Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw bu adamlara noluyo alalalahepsini böyle sürükleyecen

ne güzel rabbim yavrunu sana bagislasinbende severim valla bazi insanlar yiyemiyo iste

oyyy teyzesinin kuzusu allah bagislasin tatlim....ahh kaza olsun canavri ben olurum...ama olsun yaa ayyy ckkk itiyorumm rabbim banada nasip edecek...buna inaniyorumm...benim yerime isisririmisin o bebegi

kln bacım kac gun oldu senın catlayalı???????????
14. gunu bekle bence kesın olsun
ıdrar zaten cıkmaz kan baktırman lazım dımı?
hayırlısı olsun ınsallah

bacımmmm ben 10 gün önce çatlama iğnesi oldm bu gün 10.gün..ben de çatladım meraaktan..kanda mı baktırmalıyım bilemiorm ki

kizlar ben cikiyorum öpüyorum

hayalotum ve loorim olsaydi süpürgeye bindirmezlerdi eve onlar birakirdi

birazdan gelirim canlarim bizimkisi gelir yaqzdiklarimi gormesin gorsun umrumda degukll

geldim azcık geçmişi okudum..şimdi yemek molası akşam uğrıycamm.
zaten grip olmuşum bi de yumoş günler vay benim halimeee:26:
ama durmak yok yola devam
hadi görüşürükkk

kocısım 11 gıbı gelecek kızım uyudu evım dagınık ama toplamıcam ya temızlık gunum carsamba ogune kadar kendımı yormıcam
hadı kocıs gelmeden gelınde ıkı muhabbet edelım canalar

selam canimmmm suedammmm uyudumu oyy yesinler onu iyi uykular tatli kizina...bende oylece oturuyorumm habibte ne olsu...senin bat ne zaman?

selam canimmmm suedammmm uyudumu oyy yesinler onu iyi uykular tatli kizina...bende oylece oturuyorumm habibte ne olsu...senin bat ne zaman?

canım benım 10 unda bakalım
sankı boyle ıcten karnım agrıyor gıbı hıssedıyorum gene kırmızı kartı yıcem gıbı ama olsun napalım:44:
sueda uyumak ıstemedı ayagıma alıyorum uyumak ıstemeyınce pıt gıttı hemen yorulmus okulda

ayy yesin teyzesi onu....sende dikkat et ne olur ne olmaz fazla hareket yapmaaa...kendi belirtilerine fazla bakma..ins hamilesindir sonucu kotu olmasin...

ayy yesin teyzesi onu....sende dikkat et ne olur ne olmaz fazla hareket yapmaaa...kendi belirtilerine fazla bakma..ins hamilesindir sonucu kotu olmasin...

ya sorma bende onu sorcatım sıze bu 17-18 kıloluk koca bebısı gece 3-4 kere cıse kaldırıyorum bu saatten ıtıbaren sabaha kadar halıyle belım agrıyor
dengelı kaldırmaya calısıyorum ama kaldırrıyorum nıhayetınde ınsallah bısey varsada kotu bısı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…