Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tmm cnm
benmde stres sinir mideme vuruyo bu ara midem acayip kasılıyo sıkıyo sanki biri hissediyorum saçlarım beyazladı bu adam yüzünden offf

korkma ozaman canım ipleride ona bırakma okadar sakın ha hayatının hatasını yaparsın..dikkatli ol hep.
aklınada kötü şeyler getırme bı anda .bende zamanında çok düşündüm olursa naparım dıye ama hepsi boş.
öyle bişeyi rabbım kımsenın basına vermesın:26:
ıspanak de sen ozaman

korkma ozaman canım ipleride ona bırakma okadar sakın ha hayatının hatasını yaparsın..dikkatli ol hep.
aklınada kötü şeyler getırme bı anda .bende zamanında çok düşündüm olursa naparım dıye ama hepsi boş.
öyle bişeyi rabbım kımsenın basına vermesın:26:
ıspanak de sen ozaman

tmm cnm
benmde stres sinir mideme vuruyo bu ara midem acayip kasılıyo sıkıyo sanki biri hissediyorum saçlarım beyazladı bu adam yüzünden offf

hay ben bu kocaların
gıcık oldum yıne yahu
bi ara çoruma gelmek lazımmış ya sen sabret hele
öpüyorum seni
kızlar çıkıyorum artık hepınızı optummmm

HAYALOTUMMMM gec kalmaa sana afiyet olsun ben rejimdeyimmm 10 kilo vermem lazim...yogurt yiyecem birazdannnnn sonrada spor zamaniii...yasakhayalimmmmm nereye gitti

slm bacılarrrrrrrrrr..nasılsınızzzzzzzzzzz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ya bişi sorcam bilen yazabilirmi.şimdi çatlama iğnesinden kaç gün sonra tahlil yapılıo bilen varmııııııııııııııııııııııııııı

bence batini bekle :26::26::26:kac günün kaldi

Son düzenleme:
amin cnm kmsenin başına gelmesin
hay ben bu kocaların
gıcık oldum yıne yahu
bi ara çoruma gelmek lazımmış ya sen sabret hele
öpüyorum seni
kızlar çıkıyorum artık hepınızı optummmm
sağol cnm öptüm
12 gün sonra dyebiliyorum ama emin değilim kaç gn oldu

tmm cnm

bosver sen bebisine odaklan bunlara takarsak nice hastaliklara yakalaniriz allah göstermesin

sen sadece cok bos birakma ortami bos bulmasin

HAYALOTUMMMM gec kalmaa sana afiyet olsun ben rejimdeyimmm 10 kilo vermem lazim...yogurt yiyecem birazdannnnn sonrada spor zamaniii...yasakhayalimmmmm nereye gitti

teldeydim habibtem simdide yemek zamani geliyohabibtem kac kilosun boyun kac

Son düzenleme:
herkese evden merhaba
evde yemek yok yaaa ezanda okundu
fırına patates attım bıde kızcem domates corba ıstıyo onu yapıcam sımdı
sıze bı selam cakayım pc acık dursun dedım
esım gec gelecek bu aksam

yaw sen nerdesin bi hemseri buldum dedim ama yüzünü gören cennetlik

canim benim yarin dr gidecem daha görmedim:26::26::26::26:cokta baglanmak istemiyorum cünkü lekelenmelerim var

valla bu ay beklemedigim kadar hicbi ay olmamisti ...sadece üc kere oldu tahminimce tam yumurtlama günü bile degildi

kesin olmaz gözüyle bakiyodumdemekki cok hesap kitap yapmazsan bide kafayi bebekle oyalamazsan oluyo canim benim valla baska sirrim ne yokkür nede yapmadim sözde yeni yilda hamilelik düsünüyodum o zaman sogan kürü yapacaktim

Son düzenleme:
herkese evden merhaba
evde yemek yok yaaa ezanda okundu
fırına patates attım bıde kızcem domates corba ıstıyo onu yapıcam sımdı
sıze bı selam cakayım pc acık dursun dedım
esım gec gelecek bu aksam

rabbim orucunu kabul etsin sueda canimyavrunla yemeginizi yiyin afiyet olsun

arkadaşlar 8 aralık bat ama çatlama iğnesi yaptıranlarda çıkıo die duymuştumda

ama canim benim catlatmada olsa bhcg hormonu idrara gecmesi lazim..:26::26::26:

eger duramiyosan 5 günün kalmis yap testi ama cikmazsa üzülme sansin halen var demek batin gelmezse bide o zaman yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…