüzüm gülmeye zorlanıyo bliy musun..
anca tebessüm edebiliyorum simdik ..
yarına bisey kalmaz insaAllah :)

valla demin ki halimin üzerine, yüzüm gülmeye zorlanıyo bliy musun..
anca tebessüm edebiliyorum simdik ..
yarına bisey kalmaz insaAllah :)

insallah umudum yarina gercek umudumuz olarak dönersinsimdi yat dinlen canim benim

bende cikim artik iyi geceler umudum ve habibtem

kızlaaaarrr, ya ben yine geldim yine kimse yokkkkkumudumun kalbini kırmışlar, bu insanları anlamıyorum yaaaa yemin ederim hemcinslerim ama bazı kızlar gercekten sıkıntılılar, oysa biz burda birbirimize destek olmak için varız, bizi bizden hemcinslerimizden bşka kim anlarki????nasrettin hoca damdan düşmüş, hocam doktor çağıralım demişler, o da demişki bırakın doktoru bana damdan düşen birini bulunyani hal böyleyken bu insanlar neden bizim duygularımızı anlamıyorlarki???onlar da bebek istemiyorlar mı???bırakın doktoru bana yasakhayalimi, umudumu, hayalotu, loorimi, alpinimi, sümeyyemi getirinnadet olmanın farklı acısını onlar bilirdüşünsenize yasakhayal nicklerimizi söyleyip bize dua ediyo bu nasıl bi arkadaş yaaaa, allah razı olsun canım arkadaşımız, allah sana tez zamanda huyu güzel yüzü güzel , sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Son düzenleme:
Bir süre önce bende bu topiclerdeydim.Bütün hamilelik belirtilerini yaşardım ama o ay olmazdı..Vay gözüm seğiriyor,karnım kaşınıyor,bakayım ağzımda metal tadı varmı evet evet var bu kesin oldu diyordum ama olmuyordu..

Bir ay batı beklerken sırf adet sancısı çektim dedim kendini başından gösterdi bu ayda olmuyor...Ama ben o ay hamile kaldım...Hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım..

Beynimiz okadar çok kandırıyorki bizi inanmayın dinlemeyin kendinizi..İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız..

Dualarım sizinle kızlar

ne oldu bilmiyorum ama biz seni cok seviyoz umudummm
kıskandım ayollll.şaka şakaaa

seni hatirliyorum cnmm.belki send beni hatirlarsin.cok sevindim melegin gelmis masalllah.bize de nasipolsu insallah.haklisin kafada bitiyor bu is.
Rabbim diyor bana sığın tevekkül et.biz kurcaladikca olmuyor iste.sabrın sonu selamet.sen bizi unutma dualarinda emii

dualarımda her zaman varsınız canım..Stres yapmammak zor evet biliyorum.Ama ne zaman kafan rahatlıyor ozaman geliyor meleğiniz..İnşallah en kısa zamanda güzel haberler vereceksiniz inanıyorum ben...

Her zaman ettiğim duam inşallah son BAT larınızı beklersiniz....

loorimm kusura bakma ben yine göremedim seni tatlımm..telden burada gözüküyorum ama olamıyorumm
meddcezirim 15 güne 2. tahlili yaptırıcam ama çaresiz dert değil çok şükürr..teşekkür ederimmm
umudumm sen kimseyi takma cnm evet dengesiz çok maleseff.kimse kimseyi anlamıyor bazenn
alppinim rainbowun topikten bahsediyon dimii..valla kızlar siz yoksanız bende oradayım uzun zamndır..hatta iki topiğe de yetişmeye başladım
yasakhayalimm sen bir tanesin yaww biz seni çook seviyoz valla.benim ex dünürümmm
boswerr cnmm çok teşekkürederiz..Allah razı olsun sendenn
yelizimçok teşekkürler inşallah kısa zamnda düzelecek prolaktinim benim umudum varrr
meddcezirimm süedamm öğretmenler gününüz kutlu olsun şekerlerrrr

ayyy yazmayı unuttuğum bişey yoktur inşallahhh...heee hayalotum kuzumm seni özliycez 3-5 günnn

Gerçekten çok zor.. Umarım bebişlerimiz çok bekletmez bizi Siz kaç aydır deniyorsunuz canım?

bu sitenin yeni üyesiyim 6 yıl hamile kalmak için çok uğraş verdim en sonunda eşimin bir arkadaşının vesile olması sebebiyle bir doktora daha gittim ALLAH razı olsun müthiş bir doktor tavsiye ediyorum inşallah dualarım sizinle mutlaka gidin adı aykan bey yurt dışında kalıyor ama belli aylarda geliyor mutlaka ulaşın olmassa ben meal adresini filan verebilirim sıkıntınızı yazın benim umudum yoktu ama gerçekten harika bir doktor

arkadaşlar ben uzun bir süre hamile kalamadım bir doktor sayesinde çok mutluyum ALLAH razı olsun size ve herkese yardımcı olmak isterim [...........mail] sanırım facebook adresi inanın müthiş bir doktor inşallah ulaşırsınız yurt dışında kalıyor kendisi ama türkiyeye sık sık geliyormuş 4 ay bekledim ama çok saolsun mutlaka sorularınızı cevaplıyor tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar ben dün çatlatma iğnesi oldm bu gün aşırı sancılanıorm normalmi bilen varmı

cnm valla bilmiyom ama doktor dedimi iğneden kaç saat sonra eşinle görüşmen gerektiğiniçatlıyodur sanırım tatlım..görüştüyseniz sorun yok yanii bencehayırlısıyla içerde birbirini bulur inşallah spoşla yumoş

Canim cok sagol tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…