Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

dorusun bizim habibte tutturmus cikolota diyeyarayisli seyleri yemiyoben orda olsam deve eti sütü hurma sürekli onlari yerim vallalainsanlar hacca gidenlerden istiyo yalvararak
orda faydalı şifalı sular flnda coktur valla neler yerim ben
komşum zemzem suyu hurma getirmiş hemen bi kocaya bi bana yedirdim duayla allah kabul etsin inş
çikolata neymiş deve eti yesin o
gumusüm sen iyi anliyosunbende oda yok yaw hepsi birbirine benziyo
alla alla hayret ediyorum ya bulantı fln nasıl olmuyo benm içim dışıma çıkıyo 3 5 kilo veriyorum sonra bulantı bitiyo göbek büyümeye başlıyo cok sevimli oluyorum yanaklarım şişiyo bi güzelleşiyorum kocam bayılıyo o halime
ben yediğimden içtiğimden ayırt ediyorum kötü bi tecrübe ama iyi bişey

aslinda doru hamile kalindikca denemek lazim ama iste benim 3 kürtajim var cünkü 8 haftaliklikken kaybetmistim 15 haftalik bebegimide kendim evde dogurdum ama kucük bi parca kalmis onun icinde kürtaj yaptilardoru valla kendi derdimize düsüyoruz bide cevreye anlatma yiprandiriyo insani bunu kimseye demedim daha anneme bile kadin cok üzülüyotek dilegim rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin yoklugu cok zor

slm canım bu arada tebrik ederim rabbim kucagına versin inşallah.bende çatlama ignem olalı 13 gün old beklemedeyim heyecan ve umutsuzlukla=)
yarıınmı test yapıcaksın cok heycanlı ya ndn umutsuzsun
kendini kötüye hazırlıyosun üzülmemek için dmi anlıyorum

yaw senin isin kolay cinsiyeti merak etmenede gerek yokniye bende böyle seyler olmuyo bende anlayamiyorum...hepsi birbirinin ayni:44::44::44 zaman hepsi erkekmiydiki acaba benimkinin cünkü birinin cinsiyetini biliyorum oda erkektibide cogunlukla tavuktan tiksiniyorum baska herseyi yiyebiliyorum

ahh bebeğim okadar iyi anlıyorumki seni bu arada benm bide kmyasal var 5kayıp ama kmyasalı saymıyorum bile
insanlar gecmiş olsuna geldkçe zoruma gidiyodu soranlara zaten gıcığım hamile görünce karınlarına tekme atmak istiyorum böyle kötü bi psikoloji işte allahım nolur bize bu günleri unuttur minicik bi bebeğim olsun boynundan öpiyim istiyorum cokmu şey istiyorum
neyse artık üzmeyelim seni hatırlamamaya çalış sen üzülsende yırtınsanda sonuc değişmycek

yarıınmı test yapıcaksın cok heycanlı ya ndn umutsuzsun
kendini kötüye hazırlıyosun üzülmemek için dmi anlıyorum

test yaptırmakla yaptırmamak arasındayım idrar tahlilinde çıkarmı bilmiorm kan yaptırmam gerek galiba..yine negatif olmasından korkuorm canım ya...

doru:26: simdi hayalotumla loorim görmesin kizarlar bize onlarda üzülmemizi istemiyo cünkü

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmm gumusssssummmmmmmmmmmm ne konusuyorsunuz sizzz kizacam ikinize haaaaa

okudum habbteler...yarin esime diyecem getirsin diye cebel sutu hurma yiyorummm zaten kizlar...seker yerine iki uc tane yerim...habibtem keske sanada gonderebilsem..isteyen herkese..canin cekmesin simdi..

olabilir cnm 3ü erkek en son minik ölem kız olabilir sonucta 3 4 tane peşpeşe erkek olabilir
test yaptırmakla yaptırmamak arasındayım idrar tahlilinde çıkarmı bilmiorm kan yaptırmam gerek galiba..yine negatif olmasından korkuorm canım ya...
cnm belrsizlik daha kötü bencebi idrar testi yap erkense silik çıkar ama bnce yaptır
doru:26: simdi hayalotumla loorim görmesin kizarlar bize onlarda üzülmemizi istemiyo cünkü
tmm cnm açmayalım bdaha bebeklerimiz cennette melekler annelik yapıyo biz gidene kadar bizi yanlarına alıcaklar inş mutlu olalım
yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmm gumusssssummmmmmmmmmmm ne konusuyorsunuz sizzz kizacam ikinize haaaaa
tmm tmm sustuk:18::18:

meryem elmasi ne cok merak ettim ilk defa duuyuyuorumm..simdi internetten bakacam...belkide gormus olabilirim...ama isim oalrak bilmiyiorumm....

okudum habbteler...yarin esime diyecem getirsin diye cebel sutu hurma yiyorummm zaten kizlar...seker yerine iki uc tane yerim...habibtem keske sanada gonderebilsem..isteyen herkese..canin cekmesin simdi..

iste böyle seyler ye habbitem ymurtaciklarin gelissin iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…