- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.881
meryem elmasi ne cok merak ettim ilk defa duuyuyuorumm..simdi internetten bakacam...belkide gormus olabilirim...ama isim oalrak bilmiyiorumm....
az kalmis :26::26::26::26:ama sakin stres olmasin ama
kln canim yarin bi idrar testi yapsan ozaman silikte olsa biseyler belirebilir:26:[/QUOTE
yapacamm bakalım girin kızlar kanıma
bu 6. Denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumbebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
kln canim yarin bi idrar testi yapsan ozaman silikte olsa biseyler belirebilir:26:[/QUOTE
DENEYİMLERİNİZDEN YARARLANARAK BİŞEY SORMAK İSTİYORUM
internetten baktimmm ama bu meyve degil bir bitki okudum kisir olan kadinlarin hemen hamile kalmasini kolaylastiri diyeee...birazdan gidecem pazaraa bakacamm gorursem goremezem esime diyecem bana bul bu bitkiyiyararini gorursem isteyen herkese gonderebilirim
DENEYİMLERİNİZDEN YARARLANARAK BİŞEY SORMAK İSTİYORUM
sor canim benim
ben aysaa kari fasulyesi yapotimmm yaninda bugday corbasi humus actimmmm simdilik bu kadar gece de yapacam 12 de
girdik kanina bikerem insalalh bu sefer iknci cizgiyi görürsün...
habibtelerim yemeginiz varmi ..benim yok
Acaba yalanci su böregimi yapsam diyorum
yeni katıldım bu siteye
hamile kalmak istiyorum ama çok erken sorular soruyorum galiba:)
döllenme olurken belirtiler olurmu
acaba hamilemiyimdir
son adet tarihim20.11.2012
girdik kanina bikerem insalalh bu sefer iknci cizgiyi görürsün...
rabbim herkese 2 çizgiyi görmeyi nasip etsin inşş bana da.yanlız iğnenin hormonal etkisi ile çift çizgi çıkarmı yaaaaaaaaaa
yeni katıldım bu siteye
hamile kalmak istiyorum ama çok erken sorular soruyorum galiba:)
döllenme olurken belirtiler olurmu
acaba hamilemiyimdir
son adet tarihim20.11.2012
kln kanina girdimmmmmm ins ikinci cizgiyi goreceksin habibtemm,...hic umudunu yitirme elbet bize anne diyecek evlatlarimiz olacak bitanemmm...
rabbim herkese 2 çizgiyi görmeyi nasip etsin inşş bana da.yanlız iğnenin hormonal etkisi ile çift çizgi çıkarmı yaaaaaaaaaa
yok canim benim ignenein öyle bhcg gibi bi hormonu salgilamasi imkansiz bence hicte duymadim
vallahi internetten baktimmm bu elmayi anlamadim ama sueda gelsin bakacam..tabiki olacagina inaniyorumm...duami ediyorum,..bir gun bende anne olacam..annemin ismiyle yasayacak ins...inanc ve allaha siginirim her zaman...hayirlisi olsunnn habibtemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?