Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

insallah hepimiz alacagiz hayalotum rabbim bizleride sevindirir insallah

canımın içi ya geleceğe bakalım ama dime...
getirme aklına artık fazla düşünmemeye çalış
hayırlısı herşeydn önce

bende 2. bebeğimi gördüm elleri tırnakları aynı babası gibiydi uzun uzun parmaklar tırnaklar cok güzeldi yavrumun elleri

canımın içi ya geleceğe bakalım ama dime...
getirme aklına artık fazla düşünmemeye çalış
hayırlısı herşeydn önce

tamam hayalotum loorimde kiziyo zaten gecmisi birakin diyoüzmeyin kendinizi diyo...

Son düzenleme:
bende 2. bebeğimi gördüm elleri tırnakları aynı babası gibiydi uzun uzun parmaklar tırnaklar cok güzeldi yavrumun elleri

canlarim benim kiyamam ikinizede...lutfen kendinizi uzmeyin gelecege bakalim dimi...hayirlisi ne ise o olsun...aglattiniz beni yaaaa

hayalotum iyisin degilmi asayis berkemal .esas kiz gelmiyodur artik insallah

Son düzenleme:
o zaman deneyelim deve sutunu cok yararli oldugunu soymeisti esim
zarar gelmez bence deneyin
canlarim benim kiyamam ikinizede...lutfen kendinizi uzmeyin gelecege bakalim dimi...hayirlisi ne ise o olsun...aglattiniz beni yaaaa
ahhh ahh öyle buraya yazmamakla aklıma gelmese ama yavrularım hiç çıkmıyo aklımdan ama haklısınız acımı depreştirmycem
4 cocuğumun yerine allahım bana 4 evlat vercek 2 kız 2 erkek inş

geleceğe bakın diye söyledim ama artık çok geç ben başladım ağlamaya ya
rabbım bıdaha yaşatmasın canbonlarım üzülmeyin nolurrrr
kaçakhayalim 9 ay boyunca ağladığını görmim haaa sana aglamak yasak bundan sonra

gumusum allah gonlune gore versin ins en kisa zamanda bebisin olur...yasakhayalll sende artik gulmekten baska birsey yapmayacaksin tum arkadslarin denetimi altindasin ona goreeee

sende aglama ama kimse aglamasinrabbim bu yolda hepimizi güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…