- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.161
ağlama cnm üzdük sizide ya cok pardongeleceğe bakın diye söyledim ama artık çok geç ben başladım ağlamaya ya
rabbım bıdaha yaşatmasın canbonlarım üzülmeyin nolurrrr
kaçakhayalim 9 ay boyunca ağladığını görmim haaa sana aglamak yasak bundan sonra
sen yanlış yerden başladın kk nın en hızlı ilerleyen topiği burası yetişemeyebilirsinbu yazmak ve mesajları okumak çok karışıkmış arkadaşlar:)
visal hoşgeldin aramıza canım
zamanla alışırsın sende zamanında bizlerde öyleydik
ağlama cnm üzdük sizide ya cok pardon
inş dua edeleim de hep beraber gülelim hep beraber 2013 eylül anneleri topiği açarız orda toplaşırız
sen yanlış yerden başladın kk nın en hızlı ilerleyen topiği burası yetişemeyebilirsin
hayalotum iyisin degilmi asayis berkemal .esas kiz gelmiyodur artik insallah
ağlama cnm üzdük sizide ya cok pardon
inş dua edeleim de hep beraber gülelim hep beraber 2013 eylül anneleri topiği açarız orda toplaşırız
sizin derdiniz benimde derdim canbonlarsiz aglamayın ben agları m yerınıze ama şimdi ulme vaktiiii
sen yanlış yerden başladın kk nın en hızlı ilerleyen topiği burası yetişemeyebilirsin
berkemal diyelim berkemal olsun canım
kendini afettırmeye çalışıyo benimkiisi
esas elti gelmiyo daha anladı demekki
sinir streste yok biraz daha sinirlerim geçiyo artık ani sıçramalarım hariç
bende yetişemiyorum cok hızlı gidiyoruz valla kaza yapcaz allah korusunbencede visalimiz icin biraz yavaslasakmi kizlar
ayy benmd eltiyle başım dertteberkemal diyelim berkemal olsun canım
kendini afettırmeye çalışıyo benimkiisi
esas elti gelmiyo daha anladı demekki
sinir streste yok biraz daha sinirlerim geçiyo artık ani sıçramalarım hariç
asıl buraya takılırsa ögrenir gümüşüm
bende yetişemiyorum cok hızlı gidiyoruz valla kaza yapcaz allah korusun
ayy benmd eltiyle başım dertte
hoş bugün kocişlede küsüz ama bakalım cok sıkıyomuşum
serbest bıraktım şimdi napcak bakalım gece gec gelmeler başlar inş bende burnundan getiririm onun
benmde kaynoş arkamda bende kocamla lımoniyim bu günhayalotummm senin esas kiz ne oldu,,,ben benim esas oglanla ugrasiyorum doldurdukca dolduruyor esimi...suan ikimiz limoniyiz...hicbirsey yapmiyorum kafama takmiyorum isteyen istedigini yapsin kaynanamla konustum hakli oldugumu hep yanimda oldugunu soyledi bu bana yeter
haklısın cnm en zordan başlıycakki kolaylarıda yapabilsin:13:asıl buraya takılırsa ögrenir gümüşüm
ya ya artık kk = bizim topikdemi hayalotum simdi altini üstüne getiriyoruz kk nin
sen bu gülmeyle nasıl yavaşlıyacaksan kaçakhayalimbencede visalimiz icin biraz yavaslasakmi kizlar
esaskız hayatta ama yaşıyo canımhayalotummm senin esas kiz ne oldu,,,ben benim esas oglanla ugrasiyorum doldurdukca dolduruyor esimi...suan ikimiz limoniyiz...hicbirsey yapmiyorum kafama takmiyorum isteyen istedigini yapsin kaynanamla konustum hakli oldugumu hep yanimda oldugunu soyledi bu bana yeter
insallah hepsi gececek hayalotumesin anladi demekki hatasini gelmesin o esas elti kiz bosver seni üzenlerle konusmak zorunda degilsin
sizin acininizi icimde hissetim ne biliyimmm tatlim///buradaki herkesi akrabam kardesim gibi ablam gibi goruyorumm...keske onceden gelseydim burayaaaa
aslında hiç içime sinmiyo ama böyle bi denemek istiyorum onu bakalım nasılsa serbesttim diye gece gec gelmeler sık sık gezmeler olacakmı eğer öye bişey olursa kocamın gercek yüzü cıkar ortaya onuda görmek istiyorum bakalımo zaman hic küsmeserbest kalmasin
ya ya artık kk = bizim topik
sen bu gülmeyle nasıl yavaşlıyacaksan kaçakhayalim
esaskız hayatta ama yaşıyo canımelimde kalcak diye korktum bi ara meddcezirimdende korktum saclarını yolacaktı valla kaynana kaynana odun varsa at kazana
anladı anladışimdi parası var esas kızın parası bitince bak nasıl damlıyor kapıma huylu huyundan vazgecrmı canım
bende yetişemiyorum cok hızlı gidiyoruz valla kaza yapcaz allah korusun
ayy benmd eltiyle başım dertte
hoş bugün kocişlede küsüz ama bakalım cok sıkıyomuşum
serbest bıraktım şimdi napcak bakalım gece gec gelmeler başlar inş bende burnundan getiririm onun
aslında hiç içime sinmiyo ama böyle bi denemek istiyorum onu bakalım nasılsa serbesttim diye gece gec gelmeler sık sık gezmeler olacakmı eğer öye bişey olursa kocamın gercek yüzü cıkar ortaya onuda görmek istiyorum bakalım
allah korusun aman sen kocanı sıkı tut.
hayır çoruma gelın dıyon gelmek bişey değil
hem kaçakhayalime süpürge yasakbide yarı yoldan geri çeviriyon melek kocam benim diyon
senin kocan bi melek bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?