- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.121
hg habibtemmmmmmmmkador yavas yavas tamamlaniyorrr
visal canim sen gel bu topige insallah stresini atar bi an önce sorun yoksa rabbim nasip ederama bu konuda kafaya takmamak önemli
ben geldimmmm
ben geldimmmm
hbulduk cabonum
valla ya ne zamandır kalabalık yakalayamıyodum
oh beeee
kızlar bebiş bi tatlıydı bi tatlıydı maşallah yaaa
çok şükür hiç bi sorunu yok çok saglıklı
kucagıma bıle alamadım ama cok kotu oldum:26:
ben geldimmmm
visal canim sen gel bu topige insallah stresini atar bi an önce sorun yoksa rabbim nasip ederama bu konuda kafaya takmamak önemli
cok zor bu psikoljiyle hamile kalmak ama cok fazla ara vermeden yapmak lazım yaşım gencken yapmalıyım cok yıprandım ama kocam baba olsun istiyorumdoru söylüyosun gumusüm ama iste kayiplar olunca herseyden süpheleniyoruz..
iste topigimizin hayalotu geldi
hosgeldin hayalotumnasilsin arkadasin bebegini kucagina aldimi
ahh ahh takmamak ve ben zor ihtimal ama sonunda bebek olunca stresi unutucaz zamanla :)
hayalotum hosgeldin
kizlar ben cikiyorum yemek yapicam ve acikti kan sekerim yine dustu elim ayagim titremeye basladi opuyorum hepinizi
hayalotum hosgeldin
kizlar ben cikiyorum malum yemek yapicam aciktim da kan sekerim dustu elim ayagim yine titremeye basladi opuyorum hepinizi
işin sırrı deve etinde sütünde bncebende arabimmm bende neden olmuyor hahahahahahtembel arap
cok zor bu psikoljiyle hamile kalmak ama cok fazla ara vermeden yapmak lazım yaşım gencken yapmalıyım cok yıprandım ama kocam baba olsun istiyorum
hep onu hayal ediyorum nasıl baba olacak bebeği ilk gördüğünde napacak cok meral ediyorum
hayalotummm herkesin duasiyla ins seninde bir bebegin olacak...allahim kimsenin kucagini bos birakmasin...en kisa zamanda hepimiz anne oluruz...allahim ol deyince olacak...sabirla beklememiz gerekiyor...gecenlerde haberleri izlerken kadin 81 yasinda ikiz cocuklari olmus inanamadim..tip o kadar gelismis..
suedam
allah kabul etsın orucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?