- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.821
ayıptır söylemesi 2 arabamız var bi yere gidlceği zaman telefonlarımız susmuyo bizide alın arabada yer varmı cok dertliyim bu konudagumusummmm yerim kiz seni guldurdun beniiiiconnect vinnnn demek..burada oyel diyorlar araplar aywaa aywaa
kız ne çuklatmış herkes ona baktı
kocam aldı her akşam milka alır baana başka çikolata yemem kendinede bimden alır benm çuklatlarımı yemez
ayy cok mutlu oldum bak bu ay olcak hissi doğdu bana cok sevndm fincanımıda yıkadım hemen
looriyi bende cok beğendm bayıldım
burda bıle benım sırtımdan gecınmenın yolunu buldu bu esas eltı yahuuuu
ünlü olmuşşş buseferdeee
ask olsun bizsiz kahve icilmiss yaninda milkaaa cuklat vallahi yol var kus goruyorum bir haber alacaksin eline bir beyaz kagit gececek bir sevinc haberi alacaksinnnn herzamanki seyler isteeee yasakhayalimmmmmm loriiiimmmmmin fotosu o...bende bir manken sandim...biz dunur olacaz....kizi olacak loruimin benimde oglum...ogluma alacammmm sende bizim cocuklarin nikah sahidi olacaksin oyle karar vermistikkk hayalotummm sende olurmusun nikah sahidi burada evlendirecez evlatlarrimizi
ayıptır söylemesi 2 arabamız var bi yere gidlceği zaman telefonlarımız susmuyo bizide alın arabada yer varmı cok dertliyim bu konuda
connet olsun oda olur benm var 5gb lık kullanıyorum memnunum vodafone nun benmkisi
benımkısıde turkcelll 4gb nefret edıyorummm bu vınnlardan bana yetmıyoooooo
bana o apttden hiç yapılmadı yaptırmayı cok istedim ama özel laboratuarda cok pahalıydı devletde bi benzerini yaptılar hematolojide sorun yok dedi off hakkaten cok arışık ya o pıhtı topiğine bende baktım çok çok karışık yanlız önceden folbiol ve aspirin şart onu anladım bizim bi akraba bi oğlundan sonra 2 düşük yaptı pıhtılaşma çıktı iğneye başlıycak hiç anlamıyorum ama allah verince oluyo inş rahat güzel sakin bi hamilelik olur bizim içinbende öyle dioyrum ama nasil bi ölcüm yapiyolarsa burada üc dr digerlerini hic saymiyolar sadece protrombin 20210 pihtilasmadan sayiyolar iki dr zaten laborundan cikan sonucta digerleri yazmiyodu bile birinde yaziyo sadece bende anlamadim ...bide gumusüm bizim isler o kadar karisikki pihtilasma topigine bakiyorum bi kizin üc faktörde pihtilasmasi var ignesiz dogurmus....benimkine benzeyen birini buldum sadece 0,4 dogurmus tek mhrf dekide 0,4 ile dogurmus ben anlayamiyorum bu nasi oluyo...benim bide sürekli d .dimer ve aptt bakiliyo ama iste yinede düsük oldu:26::26::26::26::26:
canım ben ülkerde yemiyorum milka yağ gibi kayıyo ya bayılıyorumheee bende en çok ülkerin antep fıstıklısı varya yeşil kaplı onu severimmmm
çikolata benim işim bayılırım
benim koca ona hakiki çikolata diyo öldürüyo beniii1000 defada soyluyom halbukiii ülker fıstıklı diyem almıyo kafasııı yaaa
yaw vinn ne anlamiyorum konusmalarinizdan aalallalalalala
benimde ehliyetim var araba var iste kullanamiyorum...bu arabistanda karilar kulllanamaz..benide alirmisin gumusumbende her zaman dondumaaa istterimm solylemeden geitiri yaz kis yerimmm dondumaaaa yasakhayalim alaman cuklati guzel olur valla bayiliyorummmmm adresimi bveriyim firlat bana oradan iki uc koliii
çabuk gelkızçeler biraz işim var benim yemek yapcam bide ütüm var geli,rim yıne oldumu öpüyorum sızı
yaw vinn ne anlamiyorum konusmalarinizdan aalallalalalala
bizim 2 arabamız var ama ne ehliyetim var ne kullanmayı biliyorum adam öğretmiyo elinden alıcam diye gelde kızmabenimde ehliyetim var araba var iste kullanamiyorum...bu arabistanda karilar kulllanamaz..benide alirmisin gumusumbende her zaman dondumaaa istterimm solylemeden geitiri yaz kis yerimmm dondumaaaa yasakhayalim alaman cuklati guzel olur valla bayiliyorummmmm adresimi bveriyim firlat bana oradan iki uc koliii
ben3 ay 4gb kullandım sonra tahaahütlü 5gb gectik bana yetiyo valla bide küçücük notebookum var zahmetsiz kolay oluyo seviyorum bilgisayarımı rengide beyaz bayılıyorumbenımkısıde turkcelll 4gb nefret edıyorummm bu vınnlardan bana yetmıyoooooo
kızçeler biraz işim var benim yemek yapcam bide ütüm var geli,rim yıne oldumu öpüyorum sızı
benimde ehliyetim var araba var iste kullanamiyorum...bu arabistanda karilar kulllanamaz..benide alirmisin gumusumbende her zaman dondumaaa istterimm solylemeden geitiri yaz kis yerimmm dondumaaaa yasakhayalim alaman cuklati guzel olur valla bayiliyorummmmm adresimi bveriyim firlat bana oradan iki uc koliii
kaçakhayalimmmm hani boyle kahverengıııı karemal gıbı aynııı sakız gıbı agzayapısıyo içindede çikolata var donmuşşşş fındık kadar buyuklugunde bı cıkolata var ama adını unuttum banada ondan yolla 7 kolı yollasan yeter
kaçakhayalimmmm hani boyle kahverengıııı karemal gıbı aynııı sakız gıbı agzayapısıyo içindede çikolata var donmuşşşş fındık kadar buyuklugunde bı cıkolata var ama adını unuttum banada ondan yolla 7 kolı yollasan yeter
hayalotummmm evett bende onu cok seviyorumm...ismi t ile basliyordu burada satiliyor kucuk top seklindee...ahhh olsadaa yesekk...yasakhayalimmm ben puflari cok seviyorumm oradanbanada bir 5 koli yeterrr
kız alaman çikolatasının yerini hiç bişey tutmuyo vallaacaba hangisi hayalotumaram iyi olmadigi icin pek anlamam cikolatalardan:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?