Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hg habibtemmmmmmmm kador yavas yavas tamamlaniyorrr

hbulduk cabonum
valla ya ne zamandır kalabalık yakalayamıyodum
oh beeee
kızlar bebiş bi tatlıydı bi tatlıydı maşallah yaaa
çok şükür hiç bi sorunu yok çok saglıklı
kucagıma bıle alamadım ama cok kotu oldum:26:

arkadasinin gözü aydin hayalotuminsallah kendi bebisini alacan yakinda

doru söylüyosun gumusüm ama iste kayiplar olunca herseyden süpheleniyoruz..
cok zor bu psikoljiyle hamile kalmak ama cok fazla ara vermeden yapmak lazım yaşım gencken yapmalıyım cok yıprandım ama kocam baba olsun istiyorum
hep onu hayal ediyorum nasıl baba olacak bebeği ilk gördüğünde napacak cok meral ediyorum

iste topigimizin hayalotu geldi

hosgeldin hayalotum nasilsin arkadasin bebegini kucagina aldimi

kaçakhayalimmmmm
cankuşum aldı aldıda ben cok kotu oldum ya ...bıde herkes dogum bıttıkten sonra bana dua edınce zor tuttum kendımı vallahı..
rabbım kımseyı bu mutluluktan eksık bırakmasın
darısı başına bıtanem sende kucagına alırsın inşallah meleğini

hayalotum hosgeldin

kizlar ben cikiyorum yemek yapicam ve acikti kan sekerim yine dustu elim ayagim titremeye basladi opuyorum hepinizi

hayalotummm herkesin duasiyla ins seninde bir bebegin olacak...allahim kimsenin kucagini bos birakmasin...en kisa zamanda hepimiz anne oluruz...allahim ol deyince olacak...sabirla beklememiz gerekiyor...gecenlerde haberleri izlerken kadin 81 yasinda ikiz cocuklari olmus inanamadim..tip o kadar gelismis..

olacak insallahbende cok merak ediyorum esim diyoki ben gördüm cünkü evde dogum yaptigimda soktan ben bakmamistim o iyice bakmis erkek oldugunuda o söylemistisonra patolojidede yaziyodu erkek olduguinsallah rabbim hepimize nasip eder kimse bu duygudan mahrum kalmaz

81 miallah uzun ömürler versin hepsine
amın bıtanem amın
valla çok güzeldi herşey olaylar gerçekleşirken bendede hayaller başladı tabi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…