Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

arkadaşlar merhaba başlığı görünce hemen giriverdim.ibrahim saraçoğlunu izledim dün.tüp bebekle anne olamamış 2 bayan tel. bağlandı.saraçoğlunun soğan kürü ile hamile kalmışlar paylaşmak istedim.

bende catlatma ignesi vurulacam...kacinci gun gittin doktora habibteee cok aciyormu pekiii:18::18::18::18::18::18:

habbitem korma igneden onda ne varki bizim gibi kan pihtilasmasi olanlar 9 ay boyunca yapiyo yeterki bebesimiz olsun habibtem herseye raziyiz artik napalim

habbitem seninle yakinmis boy ve kilolarimiz

bende 1.70 68 kiloaslinda benimde 3 kilo fazla var onu verirsem iyi olur ama

ne diyorsun sen yemegini duzgun yiyeceksin bebisin var tammai yasakhayalimmmm 100 kilo ol bebeisin seninle olsun kilo sorun degil //bana bzilari kilo verme sana cok yakisiyor deselerde bazen elbiseleri gorunce vermem lazim diyorumm bu sefer taktim kafama yapacammmm

ahhh su sogani bulamadim gitti buradaa////kardesime soyledim abla gonderecem sana dedi

doru aslinda bakalim insallah hamileligim devam ederse sonrada veririm

ama bence sen öyle abartili bi kiloda degilsin verdigin ölcüler balik etine uygun ama öyle kilolu kategorisine girmiyosun bence

Son düzenleme:

canim ben bizim kizlara cok dedim ama hic birine yaptiramadim

hamsimsin habibtem ne balinasi

hamsi poarmagim kadar hahahaha yaa ne konusuyoruz simdi canin ceker bende bilmeden konusuyorum yasakhayalim cok dikkat etmek lazim artik...canin ne cekerse ben yaparimmm sana...ah keske yanimda olsanzaten 3 gundur tek basima yemek yiyorum..bizimkisi hic yanimda degil...uyumya gelior sadece...hicte sormuyor yemek yedinmi tencerelerimi de getirmiyor oylece kaldimmmm...

ayy bana kılo demeyın ayın basında ıkı hafta dıkkat ettım ıkı kılo verdım sonra saldım sımdı almak uzereyım sısıtım adet oncesı dıyede
bı ıkı kılo daha vermem gerek

az yemege abur cubur yememeye dıkkat edıyorum

ben kızımda 26 kılo almıstım kızlar hepsı hıc bısı yapmadan fazlasıyla gıttı hıc dusunme yasakhayal kılo mılo sen saglıgına bak

sogan kürü kaç gün içilecek yapsammı ki yaaaaa

Sarı soğan kürü
Yumurtalık kistleri, yumurtalık kanseri, miyomlar ve prostat için

İki bardak klorsuz suyu kaynatın. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kayanamakta olan suyun içine atın.
Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilık olarak süzdükten sonra bir su bardağı alınıp, öğle yemeğinden 10 dakika önce için. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze hazırlanıp 10 dakika öncesinde içilir. Bu küre 15 gün devam edilir.
Kırmızı ve mor soğan amaca uygun değil. Kürün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şart.
Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu

ben reglim bitince 3.gün basliyodum....bide aldigim hazir suyla yapiyodum....

rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 2 aylık bebeğim var şimdi anlıyorum deli gibi bebek isteyenleri benımkı kaza sonucu oldu ama rabbin iyiki bahşetmiş şükürler olsun.darısı tüm bebek isteyenlere.soğan sarımsakta çok severim valla

sogan kürü kaç gün içilecek yapsammı ki yaaaaa

tatlim adetten 1 hafta sonra 15 gun biyunca sabah aksam iceceksin...ibrahim saracoglu sitesinde ayrintili olarak yazmis istersen arasitr kk da var.//dene canim cok yararli vallahi...ben ilac icemiyorum bekarken...evlendikten sonra icemedim...arabistanda bulamadim...buldugum an yapacam ins...denememis olsam onermezdim...

kln bacım kac gun oldu senın catlayalı???????????
14. gunu bekle bence kesın olsun
ıdrar zaten cıkmaz kan baktırman lazım dımı?
hayırlısı olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…