Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

meryem elmasi ne cok merak ettim ilk defa duuyuyuorumm..simdi internetten bakacam...belkide gormus olabilirim...ama isim oalrak bilmiyiorumm....

bende duymamistim ama galiba sueda laf etmistihamile kalmak isteyenler ondan yiyomus bi arastir sen yada suedaya bi sor

habibtelerim yemeginiz varmi ..benim yok

acaba yalanci su böregimi yapsam diyorum

internetten baktimmm ama bu meyve degil bir bitki okudum kisir olan kadinlarin hemen hamile kalmasini kolaylastiri diyeee...birazdan gidecem pazaraa bakacamm gorursem goremezem esime diyecem bana bul bu bitkiyiyararini gorursem isteyen herkese gonderebilirim

dorudur habibtem ismini yanlis hatirliyo olabilirim suedayada sorabiblirsin ne bulursan ne valla inanc önemli belki olur niye olmasinki

bak bide sunu buldum bi kiz yazmis kkk ya

kızlar hamile kalmak isteyenlere tavsiyem var

slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa

ben aysaa kari fasulyesi yapotimmm yaninda bugday corbasi humus actimmmm simdilik bu kadar gece de yapacam 12 de

vallahi internetten baktimmm bu elmayi anlamadim ama sueda gelsin bakacam..tabiki olacagina inaniyorumm...duami ediyorum,..bir gun bende anne olacam..annemin ismiyle yasayacak ins...inanc ve allaha siginirim her zaman...hayirlisi olsunnn habibtemmm

kln kanina girdimmmmmm ins ikinci cizgiyi goreceksin habibtemm,...hic umudunu yitirme elbet bize anne diyecek evlatlarimiz olacak bitanemmm...

yeni katıldım bu siteye

hamile kalmak istiyorum ama çok erken sorular soruyorum galiba:)

döllenme olurken belirtiler olurmu

acaba hamilemiyimdir

son adet tarihim20.11.2012

hosgeldinn tatlim aramizaa..vallahi herkesete farklilik olabiliyor...sendeki degisiklikler neler...sua yumurtlama tarihin senin...ins hayirli haberlerle gelirsinnnn sekerim

yeni katıldım bu siteye

hamile kalmak istiyorum ama çok erken sorular soruyorum galiba:)

döllenme olurken belirtiler olurmu

acaba hamilemiyimdir

son adet tarihim20.11.2012

olsun bitanem aklina ne takilirsa sor elimizden ne gelirse yardim eder sorularini cevaplama calisiriz

döllenme olurken belirti olmaz ama döllenmeden yaklasik 10 gün sonra belirti baslar yada hamile kalsan bile belirtiler gecte baslaya bilir..mesala ben yeni ögrendim hamile oldugumu hic belirti ne yokhamile olman imkansiz gibi yeni yumurtlama olmus olabilir yada yumurtlaman bitmistir eger spermle karsilastiysa döllenme olmustur rahme doru yolculuk baslamistir..insallah aydinlata bilmisimdir....yani kisaca rahme yerlesmedikten sonra belirti baslamaz kanda ve idrarda gözükmez ondan önce imkansiz...önce rahme ekilmeli....

Son düzenleme:
vallahi internetten baktimmm bu elmayi anlamadim ama sueda gelsin bakacam..tabiki olacagina inaniyorumm...duami ediyorum,..bir gun bende anne olacam..annemin ismiyle yasayacak ins...inanc ve allaha siginirim her zaman...hayirlisi olsunnn habibtemmm

analrın anası oluruz inşalllllllllllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…