Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

doru tam 3 tane test yaptimaslina dr cok tecrübeli biri cokta hastasi var hastaneyede giderim ama cok bekletiyolar

iste haftaya tekrar cagirdi en azindan biraz daha netlesirkan idrarda aldi

canbonum kanla idrarın sonucu nezaman cıkıyo
bide iğneler için yarınmı gıdıcen doktotra haftaya cumamı:44::44:
hep kötü kötü düşünme o bebek öyle bi mideni bulandırsanda sen gör gününü
ondan sonra ah hayalot vah hayalot dersin olcak inşallah sabret

Canim takma kafaya,tadini cikarrrrrrrrrrrrrr

canim Allah saglicakla kucagina versin,hayirli bir evlat kilip uzun saglikli ömür versin

tatlim sen korunmuyormuydun ama?:26:

sözde öyleydi beyazlim canimvalla ben hic bisey anlamadim bu ay sadece üc kere oldu

bide yumurtlama günü degildi tahminimce ama nasi oldu anlamadim dr yumurtlama günleri degise biliyo dedi galiba bizde tam o yanlis güne denk getirmisizcünkü bebektende belli haftasindan kücük cikti dr gec döllenme dediben saniyodumki ben hep 13 yada 14 gün yumurtluyorum demekki öyle degilmis

kız ozaman siz korunuyo görünümlü korunmayanlardanmışsınız ozaman

neyse halin çıksın falınnn

öhööö öheeee
gümüşüm kocadan yana için kabarık biraz
gümüşüm bak bu melek kocan senı cok sevıyo ama sen korkuyonnnn bıraz

melegını beklıyon 2 aya kalmaz yolda trafık olmassa senınle olcek inşallah rabbımın izniyleeee
çok fala bakarsan bozulurmuş bukadar yeterli olur dımee

onu bana söylemiyo kendi takip ediyo kan ve idrar sonucunu..sadece hamilelige degil kan degerini takip ediyo idrarda enfeksi oyn bakteri varmi diyo bakiyo..aramazlarsa bisey yok demek ararlarsa bisey var demek cagirip hap ne veriyoignem icin yarin gidecem tekrar kan verip simdiki dozum yeterlimi ona bakacaklar:26::26::26::26:bide sabahin köründe 07 cagirdilar..bide nasi soguk hava simdi kar yagiyobu dr uzakta 6 evden cikmam lazim

bak hepsini bildin
apzın bal yesin emi ne güzel fal baktında bu ay olmıycak hissimi kuvvetlendirdin neyse gec olsun güç olmasın bu aydan öyle umutsuzumki çalışma bile yapmak istemiyorum

bu arada dün umudumuz geldi canbonlar herkese selam bıraktııı
bide pazartesi söz verdi gelcek yıne topiğe misafırlıkteymişşş

Hayirlisi olsun canim benim gerisi bosssssssssssss

sen rahat ol,dinlen,gül eglen....

veeeeeeeeeeee coooooooooook cok dua et bizler icinde

Bal tarcin cörekotu aslinda bugün son günümdü amaaaaaaaaaaa yarinda yapacam cünkü dün yapamadim....yani yarin siklüsün 13. günü ve yarinda yapayim diyom

hayalotumun üstüne yorum yapmak bana düsmez

heee ozaman inşallah aramazlar bıtanem
anam kıyamam ben sana az daha sabredemedın haftaya cuma deseydın arabayla gelcektımde ben alamanyaya
neysem artık supurgeye talim etcen canbonum ben gotururum seni bi tarafımız dona dona gıderızzz

ayy cnm allah kolaylık versin aama iğne dozunu ayarlamak için tekrar tekrar bakmaları cok iyi yanlız kafama takıldı bana hematoloji sorun yok diyo genetik uzmanıda gerek yok diyo ama kadın doğumcu önlem için vericem diyo
burda devlet hastanesnde bi doktor var cok ilgili bişey ya bayılıyorum kadına inş ona gidicem sayılı ve az hasta alıyo cok ilgileniyo cok seviyorum
sabah burda kar yağdı heryer bembeyazdı şimdi güneş açtı

kürleri yap bitanem insallah bilmiyorum ama yeni yilda tanidiklarimdan cok hamis cikacak hissediyorum

bence düsük dozda olsa senin igneye ihtiyacin var cünkü senin faktorundeki bicok kisi okudum 04 ml igneyle hep bebislerini kucaklarina aldi seninki benimkinden daha hafif sansin daha yüksek insallah senin besincide yavrun kucaginda olacak

hemide süpürgeyle hayalotum bizi donmus sekilde bulurlaryaw su ehliyeti al biran önce bu aralar bana lazim alalalaal

bak hepsini bildin
apzın bal yesin emi ne güzel fal baktında bu ay olmıycak hissimi kuvvetlendirdin neyse gec olsun güç olmasın bu aydan öyle umutsuzumki çalışma bile yapmak istemiyorum
sen hiç bizaman ümidini yitirme ister bu ay olsun ister öbür ay napalım beklıcez gümüşümmm
hayalotumun üstüne yorum yapmak bana düsmez

kız sen yap yorumunu yorumuna hastayım cankuşum

bu arada dün umudumuz geldi canbonlar herkese selam bıraktııı
bide pazartesi söz verdi gelcek yıne topiğe misafırlıkteymişşş

yazini yeni gördüm hayalotumumudummu geldidedim ben ya o bizsiz yapamaz burasi aliskanlik yapiyo cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…