- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.841
kız alaman çikolatasının yerini hiç bişey tutmuyo valla
kız o doğal değilmişdoru gumusüm öyle diyolar ama iste ben anlayamiyorum yawben sadece nutelladan baska bisey sevmiyorum
evet evet ondannnnburada var ama ben puflari seviyorummmm ahh alamanya ahh cuklat icin gelecem..bizim kuzenler cimri biraz getirmezler halamda kiyidan koseden veriri iki lokmaaaa cimri insanlari hic sevmem yaaa
kız o doğal değilmiş
devlet acıklıyo ya orda adı cıktı
içinde avokado yağı olduğu için tadı güzelmiş ama onu yemesen daha iyi olur ülkerin kavanozdaki çikolatasını ye:26:
sen arabistandaydın dimi cnm puff ordada varmı cok severim ben cin ve probisde cok severim ama cok yemişim çuklatı midem kötü oldu şimdievet evet ondannnnburada var ama ben puflari seviyorummmm ahh alamanya ahh cuklat icin gelecem..bizim kuzenler cimri biraz getirmezler halamda kiyidan koseden veriri iki lokmaaaa cimri insanlari hic sevmem yaaa
ya tam olarak hatırlamıyorum ama doğal değil dedilergercektenmi duymamistim:26::26::26::26::26::26::26::26zaman türk markelerinden alim ülkerin cikolatasini
sen arabistandaydın dimi cnm puff ordada varmı cok severim ben cin ve probisde cok severim ama cok yemişim çuklatı midem kötü oldu şimdi
bizimde kmsemiz yok alamanyada bize cuklat getrcek öyle başkası verirse yeriz yoksa yok
cnm daha cok varya 26 aralık benm 20 gün var ama bat sabahı hastalanmazsam bi gün önce test aldırcam sabahtan yapıcam sonra gidip kan vericemki bi an önce ankaraya doktora gidicem iğneye başlıycam ben bat sabahı hastalanırım o yüzden anlamam kolay olacakgumus senin batin ne zaman cok varmi daha azmi kaldi:26::26::26::26:
benm formulum var biliyosun erkekse acayip tatlı yerim midem bulanırken bile tatlı yerim kmse engel olamaz eğer kızsa ağzıma tıksalar yememkiyamam sana:26::26::26::26:hic akrabadami yokiyisimi hamileyken sen biz hic laf etmeyelim cikolotadan
ben ona deve eti deve sütü ye araplar ondan doğuruyo dedim yanlışmıyım kuzumhabbitem kiz aslinda sen daha iyi yerdesin medine hurmasi var orda hamilelik icin bi nimet diyolaröyle seylerden ye araplar o yüzden habire doguruyo...bide meryem elmasimi ne diyolar ondanda yesene alalalalalaaa
cnm daha cok varya 26 aralık benm 20 gün var ama bat sabahı hastalanmazsam bi gün önce test aldırcam sabahtan yapıcam sonra gidip kan vericemki bi an önce ankaraya doktora gidicem iğneye başlıycam ben bat sabahı hastalanırım o yüzden anlamam kolay olacak
benm formulum var biliyosun erkekse acayip tatlı yerim midem bulanırken bile tatlı yerim kmse engel olamaz eğer kızsa ağzıma tıksalar yemem
ben ona deve eti deve sütü ye araplar ondan doğuruyo dedim yanlışmıyım kuzum
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzz
iğne için gidicem belki kalp atışı için gidicem ikili üçlü test ozamanları görürsek onlara gidicem bide inş doğuma gidicem ankarayadaha varmis batina hayirlisi olsunsende ankarayami gidecen ta:26::26::26 ff rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah..bizler hamile kalinca sevinemiyoruz bile bi korku basliyo su an bile kendimi hamile hissetmemek icin elimden geleni yapiyorum cünkü baglanmak istemiyorum dr bana diyorki yilmak yok bu olmaza bile devam diyo ama ben nasi tekrar cesaret edecem bilemiyorum..bide kürtajdan artik cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?