- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.041
kizlar bide sunu diyim zaten ilk sekiz hafta icinde kaybedersem üzülmeyecem cünkü ozaman bebek sagliksiz demek.dr öyle diyo yani kromozomdan dolayi oluyomus cogunlukla ama 3 aydan sonra kaybim olursa o zor iste:26::26::26::26:biz esimle kromozomlarimiza baktirmistik temiz cikmisti sonuc ama bebegin kendinden kaynaklanan sorunu olursa ilk 8 haftada düsüyo
canim hamilelikte okunacak dualar varya hergun onlari oku sonucta bu Allahin taktiri insallah hic bir sorun olmazda bebegin dunyaya gelir
canim hamilelikte okunacak dualar varya hergun onlari oku sonucta bu Allahin taktiri insallah hic bir sorun olmazda bebegin dunyaya gelir
ıyı dedın bak sımdıye kadar nıye soylemedıysem
yasakhayal canım ılk uc ay ıcınde 70.000 subhanallah cekmek bebısın arızasız olusması ıcın cekılen bır tesbıh
tavsıye ederım hem sende rahatlarsın
ınsallah olursa bende cekmek ıstıyorum
doru loorim rabbim izin verirse olucak zaten vermezsede razi gelmeliyiz...okuyorum habibtem insallah rabbim kabul eder
loorim bide ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorumtest yapmasam inanmazdim valla valla diyorumki iki defa yaptim ama bidaha yapayimmi diyorum
geldim kizlarrrr habibtelerim benim esim geldi kahve ictik ilaclarimi aldim...bu ilac beni cok etkiledi yaaaa..basdonmesi unutkanlik surekli yasiyorum bunlari...glukofen gibi formit adli bir ilac...yumurta gelisimesi icin clomid ve folikasit iciyorum...bu doktor hosuma gitti...cok iyi ilgilendi...siz demistim rus doktor var oraya gidecem diyee...5 gun sonra tekrar gidecem yumoslara bakacakk...bakalimm ins buyumuslerdir..bu doktoru tam 4 saat bekledim o kadar kalabalikti
geldim kizlarrrr habibtelerim benim esim geldi kahve ictik ilaclarimi aldim...bu ilac beni cok etkiledi yaaaa..basdonmesi unutkanlik surekli yasiyorum bunlari...glukofen gibi formit adli bir ilac...yumurta gelisimesi icin clomid ve folikasit iciyorum...bu doktor hosuma gitti...cok iyi ilgilendi...siz demistim rus doktor var oraya gidecem diyee...5 gun sonra tekrar gidecem yumoslara bakacakk...bakalimm ins buyumuslerdir..bu doktoru tam 4 saat bekledim o kadar kalabalikti
bende dua ediyorum canim insallah2 test yapmissin yasakhayalim olurmu oyle sey sen kendini rahatlat getirme kotu seyleri aklina sakin ol
saol canim loorim
yaw ne bilim hicmi insan bisey hissetmeztamam diger hamileliklerimde rahat gecerdi ama bu daha rahat :44::44:
valla loorim yarin bi dr gidimde gözlerimle bi görümde sizede yazarim o zamman diyecemki sakin belirti ne aramayin
ne akinti vardi ne gögüs agrisi ne bulanti ne basdönmesi ne kasiklarda sürekli batma hic biseysadece akinti daha yeni yeni biraz var
habibtem bu dr rekorunu sen kiriyosun he gitmedigin doktor kalmadi insallah faydasini gorursun5 gun sora gidecegin doktor yumurtalarinin buyudugunemi bakicak ?
loorim habibtem taniman gerek burda bile zor duruyo cok hareketli arabistanlarda sicaklarda kimse tutamaz bizim habibtemizi
valla ben bilem bu kadar gitmedim
tatlimmmm turkiyedeki en kotu doktor burada en iyi doktor dogru durust doktor yok iyiisini bulana kadar tum arabist]ni dolasirim yeterki bana yararli olsun habibtemm...sanirim yumoslara bakacak...catlatma ignesi gerekiyorsa onu da yaptiracam bu ay ins hayirli haberler veririm...veririzzz
ben dedim ya belirtilere inanmiyorum diye habibteminsallah yarin git gel ve hemen bize yaz hayirli haberlerini
tatlimmmm turkiyedeki en kotu doktor burada en iyi doktor dogru durust doktor yok iyiisini bulana kadar tum arabist]ni dolasirim yeterki bana yararli olsun habibtemm...sanirim yumoslara bakacak...catlatma ignesi gerekiyorsa onu da yaptiracam bu ay ins hayirli haberler veririm...veririzzz
loorim valla eger öyleyse bosmus diyecem bu belirti isine..loorim bak oluruna birakiyosun sonra kalbime söz geciremiyorum yok
hic bati neyi hesaplamabde zaten kursa gidersen kafandan silinecek hic ummadigin anda bi bakmisin hamilesin insallah
valla ben sen den ve burdaki diger habibtelerimden güzel haberler duyacagima inaniyorum
durdugum yok vallahi havalar sogudu habibtemmm burada donuyorum resmen...tabiki alaman kadar degil durmak yok yola devammm bebegim icin herseyi yaparimmm habibtelerimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?