Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ağlama cnm üzdük sizide ya cok pardon
inş dua edeleim de hep beraber gülelim hep beraber 2013 eylül anneleri topiği açarız orda toplaşırız
bu yazmak ve mesajları okumak çok karışıkmış arkadaşlar:)
sen yanlış yerden başladın kk nın en hızlı ilerleyen topiği burası yetişemeyebilirsin

bencede visalimiz icin biraz yavaslasakmi kizlar

hayalotummm senin esas kiz ne oldu,,,ben benim esas oglanla ugrasiyorum doldurdukca dolduruyor esimi...suan ikimiz limoniyiz...hicbirsey yapmiyorum kafama takmiyorum isteyen istedigini yapsin kaynanamla konustum hakli oldugumu hep yanimda oldugunu soyledi bu bana yeter

asıl buraya takılırsa ögrenir gümüşüm

berkemal diyelim berkemal olsun canım
kendini afettırmeye çalışıyo benimkiisi
esas elti gelmiyo daha anladı demekki
sinir streste yok biraz daha sinirlerim geçiyo artık ani sıçramalarım hariç

insallah hepsi gececek hayalotum esin anladi demekki hatasinigelmesin o esas elti kiz bosver seni üzenlerle konusmak zorunda degilsin

bende yetişemiyorum cok hızlı gidiyoruz valla kaza yapcaz allah korusun
berkemal diyelim berkemal olsun canım
kendini afettırmeye çalışıyo benimkiisi
esas elti gelmiyo daha anladı demekki
sinir streste yok biraz daha sinirlerim geçiyo artık ani sıçramalarım hariç
ayy benmd eltiyle başım dertte
hoş bugün kocişlede küsüz ama bakalım cok sıkıyomuşum
serbest bıraktım şimdi napcak bakalım gece gec gelmeler başlar inş bende burnundan getiririm onun

sizin acininizi icimde hissetim ne biliyimmm tatlim///buradaki herkesi akrabam kardesim gibi ablam gibi goruyorumm...keske onceden gelseydim burayaaaa

o zaman hic küsme serbest kalmasin

benmde kaynoş arkamda bende kocamla lımoniyim bu gün
gezmeye gidemiyomuş ben cok sıkıyomuşum kaynoş bi duysa oğlunun ağzını yırtar valla heleki gezmeye gtme yüzünden benle kavga ettiğini duysa mahveder oğlunu
asıl buraya takılırsa ögrenir gümüşüm
haklısın cnm en zordan başlıycakki kolaylarıda yapabilsin:13:

demi hayalotum simdi altini üstüne getiriyoruz kk nin
ya ya artık kk = bizim topik
sen bu gülmeyle nasıl yavaşlıyacaksan kaçakhayalim
esaskız hayatta ama yaşıyo canımelimde kalcak diye korktum bi ara meddcezirimdende korktum saclarını yolacaktı vallakaynana kaynana odun varsa at kazana
insallah hepsi gececek hayalotum esin anladi demekki hatasinigelmesin o esas elti kiz bosver seni üzenlerle konusmak zorunda degilsin

anladı anladışimdi parası var esas kızın parası bitince bak nasıl damlıyor kapıma huylu huyundan vazgecrmı canım

doru ben hic yavaslayacak gibi degilim

acma kapini sende

simdilik kynanan iyi hele bir beni deli etsin gorsun gelin nasil olurmus vallahi kabusu olurummmm...ama su esas oglan beni deli ediyorrrrrrr

allah korusun aman sen kocanı sıkı tut.
hayır çoruma gelın dıyon gelmek bişey değil
hem kaçakhayalime süpürge yasak bide yarı yoldan geri çeviriyon melek kocam benim diyon
senin kocan bi melek bıtanem

uzun deneme ama sonra iyice ipin ucunu kacirmasin firsat buldum diyegerci sen gerekeni yaparsin zaten kaynananda arkandaymis

allah korusun aman sen kocanı sıkı tut.
hayır çoruma gelın dıyon gelmek bişey değil
hem kaçakhayalime süpürge yasak bide yarı yoldan geri çeviriyon melek kocam benim diyon
senin kocan bi melek bıtanem

iste bide o risk var hayalotumuda yalniz gönderemem bilmedigi yerlere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…