Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla aynı fikirdeyim bu kez umutluyum ama yinede korku var tabi benm önceki kayıplar rahimdeki perdeden 0,4lük çözüm olur bence allah bilir bakalım

Dikkat et canim kendine fazla hic bisey yapma yarinda hayirli guzel haberlerle gel bize ama yasakhayalim sen korunuyodun ya birakmismiydin korunmayi :26:

loorim doru ama korunma deyince anlarsin ya kensi usulümüzce korunuyoduk yani az bu ay esim hastaydi sadece 3 defa oldu ama sözde yumurtlama günü degildisunu daha iyi anladimki cok calisma bile önemli degilmis önemli olan kafayi bosaltmak bebek icin yapmamakmis valla 9.ayda daha cok calismistik beynini bebege odaklamadigin zamamn o kendiliginden geliyo artik bu taktigi yapacam az ve özgerci ben diger hamileliklerimdede hic kafaya takmazdim ve biri haric digerleri ilk 3 ay icinde oldu sadece 3.bebekte 10 ay sonra olmustuvalla bu ay imkansiz gibi biseydi ama oldu iste ama sonu nolur rabbim biliyo sadece

iyiyim canim ne olsun ilac kutusu oldum gunde 4 hap iciyorumm..sen nasilsinnnn habibteee

Npalaim habibtem hersey bebek icin bende ayniyim tatlim ya bu ay en bosladigim ay oldu sanirsam takmiyorum takilmiyorum hayirlisi diyorum uzulmuyorum da Rabbim verecegi zamani bilir diyorum kendimi rahatlatiyorum iste

aynen yasakhayalim bende onu bu ay uyguladim gerisi Allaha kalmis hayirlisi

Sen uzulme habibtem melegin seninle olucak elimize dogacak

valla aynı fikirdeyim bu kez umutluyum ama yinede korku var tabi benm önceki kayıplar rahimdeki perdeden 0,4lük çözüm olur bence allah bilir bakalım

öylemi :26:insallah bence bu sefer seninki 0.4 lük ile hallolur cünkü senin faktör benimkinden hafifbide gumus senin igne kullandigin hamileliginde ilk baslarda lekelenme olmusmuydu benim bu besinci ama hepsinde oluyo ters giden biseyler var ama dr bile anlayamadi.daha iki ay önce bi merkezde tüm testlerim yapildi kan pihtilasmasi haric hic bi sorun cikmadi

Son düzenleme:
iyiyim canim ne olsun ilac kutusu oldum gunde 4 hap iciyorumm..sen nasilsinnnn habibteee
aynen günde 3 ilaç içiyorum ilaç bitince sözüm var dilenciye yada camiye para vericem
kız bizim ayda tek seferde oldu ilkinde diğer 3üde ilk denemede oldu ama marifet değil hamile kalmak allah doğurabilceğimiz bebeklere hamile kalmayı nasip etsin hamile kal düşür cok zor cooookkkk

yasakhayal canım sımdıde kafanı bosalt oraya odaklanma stres yapma sakın rabbım bılıyor

benımde kasıklarımda yumruk varmıs gıbı baskı oluyor arada ne olaki?

canım seni o kadar iyi anlıyorum tedirginliğini o kadar çok hissediyorumki
inan deselerki pureipek yasakhayalin elini tuttukça bebiş de sıkıca tutunucak, hiiiç bırakmam seni
rabbim senin elinden tutsun, yüzünden baksın, bebeğini sana BAĞIŞLASIN inşallah, amiiin :)

Bi Allahin kuluda bana hosgeldin demezmi ya

looricim, hoşgeldin sefalar getirdin, aklıma maniler getirdin, biz aciz kulların başına, rabbim hayırlar getirsin :)))))

pureipek hosgeldinnn canimmm

hoşbuldum, geldimm, yazdım, okudum daha iyi oldumm :))))

bende sana onu sorcaktım iğne kullandığım bütün hamileliklerimde lekelenmeler oldu öyle olunca aspirin bırakılıyo galiba ama doktor hiçbişey demedi
sen iğne kullanmayıncada oldumu lekelenme:26:

bende sana onu sorcaktım iğne kullandığım bütün hamileliklerimde lekelenmeler oldu öyle olunca aspirin bırakılıyo galiba ama doktor hiçbişey demedi
sen iğne kullanmayıncada oldumu lekelenme:26:

sendedemi olduallala niye bizde oluyo anlayamadim gitti offf ikimizde biseyler var ama dr bile anlayamiyoevet simdi aspirini biraktim ama yinede oluyo anlayamadim gitti:26::26::26:3.hamileligimde 6 haftaya kadar kullanmadim igneyi ama aspirin kullandim lekelenme yine vardi:26::26:6.haftadan sonra igneye basladim leklenme devam etti 15.haftada evde dogurdum ya ölecem sanmistim cok korkuyorum o yüzden kocamamn bebek elime gelmistierkek oldugu bile belliydibizdeki sorun ne herkesin bu hastaligi var ama pihtilasma topigine bakiyorum cogunlugu dogurmus kafam yerinde degil

allah razi olsun pureipekimrabbim bi bana degil sizlerde nasip eder insallah bitanem..artik rabbim hakkimda hayirlisin versin diyorum cünkü yapacak biseyim kalmadi pureipekim

bnce benm iğne gereksiz ama denycem bidaha bakalım zaten lekelenme olduğunda bebeğe bağlanamıyorum anlıyorum ölceğini senin bebek kanamayla fln mı ölüyo benm kalbi duruyo sadece rahim ağzı ölçüldümü yetmezlik olabilir
bebek yaşadığı sürede hep kanama lekelenme oluyo bebek ölünce kesiliyo offf offf doktora sorcam ama korkuyorum adam cok sert burda bi bayan var hamile kalınca ara kontrollere burdaki bayana gidicem ona sorcam
cnsiyetleride bellimi 4ününde benm 2 kız 2 erkek bebeğim gitti

Insallah yasakhayalim nedense bende oyle hissediyorum Rabbim hayirli evlatlar versin hepimize

Pureipegimmm coook sagol tatlimmm benimm sende hosgeldin

habibtem valla ben öyle hissediyorum hemide arka arkaya duyacagiz yil yarilanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…