Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aslına bakarsan ben bu olyı saldım kafama bıle takmıyorum
ama esımde boyle olsun pek ıstemıo yanı benım ıcın degıl bebıs mınnacık olcak evden alıp okula goturcez falan bunları goze alamıo
ama rabbıme bıraktım ne zaman olursa
hanı su adet haftası dısında aklıma gelmıo dıyebılırım

angelifim cok saol bitanem rabbim insallah bu sefer nesip eder

sen nasilsin bitanem tansiyonun nasil:26::26::26:keske tansiyonun hakkinda biseyler yazsaydinallah göstermesin yine yükseliyomu yoksa normal mi

valla senin sevincini paylaşmak istedim,olumsuz şeyler söylemek istemedim.aslında çok da kötü sayılmam ama hipertansiyon tanısı konuldu ve ilaca başladım artık normal seyrinde tansiyonum.ama iyice düzene girmeden hamilelik olmaz diye biraz canım sıkkın.. beklemek gerekiyor yani
olsun ben beklerim sonu güzel olsun yeter ki..Allahım hiçbirimize evlat hasreti yaşatmasın,yuvalarımızı bebişlerimizin sesiyle doldursun aminnnnn

canbonlarım günaydınnnnnnn
dün gece gelemedim misafirim vardı yine
aslında misafir agırlamayı çok severdim ama bu kk yokmu valla burdan kalkmak istemiyorum
özledimmmmmm canbonlarımı ya bi geçmişe bakemde kimler gelmiş

bitanem bugün randevun var inşallah sorunsuz bi şekilde gönlümüzden geçenleri söyler doktor
inşallah sorun çıkmıcak bıtanem allahın izniyle dualarım ikinizle canımın içi

angelif inşallah düşer bu tansiyon olayıdualarım seninle canım rabbım gonlune gore hayırlısını nasıp etsın inşallah

kızlar bugün temizlik günüm arasıra girmeye çalışıcam
sizleri seviyorum meddcezirim ve scorpionsum özledim sizleri ben yaaa
haydık görüşürük yine

cok gecmis olsun angelifim canim benim

bitanem haplarini düzenli kullanpeki dr bi süre hamile kalmami dedi yoksa senmi biraz beklemek istiyosun:26:

bitanem bugün randevun var inşallah sorunsuz bi şekilde gönlümüzden geçenleri söyler doktor
inşallah sorun çıkmıcak bıtanem allahın izniyle dualarım ikinizle canımın içi

insallah hayalotum canim benim:26::26::26::26:

ama bi türlü su lekelenmeler halen kesilmedi

nereye kadar giderim bilmiyorum:44::44::44:

tek korkum bide hamilelik ilerledikce allah göstermesin yine kaybedersem kendiliginden düsük olmaz kürtaj yolu gözükecek diye

neyse aslinda bunlarida yazmasam iyi olur sizleride üzüyorum cünkü

Son düzenleme:

bosver acma kapiyi misafirleresen topigimizde ol sürekli

hani söz vermistim ev islerin bitince sabah 6 gece 1 kadar burda olacaktin

her kk ya girdigimde seni online görecektim

kapiya yazi yaz hayalot evde yoktur su an sabah 6 gece 1 kadar kk dadir diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…