Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

simdilik kynanan iyi hele bir beni deli etsin gorsun gelin nasil olurmus vallahi kabusu olurummmm...ama su esas oglan beni deli ediyorrrrrrr

yaw habibtem su esas oglandan bi kurtulamadin...

aslinda sen hallderdin bu isi ama

hayalotum bize bi is daha cikti arabistanlara yol gözüküyo

simdilik kynanan iyi hele bir beni deli etsin gorsun gelin nasil olurmus vallahi kabusu olurummmm...ama su esas oglan beni deli ediyorrrrrrr
valla benmde kaynoş korkar benden daha doğrusu ayrılmamızdan kocamla aramızın bozulmasından cok korkar
ama kocam maşallah hiç korkmaz benden
allah korusun aman sen kocanı sıkı tut.
hayır çoruma gelın dıyon gelmek bişey değil
hem kaçakhayalime süpürge yasak bide yarı yoldan geri çeviriyon melek kocam benim diyon
senin kocan bi melek bıtanem
bu ara aynen şöyle gözümde
bu şeytandan farkı yok
dün bebek yapcaktık küstü oturdu
akşam yaparız belki ama pek yüz vermeyi düşünmüyorum servest bıraktım ama cidden serbest bıraktım kendi haline bıraktım napcak görelim hep beraber
uzun deneme ama sonra iyice ipin ucunu kacirmasin firsat buldum diyegerci sen gerekeni yaparsin zaten kaynananda arkandaymis
valla ondan korkuyorum bende ipin ucunu kaçırır diye çünkü arkadaşları bekar her gece dışardalar onlara uyar diye korkuyorum ama bi kere dedim serbest diye hiçbişeyini umursamıycam belli etmycem hiçbişeyi götümde dolaşsında görsün bakıyım

sana süpürge yasak sen in bakem ondan bi
sen bana süle ben seni alırım boşunamı ehliyet aldım bugunlerı düşünerek aldık
başın falan döncek şimdi

hayalotum aldinmi ehliyetini

ne zaman benim niye haberim yok

öyle desene süpürgelerde sürünmezdim alallalalalalaa

dememk arabada gidecem artiksüpürgede yagmur dolu kar yüzünden perisandim

erkek milleti iste bi iyi bi kötü

kız sen şeytan koyunca benimde melek koyasım var niyeysesakın kocanı serbest bırakma sonra toparlayamassın ben o hataları çok yaptım ama kendine baglamak ınan daha zor dinle beni
hayalotum aldinmi ehliyetini

ne zaman benim niye haberim yok

öyle desene süpürgelerde sürünmezdim alallalalalalaa

dememk arabada gidecem artiksüpürgede yagmur dolu kar yüzünden perisandim

ayın 6sında randevum var bıtanem daha cıkartamadım burda hemen vermıyolar ehlıyetı.ama sınavları gectım hep.bu arada dıreksıyondan 100 almıstım heeeusta şöförüm vallahiii

kız aman sorma babamın dükkan var oraya dıgıom gelıom ev ısı yemek aksam oluo kocıs gelıo sonra yoruluom koltuklarda sızıom yaa ben yanlıs mı okudum yasakhayalım hamıle mı nolıııı ay ıns dogru görmüsümdür

bende aynı fikirdeyim şu an ama konuştuk ben sıktıkça daha cok dışarı yöneliyomuş serbest bırakınca zaten gitmezmiş cok korkuyorum kötü bi adam olak beni aldatcak diye ayrılmak istemiyorum kocamdan ama eğer aldatırsa naparım offf offf gitmese dışarlara hiç böyle bi derdimiz olmasa

bizim daha cok isimiz var hayalotum..süpergirls olduk

habibtelerimizi kurtarmak bizim görevimizparola görevimiz tehlike

hoşgeldin tatlımkıyamam ben sana evet hamile
dua et yarın aksam 8de randevusu var canbonum

aradı şeytan koca akşama ne yemek var diyo napyıon diyo sen napıyosun diye bile sormadım akşama yemeği planladığım halde bilmiyorum dedim şurda hamle var köfte patates kızartcam cokda sever ama söylemedim arıyımda pırasa var diyim

gümüşüm bukadarmı kötü ki çevresi ya:26::26::26:aldatmak deyınce birden olay degişiyo..
sen çok bırakma cokta sıkma bıtanem allah yardımcın olsun.ama şu var gözü evde doyan erkek kolay kolay dışarıya bakmaz en azından buyukler oyle der
evde kavgadan uzakdurun kendıne çek hep ozaman allahın izniyle hiç bişeycık olmaz eveallah

sen direk enginar brokoli var de canım benim pırasa sarmaz onu şimdi

hoşgeldin tatlımkıyamam ben sana evet hamile
dua et yarın aksam 8de randevusu var canbonum

ayyy cok sevındım valla yaaaaa dularım hep sizlerle canım rabbım ıns saglıklı bı sekılde gönlüne göre verır

yaww yasakhayalım nasıl tutturdun ısın sırrını veeeer

sen nasılsın canım ne var ne yok

cankuşlarım benim çıkmak gerek artık yemek yapıcamda akşama
işimi bitirim gelirim yine
bide ben daha kavaltı yapmadım ya bu ilaca başladım başlayalı benimkiyle akşam yemeği yiyorum diğer gunun akşamı yıne onunla yıyorum iştahım yok hiç
kavgalıyken ondan sanmıştım ama hala devam edıyor anlamadım
öpüyorum hepinizi akşam gorusuruk olarmı

sen direk enginar brokoli var de canım benim pırasa sarmaz onu şimdi
cnm düzgün bi iki akadaşı var onlarlada ailece görüşüyoruz zaten diğerleri zampara barlarda gezen biri diğeri evine gece yarısı gider gecen öğrendmki arkadaşımı aldatmış kardeşi var bide 50 tane kızla gezer
doyurmaya çalışıyorum her bakımdan güzelim bakımlıyım temizim güzel yemek yaparım ilgi sevginin zaten haddi hesabı yok ama arkadaş çevresinden korkuyorum
brokoli sever o olmaz ıspanak yaptım yoğurt al diyim

amın kaçakhayalimi rabbım nazarlarda n korusun
napım bıtanem aynı çalışmalar devamda haplar önlerini kesiyo hep
çok şükür bıraktıgın gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…