- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.021
bnce benm iğne gereksiz ama denycem bidaha bakalım zaten lekelenme olduğunda bebeğe bağlanamıyorum anlıyorum ölceğini senin bebek kanamayla fln mı ölüyo benm kalbi duruyo sadece rahim ağzı ölçüldümü yetmezlik olabilir
bebek yaşadığı sürede hep kanama lekelenme oluyo bebek ölünce kesiliyo offf offf doktora sorcam ama korkuyorum adam cok sert burda bi bayan var hamile kalınca ara kontrollere burdaki bayana gidicem ona sorcam
cnsiyetleride bellimi 4ününde benm 2 kız 2 erkek bebeğim gitti
habibtem valla ben öyle hissediyorumhemide arka arkaya duyacagiz yil yarilanmadan
bnce benm iğne gereksiz ama denycem bidaha bakalım zaten lekelenme olduğunda bebeğe bağlanamıyorum anlıyorum ölceğini senin bebek kanamayla fln mı ölüyo benm kalbi duruyo sadece rahim ağzı ölçüldümü yetmezlik olabilir
bebek yaşadığı sürede hep kanama lekelenme oluyo bebek ölünce kesiliyo offf offf doktora sorcam ama korkuyorum adam cok sert burda bi bayan var hamile kalınca ara kontrollere burdaki bayana gidicem ona sorcam
cnsiyetleride bellimi 4ününde benm 2 kız 2 erkek bebeğim gitti
ya kızlar hıc belırtım yok desem yerıdır
arada bı kasıgıma oturan yumruk gıbı agrı dısında
artık son 7 gun dusunmeden edemıyorum ya
bu kadar dusunmek oolan bebege bısey yapmaz dımı
buzamana kadar hıc takmadım ama
yakınımda bu mevzuyu paylasacagım kımsede yok bı sız varsınız
ya kızlar hıc belırtım yok desem yerıdır
arada bı kasıgıma oturan yumruk gıbı agrı dısında
artık son 7 gun dusunmeden edemıyorum ya
bu kadar dusunmek oolan bebege bısey yapmaz dımı
buzamana kadar hıc takmadım ama
yakınımda bu mevzuyu paylasacagım kımsede yok bı sız varsınız
cnm o sromuştu kanamadan fln bence konuşmamız sorularımızı sormamaız daha iyi olur ikimizde kan pıhtılaşması yüzünden 4 bebek kaybettikGumusum merhaba ben bisey soylemek istiyorum yasakhayalim zaten cok tedirgein bi donemde bu anlattigin sey beni bile korkuttu yani guzel seylerden bahsetsek zaten doktora giicekmissin insallah sana da bi care bulur seninde bebegin olur Rabbim herkese yardim etsin insallah
cnm o sromuştu kanamadan fln bence konuşmamız sorularımızı sormamaız daha iyi olur ikimizde kan pıhtılaşması yüzünden 4 bebek kaybettiksorularımız merak ettiklerimiz anlamaya çalıştıklarımız oluyo yoksa amac kmsenin acısını depreştirmek değil anlarsın umarm durumumuzu bende bu ay çalışmaya başladım bende tedirginin cok korkuyorum destek oluyoruz birbirmize
ben doktora gittim herşeyimizi yaptırdık bu arada sorunum pıhtılaşma
Gumusum merhaba ben bisey soylemek istiyorum yasakhayalim zaten cok tedirgein bi donemde bu anlattigin sey beni bile korkuttu yani guzel seylerden bahsetsek zaten doktora giicekmissin insallah sana da bi care bulur seninde bebegin olur Rabbim herkese yardim etsin insallah
anladım cnm doktor rahim ağzını ölçerken bişeymi yaptı acaba çünkü pıhtılaşma yüzünden olsaydı kalbi dururdu bence ama durumumuz cok karışık bi çözebilen olsa keşkevalla deneme tahtasina döndük ne yapacagimizi sasirdik:26::26::26:aynen valla bende öyle su an hamile degilim gibi hissetmek istiyorum kötü sonuca bile hazirladim kendimibenim ikisinin kalbi durdu yine kanama vardi cinsiyetlerini patolojide yazmiyodu o yüzden bilmiyorum 3 bebekte dr sürekli rahim agzini ölcüyodu ama 15 .haftada öyle bi kanama bosaldiki su gibiydi evde heryer kan olmustu durmadi cünkü sanki adam kesilmis gibiydi ev hastaneye gittik hemen o kanamaya cragmen bebek oynuyodu yasiyodu yani dr gitme burda kal dedi ama ben salak yok eve gidecem dedim eve gelince 3 saat sonra ölümüne sanciyla su kesesi patladi ve kocaman bebek elime geldi ambulans geldi hastaneye götürdü kücücük parca kalmis kürtajla aldilar sonuncusuda iki bucuk ay önce keseyi bile görmeden dr yerlesememis dedi ve kendiliginden düsük olmus dedi:26:ve simdi akibeti ne olur rabbim bilir:26:
sağol cnm allah herkese versin bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versinbiliyorum canim yasadiklariniz yada yasadiklarimiz kolay bisey degil Allah yardimcimiz olsun anliyorum ben sizleriInsallah Rabbim gonlumuze gore versin
saol canim habibtem
gumusle sorunumuz aynida ayni korkulari yasiyoruz :26::26::26::26:rabbim hepimize yardim etsin insallah
oda cok korkuyo benim gibi 4 kaybi var
biliyorum canim yasadiklariniz yada yasadiklarimiz kolay bisey degil Allah yardimcimiz olsun anliyorum ben sizleriInsallah Rabbim gonlumuze gore versin
cnm o sromuştu kanamadan fln bence konuşmamız sorularımızı sormamaız daha iyi olur ikimizde kan pıhtılaşması yüzünden 4 bebek kaybettiksorularımız merak ettiklerimiz anlamaya çalıştıklarımız oluyo yoksa amac kmsenin acısını depreştirmek değil anlarsın umarm durumumuzu bende bu ay çalışmaya başladım bende tedirginin cok korkuyorum destek oluyoruz birbirmize
ben doktora gittim herşeyimizi yaptırdık bu arada sorunum pıhtılaşma
tabi öyledir canim benim...
loorimde cok hassas bi kiz o da kimsenin üzülmesini istemiyo .ikimizinde eski yasadiklarimizi anlatipta üzülmemizi istemiyo...cünkü bebek hasretiyle yanan bizim durumumuzu daha iyi anliyo kaybi olmasa bile
tek dilegim allah kimseyi bu duygudan mahrum birakmasinumudumda gitti gelmiyo simdi onun canida cok yaniyodur eminim
:!:yok bebege bisey olmazda canim bu kadar takmamaya calis
hislerime resmen tercuman oldun hayatim aynen oyle artik gulucez insallah
kayıp yada hamile kalamama ikiside aynı şey cnmtabi öyledir canim benim...
loorimde cok hassas bi kiz o da kimsenin üzülmesini istemiyo .ikimizinde eski yasadiklarimizi anlatipta üzülmemizi istemiyo...cünkü bebek hasretiyle yanan bizim durumumuzu daha iyi anliyo kaybi olmasa bile
tek dilegim allah kimseyi bu duygudan mahrum birakmasinumudumda gitti gelmiyo simdi onun canida cok yaniyodur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?