- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.001
valla aynı fikirdeyim bu kez umutluyum ama yinede korku var tabi benm önceki kayıplar rahimdeki perdeden 0,4lük çözüm olur bence allah bilir bakalımo zaMMAN HIC HEMATOLOGA GITME SENIN BENCE IGNEYE IHTIYACIN VAR:AMA 0;6 COK FAZLA BENCE BILDIGIM KADARIYLA SENIN DEGERINDEKILER HEP 0;4 ILE YAVRULARINI KUCAGINA ALDIahh bizim aslinda dermansiz derdimiz yok ama igne dozu ayarlamasi sorun bi onu tutturabilirsek rabbimde izin verirse 3 bes tane bile olur
habibtem gordum onun altinada ben yazdim arada kaynadi herhaldenasilsin habibtemm
Dikkat et canim kendine fazla hic bisey yapma yarinda hayirli guzel haberlerle gel bizeama yasakhayalim sen korunuyodun ya birakmismiydin korunmayi :26:
iyiyim canim ne olsun ilac kutusu oldum gunde 4 hap iciyorumm..sen nasilsinnnn habibteee
loorim doru ama korunma deyince anlarsin ya kensi usulümüzce korunuyoduk yani azbu ay esim hastaydi sadece 3 defa oldu ama sözde yumurtlama günü degildi sunu daha iyi anladimki cok calisma bile önemli degilmis önemli olan kafayi bosaltmak bebek icin yapmamakmis valla 9.ayda daha cok calismistik beynini bebege odaklamadigin zamamn o kendiliginden geliyo artik bu taktigi yapacam az ve öz gerci ben diger hamileliklerimdede hic kafaya takmazdim ve biri haric digerleri ilk 3 ay icinde oldu sadece 3.bebekte 10 ay sonra olmustu valla bu ay imkansiz gibi biseydi ama oldu iste ama sonu nolur rabbim biliyo sadece
selammmmmmm
ne var ne yok kımler var kımler yok
valla aynı fikirdeyim bu kez umutluyum ama yinede korku var tabi benm önceki kayıplar rahimdeki perdeden 0,4lük çözüm olur bence allah bilir bakalım
aynen günde 3 ilaç içiyorum ilaç bitince sözüm var dilenciye yada camiye para vericemiyiyim canim ne olsun ilac kutusu oldum gunde 4 hap iciyorumm..sen nasilsinnnn habibteee
kız bizim ayda tek seferde oldu ilkinde diğer 3üde ilk denemede oldu ama marifet değil hamile kalmak allah doğurabilceğimiz bebeklere hamile kalmayı nasip etsin hamile kal düşür cok zor cooookkkkloorim doru ama korunma deyince anlarsin ya kensi usulümüzce korunuyoduk yani azbu ay esim hastaydi sadece 3 defa oldu ama sözde yumurtlama günü degildi sunu daha iyi anladimki cok calisma bile önemli degilmis önemli olan kafayi bosaltmak bebek icin yapmamakmis valla 9.ayda daha cok calismistik beynini bebege odaklamadigin zamamn o kendiliginden geliyo artik bu taktigi yapacam az ve öz gerci ben diger hamileliklerimdede hic kafaya takmazdim ve biri haric digerleri ilk 3 ay icinde oldu sadece 3.bebekte 10 ay sonra olmustu valla bu ay imkansiz gibi biseydi ama oldu iste ama sonu nolur rabbim biliyo sadece
hosgeldin suedam nasilsinn
hosgeldin pureipekim
bi tanem evde test yaptim pozitif cikti ama biliyosun benim 4 kaybim var cok korkuyorum hamileyim dememye yarin dr gidecem bide ultrasonda bakacak bakalim ne diyeceklekelenmelerim var cok korkuyorum pure ipekim diger kayiplarimdada hep vardi cünkü o yüzden cok baglanmak istemiyorum
Bi Allahin kuluda bana hosgeldin demezmi ya
pureipek hosgeldinnn canimmm
bende sana onu sorcaktım iğne kullandığım bütün hamileliklerimde lekelenmeler oldu öyle olunca aspirin bırakılıyo galiba ama doktor hiçbişey demediöylemi :26:insallah bence bu sefer seninki 0.4 lük ile hallolurcünkü senin faktör benimkinden hafif bide gumus senin igne kullandigin hamileliginde ilk baslarda lekelenme olmusmuydu benim bu besinci ama hepsinde oluyo ters giden biseyler var mama dr bile anlayamadi.daha iki ay önce bi merkezde tüm testlerim yapildi kan pihtilasmasi haric hic bi sorun cikmadi
ıyıyım tatlım sen nasılsın
okuldayım arada bakıp cıkıyorum ıste
aynen yasakhayalim bende onu bu ay uyguladim gerisi Allaha kalmis hayirlisi
Sen uzulme habibtem melegin seninle olucak elimize dogacak
insallah loorim ben inaniyorum bu yeni yilda topigimizden cok hamile cikacak
bende sana onu sorcaktım iğne kullandığım bütün hamileliklerimde lekelenmeler oldu öyle olunca aspirin bırakılıyo galiba ama doktor hiçbişey demedi
sen iğne kullanmayıncada oldumu lekelenme:26:
canım seni o kadar iyi anlıyorum tedirginliğini o kadar çok hissediyorumki
inan deselerki pureipek yasakhayalin elini tuttukça bebiş de sıkıca tutunucak, hiiiç bırakmam seni
rabbim senin elinden tutsun, yüzünden baksın, bebeğini sana BAĞIŞLASIN inşallah, amiiin :)
looricim, hoşgeldin sefalar getirdin, aklıma maniler getirdin, biz aciz kulların başına, rabbim hayırlar getirsin :)))))
hoşbuldum, geldimm, yazdım, okudum daha iyi oldumm :))))
bnce benm iğne gereksiz ama denycem bidaha bakalım zaten lekelenme olduğunda bebeğe bağlanamıyorum anlıyorum ölceğini senin bebek kanamayla fln mı ölüyo benm kalbi duruyo sadece rahim ağzı ölçüldümü yetmezlik olabilirsendedemi olduallala niye bizde oluyo anlayamadim gitti offf ikimizde biseyler var ama dr bile anlayamiyo evet simdi aspirini biraktim ama yinede oluyo anlayamadim gitti:26::26::26:3.hamileligimde 6 haftaya kadar kullanmadim igneyi ama aspirin kullandim lekelenme yine vardi:26::26:6.haftadan sonra igneye basladim leklenme devam etti 15.haftada evde dogurdum ya ölecem sanmistim cok korkuyorum o yüzden kocamamn bebek elime gelmisti erkek oldugu bile belliydi bizdeki sorun ne herkesin bu hastaligi var ama pihtilasma topigine bakiyorum cogunlugu dogurmus kafam yerinde degil
Insallah yasakhayalim nedense bende oyle hissediyorum Rabbim hayirli evlatlar versin hepimize
Pureipegimmm coook sagol tatlimmm benimm sende hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?