- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.181
simdilik kynanan iyi hele bir beni deli etsin gorsun gelin nasil olurmusvallahi kabusu olurummmm...ama su esas oglan beni deli ediyorrrrrrr
doru ben hic yavaslayacak gibi degilim
acma kapini sende
valla benmde kaynoş korkar benden daha doğrusu ayrılmamızdan kocamla aramızın bozulmasından cok korkarsimdilik kynanan iyi hele bir beni deli etsin gorsun gelin nasil olurmusvallahi kabusu olurummmm...ama su esas oglan beni deli ediyorrrrrrr
bu ara aynen şöyle gözümdeallah korusun aman sen kocanı sıkı tut.
hayır çoruma gelın dıyon gelmek bişey değil
hem kaçakhayalime süpürge yasakbide yarı yoldan geri çeviriyon melek kocam benim diyon
senin kocan bi melek bıtanem
valla ondan korkuyorum bende ipin ucunu kaçırır diye çünkü arkadaşları bekar her gece dışardalar onlara uyar diye korkuyorum ama bi kere dedim serbest diye hiçbişeyini umursamıycam belli etmycem hiçbişeyi götümde dolaşsında görsün bakıyımuzun deneme ama sonra iyice ipin ucunu kacirmasin firsat buldum diyegerci sen gerekeni yaparsin zaten kaynananda arkandaymis
sana süpürge yasak sen in bakem ondan bi
sen bana süle ben seni alırım boşunamı ehliyet aldım bugunlerı düşünerek aldık
başın falan döncek şimdi
yaw habibtem su esas oglandan bi kurtulamadin...
aslinda sen hallderdin bu isi ama
hayalotum bize bi is daha ciktiarabistanlara yol gözüküyo
valla benmde kaynoş korkar benden daha doğrusu ayrılmamızdan kocamla aramızın bozulmasından cok korkar
ama kocam maşallah hiç korkmaz benden
bu ara aynen şöyle gözümde
bu şeytandan farkı yok
dün bebek yapcaktık küstü oturdu
akşam yaparız belki ama pek yüz vermeyi düşünmüyorum servest bıraktım ama cidden serbest bıraktım kendi haline bıraktım napcak görelim hep beraber
valla ondan korkuyorum bende ipin ucunu kaçırır diye çünkü arkadaşları bekar her gece dışardalar onlara uyar diye korkuyorum ama bi kere dedim serbest diye hiçbişeyini umursamıycam belli etmycem hiçbişeyi götümde dolaşsında görsün bakıyım
alaala tamam atla arkama bari arabistana habibtelerrrr
kız sen şeytan koyunca benimde melek koyasım var niyeysevalla benmde kaynoş korkar benden daha doğrusu ayrılmamızdan kocamla aramızın bozulmasından cok korkar
ama kocam maşallah hiç korkmaz benden
bu ara aynen şöyle gözümde
bu şeytandan farkı yok
dün bebek yapcaktık küstü oturdu
akşam yaparız belki ama pek yüz vermeyi düşünmüyorum servest bıraktım ama cidden serbest bıraktım kendi haline bıraktım napcak görelim hep beraber
valla ondan korkuyorum bende ipin ucunu kaçırır diye çünkü arkadaşları bekar her gece dışardalar onlara uyar diye korkuyorum ama bi kere dedim serbest diye hiçbişeyini umursamıycam belli etmycem hiçbişeyi götümde dolaşsında görsün bakıyım
hayalotum aldinmi ehliyetini
ne zaman benim niye haberim yok
öyle desene süpürgelerde sürünmezdim alallalalalalaa
dememk arabada gidecem artiksüpürgede yagmur dolu kar yüzünden perisandim
süründürcem onu bak görerkek milleti iste bi iyi bi kötü
bizim daha cok isimiz var hayalotum..süpergirls olduk
habibtelerimizi kurtarmak bizim görevimizparola görevimiz tehlike
aşkitom çıkmak zorunda kaldım baskın yedimde
kız sana 32 diyen ha bunun gibi olsun inşmaşallah 20liğimizsin sen bizim
ay allahım şu teyzoşumu anasına babasına kavuştur yarabbim
geçmiş olsun canbonum dikkat et kendine
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
mutluyumki özledim sen niye girmiyonkiben onu izledim sanki ama sonuna yetişmiştim bidaha açarım bakımm bi teşkür ederizzz
bende aynı fikirdeyim şu an ama konuştuk ben sıktıkça daha cok dışarı yöneliyomuş serbest bırakınca zaten gitmezmiş cok korkuyorum kötü bi adam olak beni aldatcak diye ayrılmak istemiyorum kocamdan ama eğer aldatırsa naparım offf offf gitmese dışarlara hiç böyle bi derdimiz olmasakız sen şeytan koyunca benimde melek koyasım var niyeysesakın kocanı serbest bırakma sonra toparlayamassın ben o hataları çok yaptım ama kendine baglamak ınan daha zor dinle beni
ayın 6sında randevum var bıtanem daha cıkartamadım burda hemen vermıyolar ehlıyetı.ama sınavları gectım hep.bu arada dıreksıyondan 100 almıstım heeeusta şöförüm vallahiii
bizim daha cok isimiz var hayalotum..süpergirls olduk
habibtelerimizi kurtarmak bizim görevimizparola görevimiz tehlike
kız aman sorma babamın dükkan var oraya dıgıom gelıom ev ısı yemek aksam oluo kocıs gelıo sonra yoruluom koltuklarda sızıomyaa ben yanlıs mı okudum yasakhayalım hamıle mı nolıııı ay ıns dogru görmüsümdür
bende aynı fikirdeyim şu an ama konuştuk ben sıktıkça daha cok dışarı yöneliyomuş serbest bırakınca zaten gitmezmiş cok korkuyorum kötü bi adam olak beni aldatcak diye ayrılmak istemiyorum kocamdan ama eğer aldatırsa naparım offf offf gitmese dışarlara hiç böyle bi derdimiz olmasa
aradı şeytan koca akşama ne yemek var diyo napyıon diyo sen napıyosun diye bile sormadım akşama yemeği planladığım halde bilmiyorum dedim şurda hamle var köfte patates kızartcam cokda sever ama söylemedim arıyımda pırasa var diyim
hoşgeldin tatlımkıyamam ben sana evet hamile
dua et yarın aksam 8de randevusu var canbonum
gümüşüm bukadarmı kötü ki çevresi ya:26::26::26:aldatmak deyınce birden olay degişiyo..
sen çok bırakma cokta sıkma bıtanem allah yardımcın olsun.ama şu var gözü evde doyan erkek kolay kolay dışarıya bakmaz en azından buyukler oyle der
evde kavgadan uzakdurun kendıne çek hep ozaman allahın izniyle hiç bişeycık olmaz eveallah
cnm düzgün bi iki akadaşı var onlarlada ailece görüşüyoruz zaten diğerleri zampara barlarda gezen biri diğeri evine gece yarısı gider gecen öğrendmki arkadaşımı aldatmış kardeşi var bide 50 tane kızla gezersen direk enginar brokoli var de canım benim pırasa sarmaz onu şimdi
ayyy cok sevındım valla yaaaaadularım hep sizlerle canım rabbım ıns saglıklı bı sekılde gönlüne göre verır
yaww yasakhayalım nasıl tutturdun ısın sırrını veeeer
sen nasılsın canım ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?