- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.141
kaçakhayalimmmmm
cankuşum aldı aldıda ben cok kotu oldum ya ...bıde herkes dogum bıttıkten sonra bana dua edınce zor tuttum kendımı vallahı..
rabbım kımseyı bu mutluluktan eksık bırakmasın
darısı başına bıtanem sende kucagına alırsın inşallah meleğini
olacak insallahbende cok merak ediyorum esim diyoki ben gördüm cünkü evde dogum yaptigimda soktan ben bakmamistim o iyice bakmis erkek oldugunuda o söylemisti sonra patolojidede yaziyodu erkek oldugu insallah rabbim hepimize nasip eder kimse bu duygudan mahrum kalmaz
bende arabimmm bende neden olmuyor hahahahahahtembel arap
bende 2. bebeğimi gördüm elleri tırnakları aynı babası gibiydi uzun uzun parmaklar tırnaklar cok güzeldi yavrumun elleriolacak insallahbende cok merak ediyorum esim diyoki ben gördüm cünkü evde dogum yaptigimda soktan ben bakmamistim o iyice bakmis erkek oldugunuda o söylemisti sonra patolojidede yaziyodu erkek oldugu insallah rabbim hepimize nasip eder kimse bu duygudan mahrum kalmaz
insallah hepimiz alacagiz hayalotum rabbim bizleride sevindirir insallah
canımın içi ya geleceğe bakalım ama dime...
getirme aklına artık fazla düşünmemeye çalış
hayırlısı herşeydn önce
bende 2. bebeğimi gördüm elleri tırnakları aynı babası gibiydi uzun uzun parmaklar tırnaklar cok güzeldi yavrumun elleri
bende 2. bebeğimi gördüm elleri tırnakları aynı babası gibiydi uzun uzun parmaklar tırnaklar cok güzeldi yavrumun elleri
insallah hepimiz alacagiz hayalotum rabbim bizleride sevindirir insallah
tamam hayalotumloorimde kiziyo zaten gecmisi birakin diyo üzmeyin kendinizi diyo...
zarar gelmez bence deneyino zaman deneyelim deve sutunu cok yararli oldugunu soymeisti esim
ahhh ahh öyle buraya yazmamakla aklıma gelmese ama yavrularım hiç çıkmıyo aklımdan ama haklısınız acımı depreştirmycemcanlarim benim kiyamam ikinizede...lutfen kendinizi uzmeyin gelecege bakalim dimi...hayirlisi ne ise o olsun...aglattiniz beni yaaaa
bu yazmak ve mesajları okumak çok karışıkmış arkadaşlar:)
geleceğe bakın diye söyledim ama artık çok geç ben başladım ağlamaya ya
rabbım bıdaha yaşatmasın canbonlarım üzülmeyin nolurrrr
kaçakhayalim 9 ay boyunca ağladığını görmim haaa sana aglamak yasak bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?