- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.801
yazini yeni gördüm hayalotumumudummu geldi dedim ben ya o bizsiz yapamaz burasi aliskanlik yapiyo cünkü
bitanem seni rüyasında görmüş scorpionsumla
alışkanlık yapıyo tabıııtoparlanmışta cok şükürrr
hayalotum aybishimmi hic gördünmüo nasil bebsi ne kadarlik oldu
bide loorim resmini degistirmis o güzel kiz loorimmi
mtrh heterzigot ve PAI 4G/5G sorunum var ama genetikçi cok düşük pıhtılaşma diyo belki 14.haftaya kadar 0,4 sonra 0,2lkle devam edebilirim doktoruma suncam bu fikri seninki neydi cnmbence düsük dozda olsa senin igneye ihtiyacin varcünkü senin faktorundeki bicok kisi okudum 04 ml igneyle hep bebislerini kucaklarina aldi seninki benimkinden daha hafif sansin daha yüksek insallah senin besincide yavrun kucaginda olacak
haklısın sabırlı olmak lazım resimleri yüklüyorum iki yalan atın kız bebiş gördüm diyinsen hiç bizaman ümidini yitirme ister bu ay olsun ister öbür ay napalım beklıcez gümüşümmm
kız sen yap yorumunuyorumuna hastayım cankuşum
görmedim okadar yazdım sabahları uğramadı hç buraya ...
bıkaç defa msj gonderdım megersem gıtmemıs benımkı doluymusss sonradan farkettım dur simdi bi yazımmmm
sende msj kutuna bakkk dolu olmasınnn
mtrh heterzigot ve PAI 4G/5G sorunum var ama genetikçi cok düşük pıhtılaşma diyo belki 14.haftaya kadar 0,4 sonra 0,2lkle devam edebilirim doktoruma suncam bu fikri seninki neydi cnm
haklısın sabırlı olmak lazım resimleri yüklüyorum iki yalan atın kız bebiş gördüm diyinEki Görüntüle 570174 Eki Görüntüle 570175 Eki Görüntüle 570176 Eki Görüntüle 570173 Eki Görüntüle 570172 Eki Görüntüle 570171 Eki Görüntüle 570174 Eki Görüntüle 570175 Eki Görüntüle 570176 Eki Görüntüle 570173
mtrh heterzigot ve PAI 4G/5G sorunum var ama genetikçi cok düşük pıhtılaşma diyo belki 14.haftaya kadar 0,4 sonra 0,2lkle devam edebilirim doktoruma suncam bu fikri seninki neydi cnm
haklısın sabırlı olmak lazım resimleri yüklüyorum iki yalan atın kız bebiş gördüm diyinEki Görüntüle 570174 Eki Görüntüle 570175 Eki Görüntüle 570176 Eki Görüntüle 570173 Eki Görüntüle 570172 Eki Görüntüle 570171 Eki Görüntüle 570174 Eki Görüntüle 570175 Eki Görüntüle 570176 Eki Görüntüle 570173
doru bide ben bakimama loorimin cevabini vermedin
ayy cnm bitanesin hayır olur inşfiincan takımın ço k güzel görünüyo en çokta yanındaki milkaaaa çikolataaa
ondan sonram için kabarık bitanem ev hane içinde ferahlık olcak dıyım sana temız gozyasların var
leylege benzettım canım sırtında bı yuk var sankiimmmm
geri kalan kaçakhayalimden
ondan sonra gıt yıka bardagını
kaptan pilot fincanıma bak heleALPPIN inise geciyorrrrracilinnnnnnnnn...selam kizlar habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmm sevgiler saygilar gemcisi okuyordummm amaaa konusmussunuzz benim esas oglan connecti aldi sinir oldum zaten dn giremedim bir gun elimde kalacak
ooo senin cokmuş cnm 0,3lük bile az olabilir bence faktör çok bide homozigotda var o önemligumus nasi koydun öyle helel olsunben gördüm bilem
valla ben 3 tane hematologa gittim..
biri sunlari buldurotrombin 20210 heterezigot,pai 1 homozigot,ace homozigot,faktor 13 heterezigot
diger iki dr sadece protrombin 20210 heterezigot dedi..bu önemli dediler...
ilk dr fragmin 0,2 igne verdi sadece 15 haftaya geldik....biri hic igneye gerek yok dedi....inanmadim ona ..ilk ignemi yazan dr degistirdim simdiki dr 0,3 baslatti iste yarinda kasn alacak ondan sonra do z ne olur bilemiyorum:26::26::26::26::26::26::26::26:
ALPPIN inise geciyorrrrracilinnnnnnnnn...selam kizlar habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmm sevgiler saygilar gemcisi okuyordummm amaaa konusmussunuzz benim esas oglan connecti aldi sinir oldum zaten dn giremedim bir gun elimde kalacak
ALPPIN inise geciyorrrrracilinnnnnnnnn...selam kizlar habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmm sevgiler saygilar gemcisi okuyordummm amaaa konusmussunuzz benim esas oglan connecti aldi sinir oldum zaten dn giremedim bir gun elimde kalacak
ask olsun bizsiz kahve icilmiss yaninda milkaaa cuklat vallahi yol var kus goruyorum bir haber alacaksin eline bir beyaz kagit gececek bir sevinc haberi alacaksinnnn herzamanki seyler isteeee yasakhayalimmmmmm loriiiimmmmmin fotosu o...bende bir manken sandim...biz dunur olacaz....kizi olacak loruimin benimde oglum...ogluma alacammmm sende bizim cocuklarin nikah sahidi olacaksin oyle karar vermistikkk hayalotummm sende olurmusun nikah sahidi burada evlendirecez evlatlarrimizi
habibtem gel inhayalotumun esas eltisini seninde esas oglanini kazana atmasini söyleyecem umuduma bide ünlü oldular kkda bilmeyen kalmayacak
kız ne çuklatmış herkes ona baktıask olsun bizsiz kahve icilmiss yaninda milkaaa cuklat vallahi yol var kus goruyorum bir haber alacaksin eline bir beyaz kagit gececek bir sevinc haberi alacaksinnnn herzamanki seyler isteeee yasakhayalimmmmmm loriiiimmmmmin fotosu o...bende bir manken sandim...biz dunur olacaz....kizi olacak loruimin benimde oglum...ogluma alacammmm sende bizim cocuklarin nikah sahidi olacaksin oyle karar vermistikkk hayalotummm sende olurmusun nikah sahidi burada evlendirecez evlatlarrimizi
ayy cnm bitanesin hayır olur inş
kaptan pilot fincanıma bak hele
connet arabamı bizde kango aldık tıklım tıklım doluyo b yere giderken abileride geliyo malum araba büyük ya ordu alıyo sanki
ooo senin cokmuş cnm 0,3lük bile az olabilir bence faktör çok bide homozigotda var o önemli
hayırlısı olsuniğne ne olursa olsun bebişin senle olsun bayramınız mübarek olsun
ayyy şiir gibi oldu bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?