Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim hamilelikte okunacak dualar varya hergun onlari oku sonucta bu Allahin taktiri insallah hic bir sorun olmazda bebegin dunyaya gelir

canim hamilelikte okunacak dualar varya hergun onlari oku sonucta bu Allahin taktiri insallah hic bir sorun olmazda bebegin dunyaya gelir

doru loorim rabbim izin verirse olucak zaten vermezsede razi gelmeliyiz...okuyorum habibtem insallah rabbim kabul eder

loorim bide ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorumtest yapmasam inanmazdim valla valla diyorumki iki defa yaptim ama bidaha yapayimmi diyorum

ıyı dedın bak sımdıye kadar nıye soylemedıysem

yasakhayal canım ılk uc ay ıcınde 70.000 subhanallah cekmek bebısın arızasız olusması ıcın cekılen bır tesbıh
tavsıye ederım hem sende rahatlarsın
ınsallah olursa bende cekmek ıstıyorum

ıyı dedın bak sımdıye kadar nıye soylemedıysem

yasakhayal canım ılk uc ay ıcınde 70.000 subhanallah cekmek bebısın arızasız olusması ıcın cekılen bır tesbıh
tavsıye ederım hem sende rahatlarsın
ınsallah olursa bende cekmek ıstıyorum

geldim kizlarrrr habibtelerim benim esim geldi kahve ictik ilaclarimi aldim...bu ilac beni cok etkiledi yaaaa..basdonmesi unutkanlik surekli yasiyorum bunlari...glukofen gibi formit adli bir ilac...yumurta gelisimesi icin clomid ve folikasit iciyorum...bu doktor hosuma gitti...cok iyi ilgilendi...siz demistim rus doktor var oraya gidecem diyee...5 gun sonra tekrar gidecem yumoslara bakacakk...bakalimm ins buyumuslerdir..bu doktoru tam 4 saat bekledim o kadar kalabalikti

saol canim benim baska cünkü siginacak yerim yok

bende dua ediyorum canim insallah 2 test yapmissin yasakhayalim olurmu oyle sey sen kendini rahatlat getirme kotu seyleri aklina sakin ol

napalim olsun habbitem yeterki faydasi olsunesinle bu ara iyi olmaniza cok seviniyorum

habibtem bu dr rekorunu sen kiriyosun he gitmedigin doktor kalmadi insallah faydasini gorursun 5 gun sora gidecegin doktor yumurtalarinin buyudugunemi bakicak ?

bende dua ediyorum canim insallah 2 test yapmissin yasakhayalim olurmu oyle sey sen kendini rahatlat getirme kotu seyleri aklina sakin ol

saol canim loorim

yaw ne bilim hicmi insan bisey hissetmez tamam diger hamileliklerimde rahat gecerdi ama bu daha rahat :44::44:

valla loorim yarin bi dr gidimde gözlerimle bi görümde sizede yazarim o zamman diyecemki sakin belirti ne aramayin

ne akinti vardi ne gögüs agrisi ne bulanti ne basdönmesi ne kasiklarda sürekli batma hic biseysadece akinti daha yeni yeni biraz var

ben dedim ya belirtilere inanmiyorum diye habibtem insallah yarin git gel ve hemen bize yaz hayirli haberlerini

habibtem bu dr rekorunu sen kiriyosun he gitmedigin doktor kalmadi insallah faydasini gorursun 5 gun sora gidecegin doktor yumurtalarinin buyudugunemi bakicak ?
loorim habibtem taniman gerek burda bile zor duruyo cok hareketli arabistanlarda sicaklarda kimse tutamaz bizim habibtemizi

valla ben bilem bu kadar gitmedim

loorim habibtem taniman gerek burda bile zor duruyo cok hareketli arabistanlarda sicaklarda kimse tutamaz bizim habibtemizi

valla ben bilem bu kadar gitmedim

aynen valla insallah faydasini gorur habibtem onun da melegi gelir ohhhh zencirlerimizi kiricaz insallah

tatlimmmm turkiyedeki en kotu doktor burada en iyi doktor dogru durust doktor yok iyiisini bulana kadar tum arabist]ni dolasirim yeterki bana yararli olsun habibtemm...sanirim yumoslara bakacak...catlatma ignesi gerekiyorsa onu da yaptiracam bu ay ins hayirli haberler veririm...veririzzz

anladim habibtem tr de bakilsaydin madem oyle bi sansin yokmu :26:

ben dedim ya belirtilere inanmiyorum diye habibtem insallah yarin git gel ve hemen bize yaz hayirli haberlerini

loorim valla eger öyleyse bosmus diyecem bu belirti isine..loorim bak oluruna birakiyosun sonra kalbime söz geciremiyorum yok

hic bati neyi hesaplama bde zaten kursa gidersen kafandan silinecek hic ummadigin anda bi bakmisin hamilesin insallah
valla ben sen den ve burdaki diger habibtelerimden güzel haberler duyacagima inaniyorum

durdugum yok vallahi havalar sogudu habibtemmm burada donuyorum resmen...tabiki alaman kadar degil durmak yok yola devammmbebegim icin herseyi yaparimmm habibtelerimmmmm

valla doru söylüyosun habbitem..bence almanyadada ayni..tr kan pihtilasmasindan bakiyorum o kadar insan yavrusunu kucagina aliyo ben 4 bebek kaybettim..bence tr dr daha tcrübeli.....bide sözde koca almanya avrupa birliginin basi dr bile tecrübesiz bide tr begenmezler gelenlerin diplomasini saymazlar

dogru soyluyosun habibtem aynen kesinlikle takmiyorum zaten hic bir hesaplamada yapmadim sadece tahmini olarak o gunlerde 2 yada 3 kez olmustur calisma gecen ay herseyi yaptimda ne oldu dimi kismet

durdugum yok vallahi havalar sogudu habibtemmm burada donuyorum resmen...tabiki alaman kadar degil durmak yok yola devammmbebegim icin herseyi yaparimmm habibtelerimmmmm

gercekten ordadami sogudu kac derece su anbiz ilk kari bile gördük gece -2 derece

aynen habibtem amac bebekse durmak yok yilmadan devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…