- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.921
siteyi anlayamadım bi türlü bekliyorumki cevap gelsin siz çoktan yazmışsızın bile özür:)
inşallah olur 20 sinde hasta olmam lazım eğer olmazsam yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yasakhayalimmm smilelerini goruyorumm uzulem aglama gormueyecemm demedikmi sanaaaaaaaaaaa....kizdim bak simdi...
8scorpionsummmmm hosgeldinnnn habibtemmmm sukur kavistiranaaa
yani canım ben yarın 14,gün idrarda yanıltırmı diosun
bende senın gıbı tereddut ıcındeydım cok yere sordum hatta doktorlar sıtesıne sordum doktora dedıgı su oldu bugun bana.kanda bhcg yaptırıcaksan ıgneden 10 gun sonra yaptırabılırısın dedı 10 gunde vucuttan atılıyormus ıgne.eger ıdrar yapmak ıstıyorsan adet gununu bekle dedı adet gunun gectıgı gıbı yapabılırsın dedı bende o yuzden kararsız kaldım kandamım yaptırayım yoksa ıdrardamı dıye ama kanda yaptırıcam bu gıdısle cumartesı gunu ıdrar ıcın salıya kadar bekleyemem sabırsızım offfff
yani canım ben yarın 14,gün idrarda yanıltırmı diosun
senin 14.gününmüs kln canim arkadas 10 günden önce yapilirsa dedi galiba
önemli degil canim benimbizlerde ilk üye oldugumuzda afallamistik ama simdi alistik sende alisirsin
Günün daha var sen calismalarini yap bekle insallah olur bitanem...
bende senın gıbı tereddut ıcındeydım cok yere sordum hatta doktorlar sıtesıne sordum doktora dedıgı su oldu bugun bana.kanda bhcg yaptırıcaksan ıgneden 10 gun sonra yaptırabılırısın dedı 10 gunde vucuttan atılıyormus ıgne.eger ıdrar yapmak ıstıyorsan adet gununu bekle dedı adet gunun gectıgı gıbı yapabılırsın dedı bende o yuzden kararsız kaldım kandamım yaptırayım yoksa ıdrardamı dıye ama kanda yaptırıcam bu gıdısle cumartesı gunu ıdrar ıcın salıya kadar bekleyemem sabırsızım offfff
bende yarın idrar tahlil yapcamm o zamann
bende yarın idrar tahlil yapcamm o zamann kanmı yaptırmamız lazımmış
kizlar benim herif gelecek yemek koyacammm birazdan gorusurzz burdayim ama isim bitsin gelecem optum hepinizi cankuslarimmm
önemli degil canim benimbizlerde ilk üye oldugumuzda afallamistik ama simdi alistik sende alisirsin
Günün daha var sen calismalarini yap bekle insallah olur bitanem...
eğer adet olmazsam ne zaman test yapmalıyım
senın 14 gun olmus ıdrarda sonuc verır dıye dusunuyorum
kizlar idrar zor bisey degil önce onda yapin bencebu zaman kadar ben hic kanda baktirmadim..hep idrar yaptim sonra bi hafta sonra ultrasonda görmeye gittim...
kizlar benim herif gelecek yemek koyacammm birazdan gorusurzz burdayim ama isim bitsin gelecem optum hepinizi cankuslarimmm
kizlar idrar zor bisey degil önce onda yapin bencebu zaman kadar ben hic kanda baktirmadim..hep idrar yaptim sonra bi hafta sonra ultrasonda görmeye gittim...
vajınall ultrasondamı gördünnn
tamam habitem bende cikiyorumöpüyorum hepinizi
scorpionsum yine yazamiyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?