Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasakhayalimmm smilelerini goruyorumm uzulem aglama gormueyecemm demedikmi sanaaaaaaaaaaa....kizdim bak simdi...
8scorpionsummmmm hosgeldinnnn habibtemmmm sukur kavistiranaaa

siteyi anlayamadım bi türlü bekliyorumki cevap gelsin siz çoktan yazmışsızın bile özür:)

inşallah olur 20 sinde hasta olmam lazım eğer olmazsam yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

önemli degil canim benim bizlerde ilk üye oldugumuzda afallamistik ama simdi alistik sende alisirsin

günün daha var sen calismalarini yap bekle insallah olur bitanem...

yasakhayalimmm smilelerini goruyorumm uzulem aglama gormueyecemm demedikmi sanaaaaaaaaaaa....kizdim bak simdi...
8scorpionsummmmm hosgeldinnnn habibtemmmm sukur kavistiranaaa

gördün dememk :18::18::18:tamam habbitem yapmam artik

scorpionsummu geldi

Son düzenleme:
kln eger oyleyse vucudundan atilmistirr sende test yap merakla bekliyoruzz ayyy topigimizzz senleniyor yavas yavas herkes hamile kalacakkk insallahhhhh

kizlar benim herif gelecek yemek koyacammm birazdan gorusurzz burdayim ama isim bitsin gelecem optum hepinizi cankuslarimmm

kizlar benim herif gelecek yemek koyacammm birazdan gorusurzz burdayim ama isim bitsin gelecem optum hepinizi cankuslarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…