- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.101
burada 4 tane kari aldiklari icin adamlar birinden birine burada da cocuk onemli...develer var aywa aywaaaa eti cok pahali sutu de...ama ben agzima koymam...
hiçmi bulantın olmadı 4 hamileliğindede olmadımı:26:seninkide iyimis anliyosun ne güzel..ben hayatta bu besinci hic bulanti yasamadim
kızım erkek sıcağı başka olur yanar onlar hararetini almak lazımyasakhayalim ben donuyorumm benim esim tshirtle dolaniyo arada cam aciyo ben donuyorum diyorum o neresi soguk diyo tam deliriyorum valla
bir şeyi çok iste olur diyorlar.gebelikte bu olmuyor sanırım.bebeğim olsun isteriz bir türlü olmaz.vakti zamanı yazılmıştır şüphe yoktur tabi.ama herkes çok istersen çok ümitlenirsen olmaz diyor bu nasıl bi çelişki anlıyamıyorum
bende kuzenlerime gulerdimmmm kafayi siyirmislar demistimmm demekki bu alamanlarda sorun...dedim kendilerine su alamanlarla fazla dolasmayin dinlemediler beni her geldiklerinde konusmalarina guliyorummmespiri yaparim bazen bana oylece bakarlarrr lorriiiimmm ve yasakhayalimmm siz dolasmayin sunlarla yaaa bakin kopuklar zaten
hosgeldin canim
hiçmi bulantın olmadı 4 hamileliğindede olmadımı:26:
kızım erkek sıcağı başka olur yanar onlar hararetini almak lazım
hiçmi bulantın olmadı 4 hamileliğindede olmadımı:26:
kızım erkek sıcağı başka olur yanar onlar hararetini almak lazım
hararetleri aliniyoda yinede camlar pencereler kapilar aciliyobende bu isi anlamiyorum
korkarımki daha fazla harareti alınması lazım bol bol çalışınhararetleri aliniyoda yinede camlar pencereler kapilar aciliyobende bu isi anlamiyorum
o bi batil inanc tatlim bi seyi 40 kere istersen olur derler ama istemek onemli degildir icraat onemli hamilelikte kesinlikle takmamak gerekiyo beyninin rahat olmasi gerekiyo cok dusunmiceksin rahat olucaksin bi sorun yoksa elbetteki olucak Allah gonlune gore versin insallah
öyleler gercekten habibtem ben fazla evlerine gelip gitmemde esim alamanlara cok takilir komsuya kahveye gidiyo
gelince bi bakiyorum ayni adama benzemis gitme ayni pankow gibi olusun diyoruma(adi pankow alamanin)
hararetleri aliniyoda yinede camlar pencereler kapilar aciliyobende bu isi anlamiyorum
yok cnm onla ilgisi yok eltimin hiç olmadı 2 tane doğurdu ablamın ilkinde olmadı 2.de doğurduYOK HIC OLMADI :26:acaba ondanmi kaybediyorum diye düsünüyorum ama annemdede hic olmamis
hoşbuldum canım
kocanda hareret var loorim atesini söndür sende
korkarımki daha fazla harareti alınması lazım bol bol çalışın
yok kız erkek sıcağına yetişemezsin göbeklerinde kırk kat yağ var onlarla yarışılmaz
ben geldimmmm
yok cnm onla ilgisi yok eltimin hiç olmadı 2 tane doğurdu ablamın ilkinde olmadı 2.de doğurdu
doktor bile diyo bi kadının 2 hamileliği bile birbiriyle aynı olmaz korkma cnm ama bulantı cok zor yaşamamak daha iyi
visal61 hosgeldin aramizaaaaa
hahaha kopek ismine benziyor ismikizlarrrrr cocuk parasi almak icin olmasin bu cok couk olayi alamnyada oyleymis...benim 5 6 cocugum olsun alamnyaya gelecem hahahah birini buluyummm devami gelir insalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?