Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ilaç içiyorsun ya düşer bitanem takma fazla kafana 1 ay oluruna bırak bakalım hadı bakalım haırlısı
napım bıtanem konusuyorum yavas yavas küs kalamıyorum ben kimseyle
küsüm derkende konusuyordumda oda ayrı bi konu işte biraz daha soguk davranıyorum ama hala.
oda nezaman baksam sırıtıyo scorpıonsum aklına gırmısler tamam oda soyluyor ama ınsan karısından saklarmı ya
öyle işte aklıma gledıkçe sinir basıyo atlatamadım daha
sümeyemde kursa gidiyodu ama giriyomu acep.

Son düzenleme:

ilaç çarşamba belli olcak cnmm.yine yüksekse vericek doktorum
olsun tatlım uzatmayın fazla..sende içini soğutmaya çalış..hatasını anlaması bile bir erdemdir öyle düşün canımmm

Umudummmm canım yaaa nolur gitme topikten... Biz burda yüz yüze tanışmadığımız halde en yakınlarımızın bile vermediği desteği vermiyor muyuz birbirimizee, şimdi çekip gitmek de niyee... Nolur umudunu da yitirme bitanem, biliyorum çok zor ama benim umudum üstesinden gelecek.. Ümidini yitirmeyecek veee bebişi göbüşüne geleceeekkkkk
En kısa zamnada toparlanıp aramıza dönmen dileğiyleee... Her zaman yanında olmaya hazırım bitanemmm,SENİ ÇOOOK SEVİYORUM!!!!

Bennn geldimmm, hayalotumm nasılsın kuzuummmm
seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamammmm, iyisin değil mi

ilaç çarşamba belli olcak cnmm.yine yüksekse vericek doktorum
olsun tatlım uzatmayın fazla..sende içini soğutmaya çalış..hatasını anlaması bile bir erdemdir öyle düşün canımmm

ay scorpıonsum ya benım kocam ve erdemlılık valla cok guldurdun benı yaya sen erdem lıktır yazınca laptopu ındırıpte benımkının suratına baktım benımkınde yok anam o erdemlılıkten benımkı saftırıkoda garıbım ben gulunce ona sandı ya
alaala ben nıye herseyı karıstırmısım kı bülem bende başladın sanıyom şu geçmişi yarın okumam lazım
ozamn inşallah aynı çıkmaz kendiliğinden belkim geçmiştir bilem

deme kızzz..naapsın işte saf diyosun kandırmışlar kızma sende adama aaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah cnm benimde umudum var düşmüştür belkiiii:26:

iyiym bitanem nasıl özlemişim sizleri anlatamam ya
sen nassın canbonum kız mesaj kutum full dolmuş benim kaç defa sildim yoğun ilgiden yetişemiyorum

yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, napim kuzum misafirlerim gittiii bundan sonra burdayım ben deee... Dün adetimin 10. günüydü ovulasyon testi yaptım pozitif çıktıı, bugün de pozitif çalışmalar başladı anlayacağın... Ama ben çok takmıyorum artık, olursa olur olmazsa Rabbim isteyene kadar bekleriz naapalım... 4 gündür soğan suyu içiyorum,karnımda göbeğimin etrafında midemde acayip ağrı oldu yaa bırakmayı düşünüyorum
sen nasılsın eşinle ne oldu kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…