- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.261
hayalot gelmıs
scorpısıon gelmıs vay vay
Geldim cnm çook şükürrrr
ne var ne yok esın evdemı ne yapıyorssun?
nerede yasıyordun?
İyi cnm ya grip oluyorum of offistanbuldayım cnm ben
Eşim de içerde bilgisayardan dizi seyrediyo
Bi banyo yapsam kendime geliim sanıyorum.sanki hep atesim var gibi:26:
kendıme tarcınlı karafıllı cay yapıcan sızde buyrun
Afiyet olsunn.suedam ben çıkıyom yine gelicem tatlımm
bennnn gelldiiiimmm ama kimsecikler yoookkk :)) kaynatmışınız canımın içleriiiiiiooohhh çok mutlu oldum valllaaa, hepinizi çoook seviyorum
bennnn gelldiiiimmm ama kimsecikler yoookkk :)) kaynatmışınız canımın içleriiiiiiooohhh çok mutlu oldum valllaaa, hepinizi çoook seviyorum
Medd cnm valla bende özledimmm.bu kızçeler hep biz yokken geliyolar.ayy valla işe gitmiycem sonunda bunlara yetişeyim diye haaadaha saçımı fönliycem ama aklım burada:26:
ay bende bıgun gıdeyımde kuaforde yaptırayım fonumu dıyorum ama adet gorursem yaptırayım barı ıkı gun gıtsın hemen yıkanınca bozulmasın :)))
Cnm düzleştirici aldım.hemde ıslak kuru iki türlü de oluyo.kuaföre gitmek zor geliyo yahu
Bi de tabi okadarpara verince 2-3gün kullanayım diyorsun
kızlar prolaktıne adetın kacıncı gunu bakılıo
adet gorursm yaptırayım bı kontrole gıdeyım dıyorum
esım bende gıdeyım bı baktırayım sayısına falan dedı
bende aaa gıdermısın gercekten mıllet zor gıdıo ne guzel hemen gıderım dıosun dedım
ne var gıder baktırırız varmı bısı anlarız dedı
Cnm ben 3. Günü baktırdım yüksek çıktı malesef şimdi çarşamba yeniden baktırıcam.prılaktinin yanında LH-Fsh-Tsh-e2-serbestt4 te baktır .zaten yazar doktor.eşin de 3 günlük cinsel perhizle yaptıracak spermiyogramı.yoktur bişey inşallah cnm içini rahat tut
ınsallah yoktur ama varsada ona gore onumuze bakarız
bu aydan sonra hazırana kadar koruncaz sanırım esım oyle ıstıyor ben goze alıyorum ama kucuk bebısle okul yollarında surunmemi o goze alamıyor :)))
hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
Cnm hiçç plan yapma benden sana tavsiye.işini Allaha bırak derim.öyle bizim iştediğimiz zaman olsa ben şimdi 4aylık hamiştim mayısa doğuracaktımAllahın işine karışmamak lazım.kuzenimin eşi de yarıyıl tatiline ayarlamıştı hamile kaldı ama kaybetti bebişini. plan yapma derimm
Cnm ben bu ay 120 tl verdimbenımde var ama ucuz olanlardan 20 lıralık oda sacı yıpratır dıye pek yapmıyorum
pahalısından alamak lazım paraya kıyıp
aslına bakarsan ben bu olyı saldım kafama bıle takmıyorum
ama esımde boyle olsun pek ıstemıo yanı benım ıcın degıl bebıs mınnacık olcak evden alıp okula goturcez falan bunları goze alamıo
ama rabbıme bıraktım ne zaman olursa
hanı su adet haftası dısında aklıma gelmıo dıyebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?