- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.201
tmm cnmcankuşlarım benim çıkmak gerek artık yemek yapıcamda akşama
işimi bitirim gelirim yine
bide ben daha kavaltı yapmadım ya bu ilaca başladım başlayalı benimkiyle akşam yemeği yiyorum diğer gunun akşamı yıne onunla yıyorumiştahım yok hiç
kavgalıyken ondan sanmıştım ama hala devam edıyor anlamadım
öpüyorum hepinizi akşam gorusuruk olarmı
cnm düzgün bi iki akadaşı var onlarlada ailece görüşüyoruz zaten diğerleri zampara barlarda gezen biri diğeri evine gece yarısı gider gecen öğrendmki arkadaşımı aldatmış kardeşi var bide 50 tane kızla gezer
doyurmaya çalışıyorum her bakımdan güzelim bakımlıyım temizim güzel yemek yaparım ilgi sevginin zaten haddi hesabı yok ama arkadaş çevresinden korkuyorum
brokoli sever o olmaz ıspanak yaptım yoğurt al diyim
cnm düzgün bi iki akadaşı var onlarlada ailece görüşüyoruz zaten diğerleri zampara barlarda gezen biri diğeri evine gece yarısı gider gecen öğrendmki arkadaşımı aldatmış kardeşi var bide 50 tane kızla gezer
doyurmaya çalışıyorum her bakımdan güzelim bakımlıyım temizim güzel yemek yaparım ilgi sevginin zaten haddi hesabı yok ama arkadaş çevresinden korkuyorum
brokoli sever o olmaz ıspanak yaptım yoğurt al diyim
tmm cnm
benmde stres sinir mideme vuruyo bu ara midem acayip kasılıyo sıkıyo sanki biri hissediyorum saçlarım beyazladı bu adam yüzünden offf
slm bacılarrrrrrrrrr..nasılsınızzzzzzzzzzz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ya bişi sorcam bilen yazabilirmi.şimdi çatlama iğnesinden kaç gün sonra tahlil yapılıo bilen varmııııııııııııııııııııııııııı
amin cnm kmsenin başına gelmesinkorkma ozaman canım ipleride ona bırakma okadar sakın ha hayatının hatasını yaparsın..dikkatli ol hep.
aklınada kötü şeyler getırme bı anda .bende zamanında çok düşündüm olursa naparım dıye ama hepsi boş.
öyle bişeyi rabbım kımsenın basına vermesın:26:
ıspanak de sen ozaman
sağol cnm öptümhay ben bu kocaların
gıcık oldum yıne yahu
bi ara çoruma gelmek lazımmış ya sen sabret hele
öpüyorum seni
kızlar çıkıyorum artık hepınızı optummmm
12 gün sonra dyebiliyorum ama emin değilim kaç gn olduslm bacılarrrrrrrrrr..nasılsınızzzzzzzzzzz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ya bişi sorcam bilen yazabilirmi.şimdi çatlama iğnesinden kaç gün sonra tahlil yapılıo bilen varmııııııııııııııııııııııııııı
tmm cnm
benmde stres sinir mideme vuruyo bu ara midem acayip kasılıyo sıkıyo sanki biri hissediyorum saçlarım beyazladı bu adam yüzünden offf
HAYALOTUMMMM gec kalmaa sana afiyet olsun ben rejimdeyimmm 10 kilo vermem lazim...yogurt yiyecem birazdannnnn sonrada spor zamaniii...yasakhayalimmmmm nereye gitti
yaw sen nerdesin bi hemseri buldum dedim ama yüzünü gören cennetlikayyy cok sevındım valla yaaaaadularım hep sizlerle canım rabbım ıns saglıklı bı sekılde gönlüne göre verır
yaww yasakhayalım nasıl tutturdun ısın sırrını veeeer
sen nasılsın canım ne var ne yok
kontrolümde ama o bilmycekbosver sen bebisine odaklan bunlara takarsak nice hastaliklara yakalaniriz allah göstermesin
sen sadece cok bos birakma ortami bos bulmasin
herkese evden merhaba
evde yemek yok yaaa ezanda okundu
fırına patates attım bıde kızcem domates corba ıstıyo onu yapıcam sımdı
sıze bı selam cakayım pc acık dursun dedım
esım gec gelecek bu aksam
1.67 boyundayim 70 kilodayimmmm hemen vermem lazimmmm
arkadaşlar 8 aralık bat ama çatlama iğnesi yaptıranlarda çıkıo die duymuştumda
arkadaşlar 8 aralık bat ama çatlama iğnesi yaptıranlarda çıkıo die duymuştumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?