- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.241
hamsi poarmagim kadar hahahahayaa ne konusuyoruz simdi canin ceker bende bilmeden konusuyorum yasakhayalim cok dikkat etmek lazim artik...canin ne cekerse ben yaparimmm sana...ah keske yanimda olsan zaten 3 gundur tek basima yemek yiyorum..bizimkisi hic yanimda degil...uyumya gelior sadece...hicte sormuyor yemek yedinmi tencerelerimi de getirmiyor oylece kaldimmmm...
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 2 aylık bebeğim var şimdi anlıyorum deli gibi bebek isteyenleri benımkı kaza sonucu oldu ama rabbin iyiki bahşetmiş şükürler olsun.darısı tüm bebek isteyenlere.soğan sarımsakta çok severim valla
oyyy teyzesinin kuzusu allah bagislasin tatlim....ahh kaza olsun canavri ben olurum...ama olsun yaa ayyy ckkk itiyorumm rabbim banada nasip edecek...buna inaniyorumm...rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 2 aylık bebeğim var şimdi anlıyorum deli gibi bebek isteyenleri benımkı kaza sonucu oldu ama rabbin iyiki bahşetmiş şükürler olsun.darısı tüm bebek isteyenlere.soğan sarımsakta çok severim valla
kln bacım kac gun oldu senın catlayalı???????????
14. gunu bekle bence kesın olsun
ıdrar zaten cıkmaz kan baktırman lazım dımı?
hayırlısı olsun ınsallah
bacımmmm ben 10 gün önce çatlama iğnesi oldm bu gün 10.gün..ben de çatladım meraaktan..kanda mı baktırmalıyım bilemiorm ki
bacımmmm ben 10 gün önce çatlama iğnesi oldm bu gün 10.gün..ben de çatladım meraaktan..kanda mı baktırmalıyım bilemiorm ki
selam canimmmm suedammmm uyudumu oyy yesinler onu iyi uykular tatli kizina...bende oylece oturuyorumm habibte ne olsu...senin bat ne zaman?
canım benım 10 unda bakalım
sankı boyle ıcten karnım agrıyor gıbı hıssedıyorum gene kırmızı kartı yıcem gıbı ama olsun napalım:44:
sueda uyumak ıstemedı ayagıma alıyorum uyumak ıstemeyınce pıt gıttı hemen yorulmus okulda
scorpionsum nerelerdesin sen ya :26:
ayy yesin teyzesi onu....sende dikkat et ne olur ne olmaz fazla hareket yapmaaa...kendi belirtilerine fazla bakma..ins hamilesindir sonucu kotu olmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?