Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gumusum merhaba ben bisey soylemek istiyorum yasakhayalim zaten cok tedirgein bi donemde bu anlattigin sey beni bile korkuttu yani guzel seylerden bahsetsek zaten doktora giicekmissin insallah sana da bi care bulur seninde bebegin olur Rabbim herkese yardim etsin insallah

ya kızlar hıc belırtım yok desem yerıdır
arada bı kasıgıma oturan yumruk gıbı agrı dısında
artık son 7 gun dusunmeden edemıyorum ya
bu kadar dusunmek oolan bebege bısey yapmaz dımı
buzamana kadar hıc takmadım ama
yakınımda bu mevzuyu paylasacagım kımsede yok bı sız varsınız

valla deneme tahtasina döndük ne yapacagimizi sasirdik:26::26::26:aynen valla bende öyle su an hamile degilim gibi hissetmek istiyorum kötü sonuca bile hazirladim kendimibenim ikisinin kalbi durdu yine kanama vardi cinsiyetlerini patolojide yazmiyodu o yüzden bilmiyorum3 bebekte dr sürekli rahim agzini ölcüyodu ama 15 .haftada öyle bi kanama bosaldiki su gibiydi evde heryer kan olmustu durmadi cünkü sanki adam kesilmis gibiydi evhastaneye gittik hemen o kanamaya cragmen bebek oynuyodu yasiyodu yani dr gitme burda kal dedi ama ben salak yok eve gidecem dedim eve gelince 3 saat sonra ölümüne sanciyla su kesesi patladi ve kocaman bebek elime geldi ambulans geldi hastaneye götürdü kücücük parca kalmis kürtajla aldilarsonuncusuda iki bucuk ay önce keseyi bile görmeden dr yerlesememis dedi ve kendiliginden düsük olmus dedi:26:ve simdi akibeti ne olur rabbim bilir:26:

canim bu belirtilere takilma ben inanmiyorum belirtilere zaten sende fazla takilma ayni hamilelikte oldugu gibi belirtiler cikiyo tamam diyosun ama sonuc malesef o yuzden sende takilma cunku cok etkiliyosun vucudunu rahat ol insallah olur tatlim

yok bebege bisey olmazda canim bu kadar takmamaya calis

Son düzenleme:
cnm o sromuştu kanamadan fln bence konuşmamız sorularımızı sormamaız daha iyi olur ikimizde kan pıhtılaşması yüzünden 4 bebek kaybettik sorularımız merak ettiklerimiz anlamaya çalıştıklarımız oluyo yoksa amac kmsenin acısını depreştirmek değil anlarsın umarm durumumuzu bende bu ay çalışmaya başladım bende tedirginin cok korkuyorum destek oluyoruz birbirmize
ben doktora gittim herşeyimizi yaptırdık bu arada sorunum pıhtılaşma

biliyorum canim yasadiklariniz yada yasadiklarimiz kolay bisey degil Allah yardimcimiz olsun anliyorum ben sizleri Insallah Rabbim gonlumuze gore versin

saol canim habibtem

gumusle sorunumuz aynida ayni korkulari yasiyoruz :26::26::26::26:rabbim hepimize yardim etsin insallah

oda cok korkuyo benim gibi 4 kaybi var

anladım cnm doktor rahim ağzını ölçerken bişeymi yaptı acaba çünkü pıhtılaşma yüzünden olsaydı kalbi dururdu bence ama durumumuz cok karışık bi çözebilen olsa keşke
valla bende en kötü sonuca bile hazırım allahım diyorum 15. 16. haftaya kadar gelsem daha ne isterimki zaten doktorlara göre 16,hafatdan sonra bi sorun olmaz dedi (3 tanesi 14.hafatad 1i 11.hafatada öldü) bilmiyorum imkansız gibi geliyo

tabi öyledir canim benim...

loorimde cok hassas bi kiz o da kimsenin üzülmesini istemiyo .ikimizinde eski yasadiklarimizi anlatipta üzülmemizi istemiyo...cünkü bebek hasretiyle yanan bizim durumumuzu daha iyi anliyo kaybi olmasa bile

tek dilegim allah kimseyi bu duygudan mahrum birakmasinumudumda gitti gelmiyo simdi onun canida cok yaniyodur eminim

hislerime resmen tercuman oldun hayatim aynen oyle artik gulucez insallah

kayıp yada hamile kalamama ikiside aynı şey cnm
sonucta tek derdimiz bebek hiç olmamış yada hamile kalıp kayıp yaşamak değil
kucağına alıp koklamak öpmek inş bunları yaşarız hep beraber

kizlar bide sunu diyim zaten ilk sekiz hafta icinde kaybedersem üzülmeyecem cünkü ozaman bebek sagliksiz demek.dr öyle diyo yani kromozomdan dolayi oluyomus cogunlukla ama 3 aydan sonra kaybim olursa o zor iste:26::26::26::26:biz esimle kromozomlarimiza baktirmistik temiz cikmisti sonuc ama bebegin kendinden kaynaklanan sorunu olursa ilk 8 haftada düsüyo

allpinim sen nereye kayboldunlaylam yildönümü kutluyo galiba

hayalotum hastanede galiba daha cünkü ses yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…