Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gumusummmm yerim kiz seni guldurdun beniiiiconnect vinnnn demek..burada oyel diyorlar araplar aywaa aywaa
ayıptır söylemesi 2 arabamız var bi yere gidlceği zaman telefonlarımız susmuyo bizide alın arabada yer varmı cok dertliyim bu konuda
connet olsun oda olur benm var 5gb lık kullanıyorum memnunum vodafone nun benmkisi

heee bende en çok ülkerin antep fıstıklısı varya yeşil kaplı onu severimmmm
çikolata benim işim bayılırım
benim koca ona hakiki çikolata diyo öldürüyo beniii1000 defada soyluyom halbukiii ülker fıstıklı diyem almıyo kafasııı yaaa

loorim cok güzel bi kizbuldun demi anasi güzel olanin kizida güzel olur dedin hisimligi kaptin

ayıptır söylemesi 2 arabamız var bi yere gidlceği zaman telefonlarımız susmuyo bizide alın arabada yer varmı cok dertliyim bu konuda
connet olsun oda olur benm var 5gb lık kullanıyorum memnunum vodafone nun benmkisi

benımkısıde turkcelll 4gb nefret edıyorummm bu vınnlardan bana yetmıyoooooo

benimde ehliyetim var araba var iste kullanamiyorum...bu arabistanda karilar kulllanamaz..benide alirmisin gumusumbende her zaman dondumaaa istterimm solylemeden geitiri yaz kis yerimmm dondumaaaa yasakhayalim alaman cuklati guzel olur valla bayiliyorummmmmadresimi bveriyim firlat bana oradan iki uc koliii

bana o apttden hiç yapılmadı yaptırmayı cok istedim ama özel laboratuarda cok pahalıydı devletde bi benzerini yaptılar hematolojide sorun yok dedi off hakkaten cok arışık ya o pıhtı topiğine bende baktım çok çok karışık yanlız önceden folbiol ve aspirin şart onu anladım bizim bi akraba bi oğlundan sonra 2 düşük yaptı pıhtılaşma çıktı iğneye başlıycak hiç anlamıyorum ama allah verince oluyo inş rahat güzel sakin bi hamilelik olur bizim için
canım ben ülkerde yemiyorum milka yağ gibi kayıyo ya bayılıyorum
kız şurdahamiş var canı çeker susalım

simdi bana kizacan ama bende cikolatayi hic sevmemkeske gönderebilsem

benimki masallah biraksam günde 3 paket yer krizi bilem tutuyo evde cikolata olmayinca

anasina bak kizini al demisler bende anasini gordum kizini alacam oglumaaaa benim vinn daa zain memnunum bazen kaciyor baglanti yerinde dur diyorummm biraz sert davraniyorummmm yerine geliyorr

kızçeler biraz işim var benim yemek yapcam bide ütüm var geli,rim yıne oldumu öpüyorum sızı
çabuk gel
yaw vinn ne anlamiyorum konusmalarinizdan aalallalalalala

bizim 2 arabamız var ama ne ehliyetim var ne kullanmayı biliyorum adam öğretmiyo elinden alıcam diye gelde kızma
benımkısıde turkcelll 4gb nefret edıyorummm bu vınnlardan bana yetmıyoooooo
ben3 ay 4gb kullandım sonra tahaahütlü 5gb gectik bana yetiyo valla bide küçücük notebookum var zahmetsiz kolay oluyo seviyorum bilgisayarımı rengide beyaz bayılıyorum
ck fazla video izlemezsen yetiyo benm coğu zaman 1 2 gb kalıyo şarkı indiriyorum boşa gitmesin diye

kaçakhayalimmmm hani boyle kahverengıııı karemal gıbı aynııı sakız gıbı agzayapısıyo içindede çikolata var donmuşşşş fındık kadar buyuklugunde bı cıkolata var ama adını unuttum banada ondan yolla 7 kolı yollasan yeter

hahaha ne olduysa bu cuklat zevkinden oldu...babam her zaman geitriri simdiye kadar...gobisime babam sagolsun yazacam cuklat hayatttir hayat cuklattttmutluluk veriyor bana dun lolipop getirmis bizimki birlikte yedik hahaha cok guldum kendimeeeehabibteeee senin ya da sizin caniniz ne cekerse ben burdayim istedginizi yollarim hamiisssin canin ne ceker eger burdaysa gonderirim habibtem benimmmm

hayalotummmm evett bende onu cok seviyorumm...ismi t ile basliyordu burada satiliyor kucuk top seklindee...ahhh olsadaa yesekk...yasakhayalimmm ben puflari cok seviyorumm oradan banada bir 5 koli yeterrr

acaba hangisi hayalotumaram iyi olmadigi icin pek anlamam cikolatalardan:44::44::44::44:

hayalotummmm evett bende onu cok seviyorumm...ismi t ile basliyordu burada satiliyor kucuk top seklindee...ahhh olsadaa yesekk...yasakhayalimmm ben puflari cok seviyorumm oradan banada bir 5 koli yeterrr

simdi hatirladim siz Toffifee seviyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…