Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum burdamisin

yoksa yine yoksunda varmis gibi gözüküyosun

Son düzenleme:
aşkitolarım gelmişşşşş
hoşgeldiniz canbonumm nassılsın
senin o pörtleyen gözleriniyesinlerrr

yaw napim varmisin diye merak ettim yoksa yine yokta varmis gibimi gözüküyo dedim

simdilik ayniyim hayalotum degisiklik yokhic hamile hissetmiyorum kendimi:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yaw napim varmisin diye merak ettim yoksa yine yokta varmis gibimi gözüküyo dedim

simdilik ayniyim hayalotum degisiklik yokhic hamile hissetmiyorum kendimi:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

burdayım tatlım busefer
çümkü daha çok yeni minnacıkın bitanemmm benim büyüdükçe hissetçeksin inşallah
hem bide korkun var hala oyuzden de olabılır dualarımız senınle cankuşummmobebek gelcek senın kucagına allahın izniylee

Yasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak canim nerelerdesin,nasilsin?

hamilelik nasil gidiyor?

beyazlim gelmise yaw özledim sen nerdeydin aslinda bi karsilasmadik

bitanem su an iyi gidiyo diyemiyorum yine lekelenmelerim var ..ilaclarimi kullaniyorum bekliyorum iste rabbim izin verirse olacak insallah..hersey onun elindebide hic hamile degil gibiyim...acaba dr yanlis biseymi gördü diyorum

bu sefer tuttum senin sacindaN IYI OLDU ISTE

ne bilim hayalotum yine öbürlerinde biseyler hissederdim bunda hic bisey yokacaba dr kist ne gördüde kesemi dedi diyorum süpheleniyorum

napıyosunuz kızlar yasakhayal bebeğim yavrun nasıl varmı şikayet bulantı kusma baş dönmesi uyku halsizlik:26::26:

bu sefer tuttum senin sacindaN IYI OLDU ISTE

ne bilim hayalotum yine öbürlerinde biseyler hissederdim bunda hic bisey yokacaba dr kist ne gördüde kesemi dedi diyorum süpheleniyorum

yok bitanem olurmu öyle şey hiççç
hem testlerdede çıktı cankuşum aklına kötü kötü şeyler getirme hem her hamilelik bir değildirki ben yaşamadım hiç ama çocukları olanlar öyle söyler canım benim..
bi doktormu var sadece başka bi doktora daha git.

napıyosunuz kızlar yasakhayal bebeğim yavrun nasıl varmı şikayet bulantı kusma baş dönmesi uyku halsizlik:26::26:

kiz gumusüm be bulantisi hic bisey hissetmiyorum yaw..ne gögüs agrisi ne kasiklarda hasssiyet hic bisey yok

acaba yanlislikmi var yoksa hamile degilmiyim diyorum

ysak hayal tebrik edrim canım bişi hşiseeetmiorum diosunya yarın bugün mideni bulandırmaya başlar görürsün ozaman kızdırma bebişini bakim masllahhhhh

kiz gumusüm be bulantisi hic bisey hissetmiyorum yaw..ne gögüs agrisi ne kasiklarda hasssiyet hic bisey yok

acaba yanlislikmi var yoksa hamile degilmiyim diyorum
cok erken cnm 7 8 haftaları bekle bak gör o şikayetleri daha cok minik annesi o bi alışsın içeriye senide rahatsız eder bekle

doru tam 3 tane test yaptimaslina dr cok tecrübeli biri cokta hastasi var hastaneyede giderim ama cok bekletiyolar

iste haftaya tekrar cagirdi en azindan biraz daha netlesirkan idrarda aldi

Canim takma kafaya,tadini cikarrrrrrrrrrrrrr

canim Allah saglicakla kucagina versin,hayirli bir evlat kilip uzun saglikli ömür versin

tatlim sen korunmuyormuydun ama?:26:

iyiyim gümüşüm sen nasılsın hoş geldın kızçem
bnde iyiyim bakın birazdan fincanımı yüklüycem bi iki bişey sallayın emi bilipde göripde söylemeynle küserim ona göre
ya ben bu ay çalışmaya başladım ya içimden bi ses bu ay olmıycak 2. ay olacak diyo :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…