- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.461
hee bak sümeyye de kayıp..bi iz sürmek lazım bu kızçeler nerdeeeeee
iyiyim tatlım yaa yumoş günler ama umut yok yani prolaktin yüksekken bişeycik olmaz..bide 17. gün kan tahlili vercem en az 24 saat çalışma olmaması lazımmış..amaan işte bu ay öylesine geçiştiricem..hayırlısıyla çarşambayı bekliyorum artıkk
cnm sen ne yaptım eşinle durumunu okudum..erkekler çoğunlukla böyledir cnm..hep ön plana ailesini alır..hele fazlaca kardeşi varsa..ama sen yine de sabret cnm eşinle aranı bozmana değmez..o bir yanlış yapmış yanlışını anlayacaktır eminim..sana söylemesi gerekirdi evet ama belkide baskı yaptılar adamcağıza..söyleme diyeee:26:
iyiydir cnm sennn..varmı bi gelişme sendeee
iyidir tatlım sen nassın
bende iyiym ya net başında hayatımı sürdürmeye çalışıormmmm
ilaç içiyorsun ya düşer bitanem takma fazla kafana 1 ay oluruna bırak bakalım hadı bakalım haırlısı
napım bıtanem konusuyorum yavas yavas küs kalamıyorum ben kimseyle
küsüm derkende konusuyordumda oda ayrı bi konu işte biraz daha soguk davranıyorum ama hala.
oda nezaman baksam sırıtıyo scorpıonsum aklına gırmısler tamam oda soyluyor ama ınsan karısından saklarmı ya
öyle işte aklıma gledıkçe sinir basıyo atlatamadım daha
sümeyemde kursa gidiyodu ama giriyomu acep.
selamm herkese, günaydın..şu cuma sabahı, Rabbim biliyor ya, herkese o müjdeli haberi vermeyi ne çok isterdim..şuan ise bin parçayım..gözlerime ne zaman söz geçiririm bilmiyorum..
işte yine bir hayal kırıkılğınla baş başayım..hadi geçen ay öyleydi böyleydi derken, bu ay tedbirimi aldım derken, şu son bı haftadır adet zamanım geliyor diye çok stres yaptım kendime..ama şu son iki aydır çok şeyler yaptım diye, insanız iste, bekliyor insan, hayalini kuruyor yaptıklarıyla, o minicik cennet kokulu meleğin..yine kaç ay daha böyle hasret kalıcam bilmiyorum...dua, dua, onca yaptıklarımla, hem çok yoruldum, hem çok bunaldım..kendimi biraz fazla zorladım galiba, ve uğrastıklarımla olur diye sandım..olmadı. .ne yapayım ki daha ?? esim artık dktara da gitmiyor, bnde gidemiyorum tek basıma..elimden de ancak bu kadarı geliyor..şu an vücudum ve hormonlarım ne halde bilmeden, elimden geleni yaptım, çok yapsam zararı olur mu ki dedim hep..uğrastım, çabaladım ve yine olmadı işte..ama işte gel de anlat şu bin parça olan ruh halime..
birde şu son bir haftadır, etrafımda gereksiz diye nitelendireceğim bikaç insan yüzünden, strese girmeme sebep oldular..biliyorum kızıyorsunuz bana, neden olmadık şeyler yüzünden stsere girip kendini düşünmüyosun diyebilirsiniz..inanın buna engel olmak, adetime engel olmak gibi birsey..yine de Rabbime sükür ki adet oluyorum en azından..bu ruh halim yüzünden, kendimi bir türlü rahat bırakamıyorum yılların verdiği yaşanmışlıkla, yılların verdiği hüsranlı yorgunlukla..
ve en son dün aksam çok sıkıntılandım.. hayatımdaki bi kaç insandan 313Ayetel Kürsi duası isteyim diyerekten, tlden msj atıp halakızına ;
napıyosun halakızı, bir dua isteğinde bulunabilir miyim benim için çok önemli, eğer işin yoksa, okuyabilirsen cumartesiye kadar okuyabilir misin dedim..
ve bana direkt olarak
koşturup duruyorum okuyamam, cmartesi programım var, sen niye okumuyosun dedi ? sanki ben ona ben okuyamıyom demişim gibi.. anlaşılır biçimde sormus olduğum şu soru yüzünden, binbir türlü şey dedi.. işte bu bi kişi yüzünden, okuyamam cvbı aldım ya?, nasıl paramparça oldum, nasıl bi sıkıntı girdi içime anlatamam.. öyle bi hale geldim ki o anda ,esim içerde duymasın diye ağladım ama nasıl tuttum kendimi sıkıyorum ağlamiyim diye, esim duysa kızacak diye, sıktım kendimi, ağlamiim bsverim bebeğim gelicekse, iyi seyler düsüneyim dedim..sabır çektim..sabır çektimm..olmadı,. durduramadım kendimi..dedim ki, ya dedim şurda yakınım diyebileceğim halakızı hiç ummazdım böyle desin, şu forumda bile, hiç tanımadığım, hiç görmediğim insanlar 1001 kere Ayetel Kürsi okuyorlarken, onun verdiği cvbaa bak..? tmm okuyamıyorsada yada tam anlamadıysa, anlakadan dinlemeden sormasın değil mi? işte insan o da sonuçta, snradan tmm okuma bsver dedim..yok ben anlamadımda, cmrtesiokuncak sandımda, smdiden başlasam olur mu da.. Allahım yarabbim deli etti beni..konuyu nerden nereye getirdi daha da anlatsam şaşar kalırsınız.. dedim ilk defa snden böyle birsey istedim..bnm için önemli olmasa istemezdm dedim..sen isteyipte, ben okuyamıycak olsam bile okutcak kisiler mtlaka bulurdum, sırf senin hatrın için dedim..snrdan yazıp durdu bir sürü özr dilerim de. yok bilmem ne de..pisman oldu ama..tmm dedim hayırlı geceler sana..
o an da, aklıma dayımın sıkıntı duası geldi..cünkü içim öyle bir hal aldı ki ; onu okudum bir tesbih..ve yatağa geçtimm..yine uyuyana kadar karnımın sıkıntısından, yine dilimden okuduklarım bitmedi..adet olucakmışım gibi hep ağrılarım olurdu, lavobya gititğimde hafif bi ıslaklık ve bakıyorum yok, sanki ilk zamanlarda olan belirtiler, artık var gibi de, yok gibi de birseydi..kendime anlam veremiyordum..derken yatarken biraz geldiler benimkiler..ve bu sabah artık bitti hersey..umudum da, şu iki aylık yaşadıklarımla, hayallerim de bozguna uğradı..kimine göre saçma sebepler gelebilir, ama işin içined olupta aynen yaşamayan bilemez..yılların verdiği belli yorgunluklarla, artık hiçbirseyi kaldıramaz oldum..ne ters bir lafı, ne de yanlıs anlayabileceğim bir tek kelimeyi..tmm kimsenin yorgunlukları benim kine benzemez,. kimisi aldırmaz..kimisinin yapısı o dur dicem ama..o dur derken aklıma odun geldi nedense..
nyse hakkınızı helal edin arkadaslar..burada sizleri çok sevdimm, bana o samimiyetle yakınlıklarını belli edenleri çok sevdimm...
uzun bir süre gelmem belki ama, birgün reanncığımın rüyası gerçekleşirse, rüyan gerçekleşti deyip mutluluğumu sizlerle paylaşmaya gelirim..
şu anlattıklarımla, smdiye kadar dediklerimle, sizleri de üzdüysem affola,anlatırken biraz uzun tutabiliyorum anlatacaklarımı..daha da anlatsam, sayfa yeter mi bilmiyorum..hem sizi de sıkıyorumdur ..neyse..
Rabbim yardımcınız olsun, kimseyi benim kadar yılların yorgunu yapmasın dilerim ki..
sizleri çokk çokk çokk sevdimm, her zaman dualarımdasınız.. Allah'a emanet olun simdilik ..
bende yomuşlardayım tatlımm..
ilaç çarşamba belli olcak cnmm.yine yüksekse vericek doktorum
olsun tatlım uzatmayın fazla..sende içini soğutmaya çalış..hatasını anlaması bile bir erdemdir öyle düşün canımmm
tıpkı bennn
bu internette yokken napıyomuşuk acep
Bennn geldimmm, hayalotumm nasılsın kuzuummmm
seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamammmm, iyisin değil mi
rabbim hayırlı haaberlerle sonuçlandırsın inşallah
ay scorpıonsum ya benım kocam ve erdemlılıkvalla cok guldurdun benı ya ya sen erdem lıktır yazınca laptopu ındırıpte benımkının suratına baktım benımkınde yok anam o erdemlılıkten benımkı saftırık oda garıbım ben gulunce ona sandı ya
alaala ben nıye herseyı karıstırmısım kı bülem bende başladın sanıyom şu geçmişi yarın okumam lazım
ozamn inşallah aynı çıkmaz kendiliğinden belkim geçmiştir bilem
rabbim hayırlı haaberlerle sonuçlandırsın inşallah
iyiym bitanemnasıl özlemişim sizleri anlatamam ya
sen nassın canbonumkız mesaj kutum full dolmuş benim kaç defa sildim yoğun ilgiden yetişemiyorum
cnmmm özlemişim vallaaa.artık bu haftadan itibaren hepberaberiz dimiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?