- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.421
hayalotummmm nasilsin bitanemm...yaaa su erkekleri kafana takmaa.esin yanlis yapmis sana danismasi gerekiyordu sonucta sizin geleceginiz soz konusu..erkekler kendi abilerine her zaman oyleler..bizimkide farksiz degil yani...herkes bu derrtee...ama sen bunun ustesinden gelirsin bitanem habibtem benim canini skma olurmu...bende dun uyumadan bir tartistim uyudum...biz karsi gelince bazi seylere inatci bencil oluyoruzzz....ama bilmiyorlar ki biz gelecegimizi dusundugumuzu aman yaaa erkek millleti isteee...sadece kendileri kardes..
alppınım bıtanem
cankuş sinirimi çok bozdu benim ya
neyse sen nasılsın bıtanem
yemek yapiyordum habibtemmm turlu bulgur pilavu yogurtlu bugday corbasi...gel birlikte yiyelim canim benim...ah su erkek milleti..birak kardesleri ceksin neden biz cekiyoruz...benim esim 25 yasinda ama saclari bembeyaz tum sorumluluk uzerinde abisi var ama bos...bizim esasoglan kizlarla gununu gun etsin bizimkisi calisip dursun...vallahi tavrini al..bende tavir aldim inatci keci diyor bana...ahh habibtemmmm ben iyiim ama canim skkin...10 gun onceden adet oldum...bu ay bir beklentim yoktu yumurtlaiklarim gelismemisti biraz zayiflar bizim yumoslar...yarin doktora gidecem bakalim ne diyecek...sen nasilsin bittimi ev temizligi ozledim seni yaaa...yasakhayalim hamis ins bu sefer olacak dua etmek isterdim ama adetliyim...allahim icinizin guzelligi gibi evlaglar nasip etsin habibtelerimmm
oh oh ne güzel afıyet bal şeker olsun bıtanemyemiş kadar oldum
sıkma canını senın yumoşlarda benimkiler gib, tembel sanırım
bitti canım ev temizliği bugün gelen giden çoktu bana gelip çıktım oyuzden
allpınım eltım geldı demın bu kızla sac başa gircez gibi bıraz kovalamıs gıbı oldum ama nefret edıyorum hıc sevmıyorum ya
3 gundur aglamaktan gözlerim şişti artık kalbımı çok kırdı bu sefer benımkısı yedıremıyorumokadar ailesi tarafından tekme yedi hala aynı yolda devam ediyor ya pes valla
inşallah güzel haberlerle gelirsin bıtanemhayalotum canim benim cok saol rabbim sizlerede insallah yasatir bu duyguyu
ama ben sindilik cok kendimi baglamak istemiyorum ne olur ne olmaz diye
tek yaptigim sey dr verdigi haplari kullanmak dinlenmek ve rabbbimden hakkimda hayirlisi ne ise onu vermesini beklemek bitanem...
simdilik degisiklik yok bazen kahve bazen azda olsa kirmizi lekeler var
dr randevumda ayin 14 degil 4 de:18::18:dün yanlis yazmisimeger ozamana kadar kanama cogalmazsa durum neymis iyice netlesecek:26::26::26:
allahim hakkimizda hepimiz icin hayirlisi neyse onu versin
hayalotum esine gelince;
benimkide söyle yapmisti esim sürekli calisan biri abisi ise issiz haziri seven biri calismayi sevmez...babasi onun adina issiz diye döner dükkani acti.tabi o sirada babasi ve abisi issiz almanyada issizlik parasi aliyolar oturduklari yerdedükkani kendi üstlerine yapmadilar devletin verdigi para kesilecek diye cünkü amac develeti kandirip abisi iki yerden para almak istiyor ya ve benimkini kandiirip üstüne yapmislar dükkani tabi benim haberim yok..kizar diye bana söylemiyor...biliyo benim ne tepki vercegimi.aileside sözde ben yeni gelinim ya öyle konulara karismaya hakkim olmamis oluyo diye söylemeye bile gerek duymadilar...ve abisi ancak iki yil calistirip babasinin destegiyle dünyanin parasini kazandi benimkine hic para bile vermedi parayi birak senin seyande para kazandim diye ufak bi hediye bile almadi..neyse dükkani kapatti ne vergisini ödemis ne cöp parasini ödemis bide üstelik kacak calismis cünkü develetin verdigi parada kesilmesin diye sonuc parayi o cebe atti bize ise bütün cezalar mahkemeler hacizlar kaldi neyse cezalari taksit ne yaptik mahkemeler taksiti onayladi haciz kalkti benim bunlardan tabi eve mektuplar gelince haberim oldu.. bizimde ozamman zor dönemimiz oldu abisi evinde mutluyken abisiyle tartistim konusmayiz kendisiyle ve esiyle simdi ise o olaydan sonra herseyi kendi elime aldim isine gelirse dedim kabul etti calistigi parasi bile bankaya benim adima gelir
napalim bunlari yasamakta varmis korkma ilerde daha neler yapar diye eline al tüm kozlari arabayi yapim üstüne diyorsa hic öyle ince düsünme degisir ne diye yapsin üstüne dedigin gibiyse onu bari kaybetmeyintabi bu benim fikrim sen kendin daha iyi bilirsin ben kendimi senin yerine koydum ve nasil davranirdimi anlatiyorum hayalotum böyle bizimkileri gibi kötülük düsünmeyenleri baskalarinin soymalarina izin vermeyelim..dedigin gibiyse allah göstermesin hersey elinizden gider kayninla karisi ancak evlerinde keyiflerine bakarlar sizde üzülmekle ve huzursuzlukla mücadele etmek zorunda kalirsiniz insallah dedigin seylerin hicbiri olmaz para ne kaybetmezsiniz ama yinede her ihtimale karsi arabayi garantiye al derim....
senin nabzini olcmeyemi gelmis...bende eltilerimi sevmem..daha nisanlilar hepsinden buyugum...daha birsye bildikleri yok...evet erkekler boyle maalesef erkek degistimi kadinin degistirdigini zannederler...halbuki oyle seyler yok...ne soylesen bos simdi...sen rahatina bak bitanem
slmm kızlar yumut-rtlama haftam biteli 3 gün oldu yaaa ama üzerimde çook halsizlik uyku hali var..galiba ben hamilelilk belirtileri hastası oldm...offfffffffffffffffff.
ölçtü ama zararlı çıktı.ya utanmadan suratıma bakıyor benım bıde ukala.kocasını savunuyo ne yıceklermıs içceklermişte nerden çıkmış bu işte bana numara yapıyo ya
bana bak dedm bana gelınce kocanın yaptıgını anlatma
bu işi benım kocamın aklına sokan senın kocan kır dızını in evınde otur dedım
dedim gıden para benım param bana o işyerının adını açma dedim 1 saat konustu bana hala
en son suan sınırlıyım ın evıne kalp kırmak ıstemıyorum dıyorum yok anam anlamıyor yahu
ya bıde bu kullandıgım ilaçlar çok kötü yaptı benı acaıp sınır kupuyum kendımı tanıyamıyorum allpınım
burdayimmmm habibtemmm....kagitta kek yapacam tariflere bakiyorum...arkadasimin yanina gidecemm birazdan..eli bos gidemem...aliskanlik istee
hamarat kızçem benım
habıbtem bende keki hiç sevmem ama pişmemiş hamurunun hepsini yiyebılırım valla
ayyy kiyamam sana bitanem,...kendini yiprtama..kafana takma esinle konusmayi dene ama sinirli bir sekilde degil...kendini ifade et..bu eltiler ne anlar yaaa...yok anasini satayim onlar harbi iyi rol yapiyorlar biz yapamiyoruz diye oyle sinir ku;pu oluyoruz...hep verici bir oluyoruz kimselerden birsey gordugumuz yok,,sen o guzel canini skma...rahat ol hormonlarin etkilenir kistlerin yok edilmesi gerekiyor dimi hayatim lutfen canini skma...beni daha cok sinirlendirmesin tum sinirimi senin eltinden alirinm vallahi
ben tatli olan herseyi severim...yaparim ama yemem...yemeden kilo aliyorum..artik yesen yerimden kalkamam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?