- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.901
yok canim benim ignenein öyle bhcg gibi bi hormonu salgilamasi imkansiz bence hicte duymadim
peki o zaman yarın sabah yapıorummmmmmmmm
ilk idrarinla yap...rabbim insallah cift cizgiyi gösterir sana
yasak hayal sen tedavi ile mi hamile kaldın ben biliosn yeni katıldım geçmişi fazla bilmiorm kaç aydır deniodn
Birleşmiş Milletler (BM) için önemli bir gıda yardım malzemesi olan bulgurun, ABD'de savaş olasılığına karşı stoklandığını aktaran Bayram, ''Bir kadın hamile olduğu zaman bebeğin beyin gelişimi için doktorlar folik asit ilaçları veriyor, bu ilaçlar çocuğun beynini geliştiriyor. Fakat Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyorlar. Diyorlar ki 'hamileyseniz ilk 3 ay içerisinde bulgur yediğiniz zaman folik asidi ilaçtan değil direkt olarak bulgurdan alabilirsiniz'. O açıdan bulgur önemli'' dedi.
yasak hayal sen tedavi ile mi hamile kaldın ben biliosn yeni katıldım geçmişi fazla bilmiorm kaç aydır deniodn
yok bitanem ben 3 yil icinde dogal yoldan bu besinci hamileligim :26:ama ben hepsinide kaybettim kan pihtilasma sorunum var..rabbim insallah bu sefer nasip eder
Birleşmiş Milletler (BM) için önemli bir gıda yardım malzemesi olan bulgurun, ABD'de savaş olasılığına karşı stoklandığını aktaran Bayram, ''Bir kadın hamile olduğu zaman bebeğin beyin gelişimi için doktorlar folik asit ilaçları veriyor, bu ilaçlar çocuğun beynini geliştiriyor. Fakat Amerikalılar bizdeki gibi hap vermiyor, onlar bulgur öneriyorlar. Diyorlar ki 'hamileyseniz ilk 3 ay içerisinde bulgur yediğiniz zaman folik asidi ilaçtan değil direkt olarak bulgurdan alabilirsiniz'. O açıdan bulgur önemli'' dedi.
yok bitanem ben 3 yil icinde dogal yoldan bu besinci hamileligim :26:ama ben hepsinide kaybettim kan pihtilasma sorunum var..rabbim insallah bu sefer nasip eder
allahım kucagına almayı nasip etsinn..üzüldümmmmmm ama sevindimde..junyır yasakhayale
saol canim habibtemya aslinda bulguru cok severimde bende cok kilo yapiyo kisira bayilirim pilavinida cok severim
allahım kucagına almayı nasip etsinn..üzüldümmmmmm ama sevindimde..junyır yasakhayale
Saol bitanem
(junyır yasakhayale) bu kelimeyi cok sevdim
olsun bitanem aklina ne takilirsa sor elimizden ne gelirse yardim eder sorularini cevaplama calisiriz
Döllenme olurken belirti olmaz ama döllenmeden yaklasik 10 gün sonra belirti baslar yada hamile kalsan bile belirtiler gecte baslaya bilir..mesala ben yeni ögrendim hamile oldugumu hic belirti ne yokhamile olman imkansiz gibi yeni yumurtlama olmus olabilir yada yumurtlaman bitmistir eger spermle karsilastiysa döllenme olmustur rahme doru yolculuk baslamistir..insallah aydinlata bilmisimdir.... yani kisaca rahme yerlesmedikten sonra belirti baslamaz kanda ve idrarda gözükmez ondan önce imkansiz...önce rahme ekilmeli....
kln cım sen catlatma ıgnesımı vuruldun eger catlatma ıgnesı vurulduysan 10 gunde vucuttan atılıyormus daha erken test yapıldıgında sonuc pozıtıf cıkarıyormus aldatıyormus yanı ıgnenın ıcınde bhcg varmıs o yuzdenmıs bende ovıtrelle vuruldum bugun 11 gunum cumartesı kan testı yaptırmayı dusunuyorum umarım hepımız oluml sonuclar alırız
bebek icin yiyeceksin habibte...bak gelirim ben sana yediririm haaaaaa olsun kilo olsun bebk saglikli ve guclu olsun dimi habibtemmm bulgurun her cesidini bilirim mercimekli domatesli fasulyeli baklali sehriyerli...
kln cım sen catlatma ıgnesımı vuruldun eger catlatma ıgnesı vurulduysan 10 gunde vucuttan atılıyormus daha erken test yapıldıgında sonuc pozıtıf cıkarıyormus aldatıyormus yanı ıgnenın ıcınde bhcg varmıs o yuzdenmıs bende ovıtrelle vuruldum bugun 11 gunum cumartesı kan testı yaptırmayı dusunuyorum umarım hepımız oluml sonuclar alırız
yani canım ben yarın 14,gün idrarda yanıltırmı diosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?