Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet evet ondannnn burada var ama ben puflari seviyorummmm ahh alamanya ahh cuklat icin gelecem..bizim kuzenler cimri biraz getirmezler halamda kiyidan koseden veriri iki lokmaaaa cimri insanlari hic sevmem yaaa

doru gumusüm öyle diyolar ama iste ben anlayamiyorum yaw ben sadece nutelladan baska bisey sevmiyorum
kız o doğal değilmiş
devlet acıklıyo ya orda adı cıktı
içinde avokado yağı olduğu için tadı güzelmiş ama onu yemesen daha iyi olur ülkerin kavanozdaki çikolatasını ye:26:

evet evet ondannnn burada var ama ben puflari seviyorummmm ahh alamanya ahh cuklat icin gelecem..bizim kuzenler cimri biraz getirmezler halamda kiyidan koseden veriri iki lokmaaaa cimri insanlari hic sevmem yaaa

gercektenmi habibtem onlarda iyi cimriymis ama ucuz ya onlar

kız o doğal değilmiş
devlet acıklıyo ya orda adı cıktı
içinde avokado yağı olduğu için tadı güzelmiş ama onu yemesen daha iyi olur ülkerin kavanozdaki çikolatasını ye:26:

gercektenmi duymamistim:26::26::26::26::26::26::26::26 zaman türk markelerinden alim ülkerin cikolatasini

sen arabistandaydın dimi cnm puff ordada varmı cok severim ben cin ve probisde cok severim ama cok yemişim çuklatı midem kötü oldu şimdi
bizimde kmsemiz yok alamanyada bize cuklat getrcek öyle başkası verirse yeriz yoksa yok

kiyamam sana:26::26::26::26:hic akrabadami yokiyisimi hamileyken sen biz hic laf etmeyelim cikolotadan

gumus senin batin ne zaman cok varmi daha azmi kaldi:26::26::26::26:
cnm daha cok varya 26 aralık benm 20 gün var ama bat sabahı hastalanmazsam bi gün önce test aldırcam sabahtan yapıcam sonra gidip kan vericemki bi an önce ankaraya doktora gidicem iğneye başlıycam ben bat sabahı hastalanırım o yüzden anlamam kolay olacak

habbitem kiz aslinda sen daha iyi yerdesin medine hurmasi var orda hamilelik icin bi nimet diyolaröyle seylerden ye araplar o yüzden habire doguruyo...bide meryem elmasimi ne diyolar ondanda yesene alalalalalaaa

habbitem kiz aslinda sen daha iyi yerdesin medine hurmasi var orda hamilelik icin bi nimet diyolaröyle seylerden ye araplar o yüzden habire doguruyo...bide meryem elmasimi ne diyolar ondanda yesene alalalalalaaa
ben ona deve eti deve sütü ye araplar ondan doğuruyo dedim yanlışmıyım kuzum

daha varmis batina hayirlisi olsunsende ankarayami gidecen ta:26::26::26ff rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah..bizler hamile kalinca sevinemiyoruz bile bi korku basliyosu an bile kendimi hamile hissetmemek icin elimden geleni yapiyorum cünkü baglanmak istemiyorumdr bana diyorki yilmak yok bu olmaza bile devam diyo ama ben nasi tekrar cesaret edecem bilemiyorum..bide kürtajdan artik cok korkuyorum

ben ona deve eti deve sütü ye araplar ondan doğuruyo dedim yanlışmıyım kuzum

dorusun bizim habibte tutturmus cikolota diyeyarayisli seyleri yemiyoben orda olsam deve eti sütü hurma sürekli onlari yerim vallalainsanlar hacca gidenlerden istiyo yalvararak

iğne için gidicem belki kalp atışı için gidicem ikili üçlü test ozamanları görürsek onlara gidicem bide inş doğuma gidicem ankaraya
inan hiç hamile kalmak istemiyorum taşıyıcı anne bile düşündüm ama ben doğurmadım genleri bana ait bile olsa sevemem o cocuğu
allah korusun buda düşük olursa sadece bi adet ara vericem sonra tekrar devam etcem hamile kalabiliyoken deneyip yapmak istiyorum bi tanıdığımızın tanıdığı 11 düşük yapmış şimdi 2 kızı var hiç ara vermeden yapıcam 2. bebeğide ara vermeden yapabilirim huyumuz kötü ne olcağı belli değil hemen yapmamız lazım
bnde en son hamieliğimde öyleydim elimi karnıma koyup bebeğim diye sevemedim bağlanmamaya çalıştım ama ultrasonda öylece hareketsiz yatarken görünce yıkıldım bide kız olduğunu öğrendm dahada yıkıldım
kürtaj dan korkmuyorum ama bana normal doğum gibi ilaçla düşürtüyolar coka cı cekiyorum hastane ortamı doktor hemşire sancı geliyo bekle bekle insan bebeğine üzülemiyo orda kendi canının derdine düşüyo bidaha düşük olsada o hastaneye gitmycem son gittiğimde kmse ilgilenmedi doktoru gittim kendim buldum fln rezaletti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…