- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.761
saol canım hayalot ne dersın cumartesımı kan testı yaptırayım yoksa adet gunum olan salı gunumu ne dersın kafam karısık.
saol canım hayalot ne dersın cumartesımı kan testı yaptırayım yoksa adet gunum olan salı gunumu ne dersın kafam karısık.
[SUB][/SUB]
OLUMSUZ sonuçtan korktuğum icin sanirimgerçi eninde sonunda yuzlesecegiz acı gercekle ama ne bileyim yaptırmadım iste cumartesiye kadar olmazsam yaptiracagim
hayalotum burdamisin
yoksa yine yoksunda varmi gibi gözüküyosun
aşkitolarım gelmişşşşş
hoşgeldiniz canbonumm nassılsın
senin o pörtleyen gözleriniyesinlerrr
yaw napim varmisin diye merak ettimyoksa yine yokta varmis gibimi gözüküyo dedim
simdilik ayniyim hayalotum degisiklik yokhic hamile hissetmiyorum kendimi:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Yasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak canim nerelerdesin,nasilsin?
hamilelik nasil gidiyor?
burdayım tatlım busefer
çümkü daha çok yeni minnacıkın bitanemmm benim büyüdükçe hissetçeksin inşallah
hem bide korkun var hala oyuzden de olabılır dualarımız senınle cankuşummmobebek gelcek senın kucagına allahın izniylee
bu sefer tuttum senin sacindaN IYI OLDU ISTE
ne bilim hayalotum yine öbürlerinde biseyler hissederdim bunda hic bisey yokacaba dr kist ne gördüde kesemi dedi diyorum süpheleniyorum
napıyosunuz kızlar yasakhayal bebeğim yavrun nasıl varmı şikayet bulantı kusma baş dönmesi uyku halsizlik:26::26:
iyiyim gümüşüm sen nasılsın hoş geldın kızçemnapıyosunuz kızlar yasakhayal bebeğim yavrun nasıl varmı şikayet bulantı kusma baş dönmesi uyku halsizlik:26::26:
cok erken cnm 7 8 haftaları bekle bak gör o şikayetleri daha cok minik annesi o bi alışsın içeriye senide rahatsız eder beklekiz gumusüm be bulantisi hic bisey hissetmiyorum yaw..ne gögüs agrisi ne kasiklarda hasssiyet hic bisey yok
acaba yanlislikmi var yoksa hamile degilmiyim diyorum
yok bitanem olurmu öyle şey hiççç
hem testlerdede çıktı cankuşum aklına kötü kötü şeyler getirme hem her hamilelik bir değildirki ben yaşamadım hiç ama çocukları olanlar öyle söyler canım benim..
bi doktormu var sadece başka bi doktora daha git.
beyazlim gelmise yaw özledim sen nerdeydin aslinda bi karsilasmadik
bitanem su an iyi gidiyo diyemiyorum yine lekelenmelerim var ..ilaclarimi kullaniyorum bekliyorum iste rabbim izin verirse olacak insallah..hersey onun elindebide hic hamile degil gibiyim... acaba dr yanlis biseymi gördü diyorum
ysak hayal tebrik edrim canım bişi hşiseeetmiorum diosunya yarın bugün mideni bulandırmaya başlar görürsün ozaman kızdırma bebişini bakim masllahhhhh
bnde iyiyim bakın birazdan fincanımı yüklüycem bi iki bişey sallayın emi bilipde göripde söylemeynle küserim ona göreiyiyim gümüşüm sen nasılsın hoş geldın kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?