- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.061
anladim habibtem tr de bakilsaydin madem oyle bi sansin yokmu :26:
valla doru söylüyosun habbitem..bence almanyadada ayni..tr kan pihtilasmasindan bakiyorum o kadar insan yavrusunu kucagina aliyo ben 4 bebek kaybettim..bence tr dr daha tcrübeli.....bide sözde koca almanya avrupa birliginin basi dr bile tecrübesiz bide tr begenmezler gelenlerin diplomasini saymazlar
dogru soyluyosun habibtem aynen kesinlikle takmiyorum zaten hic bir hesaplamada yapmadim sadece tahmini olarak o gunlerde 2 yada 3 kez olmustur calismagecen ay herseyi yaptimda ne oldu dimi kismet
gitttim tatlimmm esimle ilk gunden beri istiyoruzz...aslinda esim daha cok...bir dusugum oldu adetim gectiktn sonra agrili sancimm oldu pihti seklinde kanamam oldu sonra durdu..daha sonra adetlerim duzensizlesti...bu ay 10 gun onceden adet oldum...doktora gittim..bu alaninda cok iyiymis bakalim artik...kadin full dolu bos gunu bile yok...esimin sperm sayisi sinirda oldugunu soyledi...ben sadece buraya bagli kalmiyorum kardesim kadin dogumcuda asistan...surekli irtibat icindeyiz...tum test sonuclarimi aldigim ilaclari doktoru da biliyor..yani her anlamda yerimde duramiyorumm...hayirlisi olsun bakalim ne olacak habibtelerim
ben dedim ya belirtilere inanmiyorum diye habibteminsallah yarin git gel ve hemen bize yaz hayirli haberlerini
bende belirtilere hiç inanmıyorumloorim valla eger öyleyse bosmus diyecem bu belirti isine..loorim bak oluruna birakiyosun sonra kalbime söz geciremiyorum yok
hic bati neyi hesaplamabde zaten kursa gidersen kafandan silinecek hic ummadigin anda bi bakmisin hamilesin insallah
valla ben sen den ve burdaki diger habibtelerimden güzel haberler duyacagima inaniyorum
habibtem burada bebek istiyorum diyosun doktor sana diyoki o kadar ilac iciceksin hicmi kendini dusunmuyosun fln diyo cocuksuzda olunur fln filn diyo iste boyle insanlar merhametleri yokki insanlar neler neler yapiyolar bebek icin onlar nasil dusunuyolar
neeeeeeeee 18 mi çorumda fırtına var yağmur var berbat bi hava var içim daralıyo böyle havalarda neyseki aşkı memnu başladı keyfim yerine gelirhabibtelerim suan burasi 18 derece aksam 11 12 oluor....havasi cok kuru insanin iliklerine kadar isliyor soguk tum gun evdeyim sobamla beraber odadan odaya dolasiyorumpatiklerimi giyindim a klarimi usutmemem lazimmmm
bende belirtilere hiç inanmıyorum
zaten bütün belirtiler hamile kalınca cıkıyo ortaya
sadece bel ağrısını dikkate alırım oda yerleşme ağrısıymış benm olmuştu başka bi belirti olmadı bana hiç
loorim valla bi dr o kelimeyi diyosa ben hic gitmem öyle dr....ona ne kendinin kesin vardir bikactane
zaten biz türklerin dogurmasini cogu dr istemiyo ben süpheleniyorum bu almanlarda
bu kizinda 3 kaybi varmis ne demis kiza napacan bebegi git yerine köpek al demis
dr bak köpekle bebegi ayni tutuyo gerizekali
habbitem orasida sogumus yaw..habibtelerim suan burasi 18 derece aksam 11 12 oluor....havasi cok kuru insanin iliklerine kadar isliyor soguk tum gun evdeyim sobamla beraber odadan odaya dolasiyorumpatiklerimi giyindim a klarimi usutmemem lazimmmm
bende öyle bulantım fln başlamayınca bebek öldü kesin diye doktore gtimiştimsendede olmamis cok belirti bendede cok olmaz simdi ise hic yok test yaptigim halde acabami diyorum
habibtelerim suan burasi 18 derece aksam 11 12 oluor....havasi cok kuru insanin iliklerine kadar isliyor soguk tum gun evdeyim sobamla beraber odadan odaya dolasiyorumpatiklerimi giyindim a klarimi usutmemem lazimmmm
bende öyle bulantım fln başlamayınca bebek öldü kesin diye doktore gtimiştim
ayyy bide ben hamile kalınca 10 günde bi doktora giderim off aslında çekilcek çile değilde bebek olmayıncada olmuyo
aynen yasakhayalim bunlar bebekle kopegi ir tutuyolar kopeklerini bebek arabasini koyuyolar yuruyuse fln goturuyolar bu buz gibi ulkede onlarda siyirmis anliyacagin
bende öyle bulantım fln başlamayınca bebek öldü kesin diye doktore gtimiştim
ayyy bide ben hamile kalınca 10 günde bi doktora giderim off aslında çekilcek çile değilde bebek olmayıncada olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?