Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladim habibtem tr de bakilsaydin madem oyle bi sansin yokmu :26:

gitttim tatlimmm esimle ilk gunden beri istiyoruzz...aslinda esim daha cok...bir dusugum oldu adetim gectiktn sonra agrili sancimm oldu pihti seklinde kanamam oldu sonra durdu..daha sonra adetlerim duzensizlesti...bu ay 10 gun onceden adet oldum...doktora gittim..bu alaninda cok iyiymis bakalim artik...kadin full dolu bos gunu bile yok...esimin sperm sayisi sinirda oldugunu soyledi...ben sadece buraya bagli kalmiyorum kardesim kadin dogumcuda asistan...surekli irtibat icindeyiz...tum test sonuclarimi aldigim ilaclari doktoru da biliyor..yani her anlamda yerimde duramiyorumm...hayirlisi olsun bakalim ne olacak habibtelerim

habibtem burada bebek istiyorum diyosun doktor sana diyoki o kadar ilac iciceksin hicmi kendini dusunmuyosun fln diyo cocuksuzda olunur fln filn diyo iste boyle insanlar merhametleri yokki insanlar neler neler yapiyolar bebek icin onlar nasil dusunuyolar

dogru soyluyosun habibtem aynen kesinlikle takmiyorum zaten hic bir hesaplamada yapmadim sadece tahmini olarak o gunlerde 2 yada 3 kez olmustur calisma gecen ay herseyi yaptimda ne oldu dimi kismet

valla rabbim gönderirse 1 defada bile gönderiyo

bana bu ay gönderdiyse valla hepinize insallah hemen gönderir ..ümitsiz vakaydim cünkü

dogru soyluyosun habibtem hadi insallah bende buradan surekli trdeki doktorumla irtibat halindeyim hadi hayirlisi alpinim bisey sorucam ne zaman dusuk yapmistin 1 sene oldumu?

habibtelerim suan burasi 18 derece aksam 11 12 oluor....havasi cok kuru insanin iliklerine kadar isliyor soguk tum gun evdeyim sobamla beraber odadan odaya dolasiyorum patiklerimi giyindim aklarimi usutmemem lazimmmm

ben dedim ya belirtilere inanmiyorum diye habibtem insallah yarin git gel ve hemen bize yaz hayirli haberlerini

bende belirtilere hiç inanmıyorum
zaten bütün belirtiler hamile kalınca cıkıyo ortaya
sadece bel ağrısını dikkate alırım oda yerleşme ağrısıymış benm olmuştu başka bi belirti olmadı bana hiç

loorim valla bi dr o kelimeyi diyosa ben hic gitmem öyle dr....ona ne kendinin kesin vardir bikactane

zaten biz türklerin dogurmasini cogu dr istemiyo ben süpheleniyorum bu almanlarda

bi kizinda 3 kaybi varmis ne demis kiza napacan bebegi git yerine köpek al demis

dr bak köpekle bebegi ayni tutuyo gerizekali

Son düzenleme:
habibtelerim suan burasi 18 derece aksam 11 12 oluor....havasi cok kuru insanin iliklerine kadar isliyor soguk tum gun evdeyim sobamla beraber odadan odaya dolasiyorum patiklerimi giyindim aklarimi usutmemem lazimmmm
neeeeeeeee 18 mi çorumda fırtına var yağmur var berbat bi hava var içim daralıyo böyle havalarda neyseki aşkı memnu başladı keyfim yerine gelir

sendede olmamis cok belirti bendede cok olmaz simdi ise hic yok test yaptigim halde acabami diyorum

aynen yasakhayalim bunlar bebekle kopegi ir tutuyolar kopeklerini bebek arabasini koyuyolar yuruyuse fln goturuyolar bu buz gibi ulkede onlarda siyirmis anliyacagin

5 ay oldu canimmm...o ay klomen kullanmistimmm yumoslarim buyumustu ne guzel 18mm olmustu...rabbim hayirlisini versin ne dieyimmm

habbitem orasida sogumus yaw..bende saniyodumki herzaman 30 derece

ama yinede buralara göre iyi sayilir

sendede olmamis cok belirti bendede cok olmaz simdi ise hic yok test yaptigim halde acabami diyorum
bende öyle bulantım fln başlamayınca bebek öldü kesin diye doktore gtimiştim
ayyy bide ben hamile kalınca 10 günde bi doktora giderim off aslında çekilcek çile değilde bebek olmayıncada olmuyo

benımde kardesım bana takılıo abla bosver napcan ıkıncı cocugu arupalılar gıbı gıt bıde kopek al oda senın oglun olsun dıyor :))) tabıı takılıyorr

kiz 11-12 ye sen sogukmu diyosun burasi sabaha karsi -5 lere kadar iniyo donuyoruzzz

ayyy bide ben hamile kalınca 10 günde bi doktora giderim off aslında çekilcek çile değilde bebek olmayıncada olmuyo

bulantilar zaten bebegin kalp atislari baslayinca annede bulantilar baslarmis

alpınn canım bu 15 tatılde ınsallah umreye gelecegız kısmette varsa

yasakhayal benım kızımdada hıcbır belırtım olmadı hamılelıgın sonuna kadarda hamıle degılmıs gıbıydım :))

aynen bende öyle hep öyle diyolar ya bulanti olmayinca bebek ölür sudur budur

ama benim annemdede hic olmamis valla hepimizde sagliki dogduk yani karninda ölen yokdemekki bünyeden bünyeye göre degisiyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…