Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Birleşmiş Milletler (BM) için önemli bir gıda yardım malzemesi olan bulgurun, ABD'de savaş olasılığına karşı stoklandığını aktaran Bayram, ''Bir kadın hamile olduğu zaman bebeğin beyin gelişimi için doktorlar folik asit ilaçları veriyor, bu ilaçlar çocuğun beynini geliştiriyor. Fakat Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyorlar. Diyorlar ki 'hamileyseniz ilk 3 ay içerisinde bulgur yediğiniz zaman folik asidi ilaçtan değil direkt olarak bulgurdan alabilirsiniz'. O açıdan bulgur önemli'' dedi.

saol canim habibtemya aslinda bulguru cok severimde bende cok kilo yapiyokisira bayilirim pilavinida cok severim

evet herşey hormonnnnnnnn..beeyinler bileee

saol canim habibtemya aslinda bulguru cok severimde bende cok kilo yapiyokisira bayilirim pilavinida cok severim

bebek icin yiyeceksin habibte...bak gelirim ben sana yediririm haaaaaa olsun kilo olsun bebk saglikli ve guclu olsun dimi habibtemmm bulgurun her cesidini bilirim mercimekli domatesli fasulyeli baklali sehriyerli...

roter senin icin oku

olsun bitanem aklina ne takilirsa sor elimizden ne gelirse yardim eder sorularini cevaplama calisiriz

döllenme olurken belirti olmaz ama döllenmeden yaklasik 10 gün sonra belirti baslar yada hamile kalsan bile belirtiler gecte baslaya bilir..mesala ben yeni ögrendim hamile oldugumu hic belirti ne yokhamile olman imkansiz gibi yeni yumurtlama olmus olabilir yada yumurtlaman bitmistir eger spermle karsilastiysa döllenme olmustur rahme doru yolculuk baslamistir..insallah aydinlata bilmisimdir....yani kisaca rahme yerlesmedikten sonra belirti baslamaz kanda ve idrarda gözükmez ondan önce imkansiz...önce rahme ekilmeli....

bak tekrar önede yazdim oku hadi roter canim benim

siteyi anlayamadım bi türlü bekliyorumki cevap gelsin siz çoktan yazmışsızın bile özür:)

inşallah olur 20 sinde hasta olmam lazım eğer olmazsam yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bebek icin yiyeceksin habibte...bak gelirim ben sana yediririm haaaaaa olsun kilo olsun bebk saglikli ve guclu olsun dimi habibtemmm bulgurun her cesidini bilirim mercimekli domatesli fasulyeli baklali sehriyerli...

kiz habibtem sen yanimda olsan benim yemek derdim olmaz hahamarat habibtem yerim seni bulgur yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…