Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

burada 4 tane kari aldiklari icin adamlar birinden birine burada da cocuk onemli...develer var aywa aywaaaa eti cok pahali sutu de...ama ben agzima koymam...

kiz habibtem ye deve etini sütünü ic sifa olur

habibtem bide bu araplarda amma sperm ve yumurtalari var burdaki araplarin 5 ten asagi cocuklari yok..ceketini biraksa karilar hamile kaliyo sasiriyorum valla

Son düzenleme:
seninkide iyimis anliyosun ne güzel..ben hayatta bu besinci hic bulanti yasamadim
hiçmi bulantın olmadı 4 hamileliğindede olmadımı:26:

yasakhayalim ben donuyorumm benim esim tshirtle dolaniyo arada cam aciyo ben donuyorum diyorum o neresi soguk diyo tam deliriyorum valla
kızım erkek sıcağı başka olur yanar onlar hararetini almak lazım

o bi batil inanc tatlim bi seyi 40 kere istersen olur derler ama istemek onemli degildir icraat onemli hamilelikte kesinlikle takmamak gerekiyo beyninin rahat olmasi gerekiyo cok dusunmiceksin rahat olucaksin bi sorun yoksa elbetteki olucak Allah gonlune gore versin insallah

öyleler gercekten habibtem ben fazla evlerine gelip gitmemde esim alamanlara cok takilir komsuya kahveye gidiyo

gelince bi bakiyorum ayni adama benzemis gitme ayni pankow gibi olusun diyoruma(adi pankow alamanin)

amin canm.şu anlamda söyledm ben çok istemek lazım konusunu.hani derler ya inanıcaksn isticeksin başaramayacağım şey yoktur ozaman.tamam istiyorsun inanıyorsnda zamanı değil demekki

öyleler gercekten habibtem ben fazla evlerine gelip gitmemde esim alamanlara cok takilir komsuya kahveye gidiyo

gelince bi bakiyorum ayni adama benzemis gitme ayni pankow gibi olusun diyoruma(adi pankow alamanin)

hahaha kopek ismine benziyor ismi kizlarrrrr cocuk parasi almak icin olmasin bu cok couk olayi alamnyada oyleymis...benim 5 6 cocugum olsun alamnyaya gelecem hahahah birini buluyummm devami gelir insalllah

hararetleri aliniyoda yinede camlar pencereler kapilar aciliyo bende bu isi anlamiyorum

YOK HIC OLMADI :26:acaba ondanmi kaybediyorum diye düsünüyorum ama annemdede hic olmamis
yok cnm onla ilgisi yok eltimin hiç olmadı 2 tane doğurdu ablamın ilkinde olmadı 2.de doğurdu
doktor bile diyo bi kadının 2 hamileliği bile birbiriyle aynı olmaz korkma cnm ama bulantı cok zor yaşamamak daha iyi

yok cnm onla ilgisi yok eltimin hiç olmadı 2 tane doğurdu ablamın ilkinde olmadı 2.de doğurdu
doktor bile diyo bi kadının 2 hamileliği bile birbiriyle aynı olmaz korkma cnm ama bulantı cok zor yaşamamak daha iyi

doru söylüyosun gumusüm ama iste kayiplar olunca herseyden süpheleniyoruz..

visal61 aramiza hosgeldinnn habibtemm...bizimle zaman gecirmek cok eglenceli...sende katil hayatini yasaaa

hahaha kopek ismine benziyor ismi kizlarrrrr cocuk parasi almak icin olmasin bu cok couk olayi alamnyada oyleymis...benim 5 6 cocugum olsun alamnyaya gelecem hahahah birini buluyummm devami gelir insalllah

habibtem hemide ne para veriyolar araplar türkler 5 ten asagi cocuk yapmiyo

biz bitaneyi bile bulamadik..hamile kalincada 3 aydan sonra yardimlar basliyogel habbitem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…