Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum aybishimmi hic gördünmüo nasil bebsi ne kadarlik oldu

bide loorim resmini degistirmis o güzel kiz loorimmi

hayalotum aybishimmi hic gördünmüo nasil bebsi ne kadarlik oldu

bide loorim resmini degistirmis o güzel kiz loorimmi

görmedim okadar yazdım sabahları uğramadı hç buraya ...
bıkaç defa msj gonderdım megersem gıtmemıs benımkı doluymusss sonradan farkettım dur simdi bi yazımmmm
sende msj kutuna bakkk dolu olmasınnn

mtrh heterzigot ve PAI 4G/5G sorunum var ama genetikçi cok düşük pıhtılaşma diyo belki 14.haftaya kadar 0,4 sonra 0,2lkle devam edebilirim doktoruma suncam bu fikri seninki neydi cnm
sen hiç bizaman ümidini yitirme ister bu ay olsun ister öbür ay napalım beklıcez gümüşümmm

kız sen yap yorumunu yorumuna hastayım cankuşum
haklısın sabırlı olmak lazım resimleri yüklüyorum iki yalan atın kız bebiş gördüm diyin

görmedim okadar yazdım sabahları uğramadı hç buraya ...
bıkaç defa msj gonderdım megersem gıtmemıs benımkı doluymusss sonradan farkettım dur simdi bi yazımmmm
sende msj kutuna bakkk dolu olmasınnn

doru bide ben bakimama loorimin cevabini vermedin

fiincan takımın ço k güzel görünüyo en çokta yanındaki milkaaaa çikolataaa
ondan sonram için kabarık bitanem ev hane içinde ferahlık olcak dıyım sana temız gozyasların var
leylege benzettım canım sırtında bı yuk var sankiimmmm
geri kalan kaçakhayalimden
ondan sonra gıt yıka bardagını

Son düzenleme:
ALPPIN inise geciyorrrrr acilinnnnnnnnn...selam kizlar habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmm sevgiler saygilar gemcisi okuyordummm amaaa konusmussunuzz benim esas oglan connecti aldi sinir oldum zaten dn giremedim bir gun elimde kalacak

gumus nasi koydun öyle helal olsunben gördüm bilem

valla ben 3 tane hematologa gittim..

biri sunlari buldurotrombin 20210 heterezigot,pai 1 homozigot,ace homozigot,faktor 13 heterezigot

diger iki dr sadece protrombin 20210 heterezigot dedi..bu önemli dediler...

ilk dr fragmin 0,2 igne verdi sadece 15 haftaya geldik....biri hic igneye gerek yok dedi....inanmadim ona ..ilk ignemi yazan dr degistirdim simdiki dr 0,3 baslatti iste yarinda kasn alacak ondan sonra do z ne olur bilemiyorum:26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
ask olsun bizsiz kahve icilmiss yaninda milkaaa cuklatvallahi yol var kus goruyorum bir haber alacaksin eline bir beyaz kagit gececek bir sevinc haberi alacaksinnnn herzamanki seyler isteeee yasakhayalimmmmmm loriiiimmmmmin fotosu o...bende bir manken sandim...biz dunur olacaz....kizi olacak loruimin benimde oglum...ogluma alacammmm sende bizim cocuklarin nikah sahidi olacaksin oyle karar vermistikkkhayalotummm sende olurmusun nikah sahidi burada evlendirecez evlatlarrimizi

ask olsun bizsiz kahve icilmiss yaninda milkaaa cuklatvallahi yol var kus goruyorum bir haber alacaksin eline bir beyaz kagit gececek bir sevinc haberi alacaksinnnn herzamanki seyler isteeee yasakhayalimmmmmm loriiiimmmmmin fotosu o...bende bir manken sandim...biz dunur olacaz....kizi olacak loruimin benimde oglum...ogluma alacammmm sende bizim cocuklarin nikah sahidi olacaksin oyle karar vermistikkkhayalotummm sende olurmusun nikah sahidi burada evlendirecez evlatlarrimizi

ayy cnm bitanesin hayır olur inş
ALPPIN inise geciyorrrrr acilinnnnnnnnn...selam kizlar habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmm sevgiler saygilar gemcisi okuyordummm amaaa konusmussunuzz benim esas oglan connecti aldi sinir oldum zaten dn giremedim bir gun elimde kalacak
kaptan pilot fincanıma bak hele
connet arabamı bizde kango aldık tıklım tıklım doluyo b yere giderken abileride geliyo malum araba büyük ya ordu alıyo sanki
ooo senin cokmuş cnm 0,3lük bile az olabilir bence faktör çok bide homozigotda var o önemli
hayırlısı olsuniğne ne olursa olsun bebişin senle olsun bayramınız mübarek olsun
ayyy şiir gibi oldu bak

geçmişi sonram okursun burda ol şimdik hoşgeldin bitanemmm

habibtem gel in hayalotumun esas eltisini seninde esas oglanini kazana atmasini söyleyecem umudumabide ünlü oldular kkda bilmeyen kalmayacak

evettttttt evettttttt evettttttttt
o günleride görcez inşallahhhhh

kız ne çuklatmış herkes ona baktı
kocam aldı her akşam milka alır baana başka çikolata yemem kendinede bimden alır benm çuklatlarımı yemez
ayy cok mutlu oldum bak bu ay olcak hissi doğdu bana cok sevndm fincanımıda yıkadım hemen
looriyi bende cok beğendm bayıldım

gumusummmm yerim kiz seni guldurdun beniiiiconnect vinnnn demek..burada oyel diyorlar araplar aywaa aywaa

bende öyle dioyrum ama nasil bi ölcüm yapiyolarsa burada üc dr digerlerini hic saymiyolar sadece protrombin 20210 pihtilasmadan sayiyolar iki dr zaten laborundan cikan sonucta digerleri yazmiyodu bile birinde yaziyo sadece bende anlamadim ...bide gumusüm bizim isler o kadar karisikki pihtilasma topigine bakiyorum bi kizin üc faktörde pihtilasmasi var ignesiz dogurmus....benimkine benzeyen birini buldum sadece 0,4 dogurmus tek mhrf dekide 0,4 ile dogurmusben anlayamiyorum bu nasi oluyo...benim bide sürekli d .dimer ve aptt bakiliyo ama iste yinede düsük oldu:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…