- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.861
saol kln sen nasilsinuzun zaman karsilasamadik senin durumun ne
orda faydalı şifalı sular flnda coktur valla neler yerim bendorusunbizim habibte tutturmus cikolota diye yarayisli seyleri yemiyo ben orda olsam deve eti sütü hurma sürekli onlari yerim vallala insanlar hacca gidenlerden istiyo yalvararak
alla alla hayret ediyorum ya bulantı fln nasıl olmuyo benm içim dışıma çıkıyo 3 5 kilo veriyorum sonra bulantı bitiyo göbek büyümeye başlıyo cok sevimli oluyorum yanaklarım şişiyo bi güzelleşiyorum kocam bayılıyo o halimegumusüm sen iyi anliyosunbende oda yok yaw hepsi birbirine benziyo
iğne için gidicem belki kalp atışı için gidicem ikili üçlü test ozamanları görürsek onlara gidicem bide inş doğuma gidicem ankaraya
inan hiç hamile kalmak istemiyorum taşıyıcı anne bile düşündüm ama ben doğurmadım genleri bana ait bile olsa sevemem o cocuğu
allah korusun buda düşük olursa sadece bi adet ara vericem sonra tekrar devam etcem hamile kalabiliyoken deneyip yapmak istiyorum bi tanıdığımızın tanıdığı 11 düşük yapmış şimdi 2 kızı var hiç ara vermeden yapıcam 2. bebeğide ara vermeden yapabilirim huyumuz kötü ne olcağı belli değil hemen yapmamız lazım
bnde en son hamieliğimde öyleydim elimi karnıma koyup bebeğim diye sevemedim bağlanmamaya çalıştım ama ultrasonda öylece hareketsiz yatarken görünce yıkıldım bide kız olduğunu öğrendm dahada yıkıldım
kürtaj dan korkmuyorum ama bana normal doğum gibi ilaçla düşürtüyolar coka cı cekiyorum hastane ortamı doktor hemşire sancı geliyo bekle bekle insan bebeğine üzülemiyo orda kendi canının derdine düşüyo bidaha düşük olsada o hastaneye gitmycem son gittiğimde kmse ilgilenmedi doktoru gittim kendim buldum fln rezaletti
yarıınmı test yapıcaksın cok heycanlı ya ndn umutsuzsunslm canım bu arada tebrik ederim rabbim kucagına versin inşallah.bende çatlama ignem olalı 13 gün old beklemedeyim heyecan ve umutsuzlukla=)
orda faydalı şifalı sular flnda coktur valla neler yerim ben
komşum zemzem suyu hurma getirmiş hemen bi kocaya bi bana yedirdim duayla allah kabul etsin inş
çikolata neymiş deve eti yesin o
alla alla hayret ediyorum ya bulantı fln nasıl olmuyo benm içim dışıma çıkıyo 3 5 kilo veriyorum sonra bulantı bitiyo göbek büyümeye başlıyo cok sevimli oluyorum yanaklarım şişiyo bi güzelleşiyorum kocam bayılıyo o halime
ben yediğimden içtiğimden ayırt ediyorum kötü bi tecrübe ama iyi bişey
slm canım bu arada tebrik ederim rabbim kucagına versin inşallah.bende çatlama ignem olalı 13 gün old beklemedeyim heyecan ve umutsuzlukla=)
ahh bebeğim okadar iyi anlıyorumki seni bu arada benm bide kmyasal var 5kayıp ama kmyasalı saymıyorum bileaslinda doru hamile kalindikca denemek lazim ama iste benim 3 kürtajim var cünkü 8 haftaliklikken kaybetmistim 15 haftalik bebegimide kendim evde dogurdum ama kucük bi parca kalmis onun icinde kürtaj yaptilar doru valla kendi derdimize düsüyoruz bide cevreye anlatma yiprandiriyo insani bunu kimseye demedim daha anneme bile kadin cok üzülüyo tek dilegim rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin yoklugu cok zor
yarıınmı test yapıcaksın cok heycanlı ya ndn umutsuzsun
kendini kötüye hazırlıyosun üzülmemek için dmi anlıyorum
ahh bebeğim okadar iyi anlıyorumki seni bu arada benm bide kmyasal var 5kayıp ama kmyasalı saymıyorum bile
insanlar gecmiş olsuna geldkçe zoruma gidiyodu soranlara zaten gıcığım hamile görünce karınlarına tekme atmak istiyorum böyle kötü bi psikoloji işte allahım nolur bize bu günleri unuttur minicik bi bebeğim olsun boynundan öpiyim istiyorum cokmu şey istiyorum
neyse artık üzmeyelim seni hatırlamamaya çalış sen üzülsende yırtınsanda sonuc değişmycek
saol bitanembatin ne zaman:26::26::26:
geldim kizlar kahve saatimizdi o yuzden yazamadim...yakalamac oynadik hahaha
8 aralık ama stresten 10 aralıgı bulabilirr
yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmm gumusssssummmmmmmmmmmm ne konusuyorsunuz sizzz kizacam ikinize haaaaa
olabilir cnm 3ü erkek en son minik ölem kız olabilir sonucta 3 4 tane peşpeşe erkek olabiliryaw senin isin kolay cinsiyeti merak etmenede gerek yokniye bende böyle seyler olmuyo bende anlayamiyorum...hepsi birbirinin ayni:44::44::44 zaman hepsi erkekmiydiki acaba benimkinin cünkü birinin cinsiyetini biliyorum oda erkekti bide cogunlukla tavuktan tiksiniyorum baska herseyi yiyebiliyorum
cnm belrsizlik daha kötü bencebi idrar testi yap erkense silik çıkar ama bnce yaptırtest yaptırmakla yaptırmamak arasındayım idrar tahlilinde çıkarmı bilmiorm kan yaptırmam gerek galiba..yine negatif olmasından korkuorm canım ya...
tmm cnm açmayalım bdaha bebeklerimiz cennette melekler annelik yapıyo biz gidene kadar bizi yanlarına alıcaklar inş mutlu olalımdoru:26: simdi hayalotumla loorim görmesin kizarlar bizeonlarda üzülmemizi istemiyo cünkü
tmm tmm sustuk:18::18:yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmm gumusssssummmmmmmmmmmm ne konusuyorsunuz sizzz kizacam ikinize haaaaa
okudum habbteler...yarin esime diyecem getirsin diye cebel sutu hurma yiyorummm zaten kizlar...seker yerine iki uc tane yerim...habibtem keske sanada gonderebilsem..isteyen herkese..canin cekmesin simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?