Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umutcuğum inan ne diyeceğimi bilemiyorum..böyle bir durumda hiçbir söz seni teselli etmez biliyorum..Rabbim sana çok güzel bir yürek vermiş..çokça da sabır..ben inanıyorum canım birgün bu sabrının mükafatını alacaksın sen..herkesin bir imtihanı varmış ya bu hayatta senin ki de bu demekki..ama imtihanları başarıyla geçince yüzün gülecek inan..
sen şimdi biraz kafanı dinle..buradan uzaklaşmak ta en tabii hakkın ama kendini iyi hisediince muhakkak gel..biz seni burada bekliyor olacağız canım..
ve inşalla bir dahaki gelişin bize güzel haberlerle olucak..
biz de seni çook sevdik canım..belki senin kadar hissedemeyiz yaşadıklarını,hasretini ama seni anladığımızı bilmeni istiyorum..sevgiler canım..inşallah en yakın zamanda gelirsin aramıza..

meddcezirim scorpıonsum laylam loorim suedam asetonum sümeyyem kaçakhayalım daha saymadıklarım
çok özledim ben sizi neden böyle olmuşki bu topik çözemedim ben :44::44:
allpınımı bılıyom sadece kağıtta kek yapıp misafırlıge gıttı
umudumuda anlamaya çalıştım rahatlayıp gelicek inşallahhh
tek kaldım yaaaaaaaa

Son düzenleme:
off yine karsilasamadik yaa insallah gelirsiniz gerii.hayalotum bi silkelenip toparlanmamiz gerek bura bizim evimiz burda tanistik kaynastik bizz.valla sizler yokken saga dola takilmadim hee.bitek rainbowun topiginde surekli varim.burayida kontrol ediyom gelen giden olur diyereekkk

kızçemmmmmmmmmm yakaladım yupppiiii
ne çok özlemişim ya neden kimse yokki kendi kendi me konustum butun gun topikte valla
bencede buneya gelen gıttı alaalaaaa
dönün canbonlarım yuvanıza bi gittim topiktekimsecikler kalmamıs ya
geldim ben geldim bidaha gitmicem
scorpionsum cıdden nerde mıllet geçmişe döndum ama okudukca karıstırdım bıraktım valla
bişeymi olduki işlerimi var

Son düzenleme:

bende tatlim bendeeeee
vala biliyon yasakimiz hamis.sukurler olsun.o dinlenicek izinli:49umut kafa dinliycek biraz
meddin misafiri vardi sanirim.yumos gunleri de olabilirrr
alppin buralarda zati
sueda ve klan yalniz birakmiyolar sagolsunlar.aseton geliyo arada.ama loori kayip sanirim gormuyorum.ayrica reaninki ikiz biliyon muuu

umudumu biliyom ama gelıcek ınanıyorum
anam kaçakhayalim aklımı alıp goturdu benım rabbım kucagına almayı nasıp etsın inşallah
meddcezırımın mısafırı gıtmedı dahaalaala çalısma gunu gelıcek bu kızcenın
allpınım mısafırlıkte hemide kek yaptı scorpıonsum
suedamda klnlede selamlastık ama konusamadık daha
asetonumunda buyumustur teyzosum ya
reanımde hamiş oldugunu bıle unuttum bı ara selam verdım bı bakarım takvımıikiz demişti ama konustugumuzda oktora gıdıcektı tam sorucaktımkı cıkıverdı
ee sen napıyon bıtanem

hee bak sümeyye de kayıp..bi iz sürmek lazım bu kızçeler nerdeeeeee
iyiyim tatlım yaa yumoş günler ama umut yok yani prolaktin yüksekken bişeycik olmaz..bide 17. gün kan tahlili vercem en az 24 saat çalışma olmaması lazımmış..amaan işte bu ay öylesine geçiştiricem..hayırlısıyla çarşambayı bekliyorum artıkk
cnm sen ne yaptım eşinle durumunu okudum..erkekler çoğunlukla böyledir cnm..hep ön plana ailesini alır..hele fazlaca kardeşi varsa..ama sen yine de sabret cnm eşinle aranı bozmana değmez..o bir yanlış yapmış yanlışını anlayacaktır eminim..sana söylemesi gerekirdi evet ama belkide baskı yaptılar adamcağıza..söyleme diyeee:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…