Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alpınn canım bu 15 tatılde ınsallah umreye gelecegız kısmette varsa

yasakhayal benım kızımdada hıcbır belırtım olmadı hamılelıgın sonuna kadarda hamıle degılmıs gıbıydım :))

öylemi canim insallah benimkide öyle olurdemeki bünye meselesiallah kabul etsin diyim simdiden:13:

yasakhayal benım kızımdada hıcbır belırtım olmadı hamılelıgın sonuna kadarda hamıle degılmıs gıbıydım :))

hosgelirsin habibteeee mekke medine bana bayagi uzak 16 saat falan...birlikte giderdik benim zamanim yok ayy ne guzel olurdu tatlim...simdiden hayirli yolculuklar...

hadi insallah canim rabbim bizlerede oralara gitmeyi nasip eder

bizlerede dua etmeyi unutma canim

habbitem senindemi düsügün vardi

bulantilar zaten bebegin kalp atislari baslayinca annede bulantilar baslarmis
ben işi çözdüm kızlar ben bebek erkekse bulantı 7 8.hafatda başlıyo kızsa 5 6.haftada başlıyo ve bulantım tam 1 hafta sürüyo o bir haftada 3 4 kilo verecek kadar bulantım oluyo kızsa kusuyorum sürekli ama erkekse sadece bulantı oluyo bir iki defa kusuyorum
kendimi nasıl tanıyorum bakın
aynen bende öyle hep öyle diyolar ya bulanti olmayinca bebek ölür sudur budur

ama benim annemdede hic olmamis valla hepimizde sagliki dogduk yani karninda ölen yokdemekki bünyeden bünyeye göre degisiyo bence
yok benm 4 hamileliğimde bulantıyla geçti erkek bebekte gec başlıyo yukarda anlattığım gibi baktım bulantı başlamıyo kesin bebeğin kalbi durdu dedim doktora gittim bebek yaşıyo o akşam bulantı başladı alll anne sana bulantı dedi oğluşum bi hafta yemek yedirmedi yaramaz
ablamın ilk hamilelikte bulantı hiç olmadı 2. beekte hastanede yattı bulantıdan dolayı bünyeyye göre ama ben kendi olayımı çözdüm hamile kalıyım cinsiyetide söylerim size

burada 4 tane kari aldiklari icin adamlar birinden birine burada da cocuk onemli...develer var aywa aywaaaa eti cok pahali sutu de...ama ben agzima koymam...

aynen yasakhayalim bunlar bebekle kopegi ir tutuyolar kopeklerini bebek arabasini koyuyolar yuruyuse fln goturuyolar bu buz gibi ulkede onlarda siyirmis anliyacagin

bizleride kendilerine benzetmek istiyolarbizde siyiracagiz valla soguktan kafam buz tuttu calismiyo ne sogugu var

evet bebegim bana tutunamadi...hic aklimda degildi bebek olacagi o zaman temizlik yapmistim cok ayakta kaldimmm...oylee seyler istee..hayirlisi olsun ne diyeyim..

seninkide iyimis anliyosun ne güzel..ben hayatta bu besinci hic bulanti yasamadim

Son düzenleme:
bende kuzenlerime gulerdimmmm kafayi siyirmislar demistimmm demekki bu alamanlarda sorun...dedim kendilerine su alamanlarla fazla dolasmayin dinlemediler beni her geldiklerinde konusmalarina guliyorummmespiri yaparim bazen bana oylece bakarlarrr lorriiiimmm ve yasakhayalimmm siz dolasmayin sunlarla yaaa bakin kopuklar zaten

bir şeyi çok iste olur diyorlar.gebelikte bu olmuyor sanırım.bebeğim olsun isteriz bir türlü olmaz.vakti zamanı yazılmıştır şüphe yoktur tabi.ama herkes çok istersen çok ümitlenirsen olmaz diyor bu nasıl bi çelişki anlıyamıyorum

yok habibtem sen merak etme zaten bu almanlara yaklasilmiyo apartmanda goruyosun bi merhaba diyosun ya der yaa demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…