- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.281
Cnm hiçç plan yapma benden sana tavsiye.işini Allaha bırak derim.öyle bizim iştediğimiz zaman olsa ben şimdi 4aylık hamiştim mayısa doğuracaktımAllahın işine karışmamak lazım.kuzenimin eşi de yarıyıl tatiline ayarlamıştı hamile kaldı ama kaybetti bebişini. plan yapma derimm
hayırlı geceler...nasılsınız_?
angelifim cok saol bitanemrabbim insallah bu sefer nesip eder
sen nasilsin bitanem tansiyonun nasil:26::26::26:keske tansiyonun hakkinda biseyler yazsaydinallah göstermesin yine yükseliyomu yoksa normal mi
valla senin sevincini paylaşmak istedim,olumsuz şeyler söylemek istemedim.aslında çok da kötü sayılmam ama hipertansiyon tanısı konuldu ve ilaca başladım artık normal seyrinde tansiyonum.ama iyice düzene girmeden hamilelik olmaz diye biraz canım sıkkın.. beklemek gerekiyor yani
olsun ben beklerim sonu güzel olsun yeter ki..Allahım hiçbirimize evlat hasreti yaşatmasın,yuvalarımızı bebişlerimizin sesiyle doldursun aminnnnn
angelif inşallah düşer bu tansiyon olayıdualarım seninle canım rabbım gonlune gore hayırlısını nasıp etsın inşallah
valla senin sevincini paylaşmak istedim,olumsuz şeyler söylemek istemedim.aslında çok da kötü sayılmam ama hipertansiyon tanısı konuldu ve ilaca başladım artık normal seyrinde tansiyonum.ama iyice düzene girmeden hamilelik olmaz diye biraz canım sıkkın.. beklemek gerekiyor yani
olsun ben beklerim sonu güzel olsun yeter ki..Allahım hiçbirimize evlat hasreti yaşatmasın,yuvalarımızı bebişlerimizin sesiyle doldursun aminnnnn
Gunaydinnnn herkeseeee :)))
sağol cnm benim Allah razı olsun,inşallah dualar sayesinde hepimiz kavuşacağız hayallerimize
bitanem bugün randevun var inşallah sorunsuz bi şekilde gönlümüzden geçenleri söyler doktor
inşallah sorun çıkmıcak bıtanem allahın izniyle dualarım ikinizle canımın içi
canbonlarım günaydınnnnnnn
dün gece gelemedim misafirim vardı yine
aslında misafir agırlamayı çok severdim ama bu kk yokmu valla burdan kalkmak istemiyorum
özledimmmmmm canbonlarımı ya bi geçmişe bakemde kimler gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?