- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.941
Tamam adetimi bekliycem inşallah olur
çok rahatladım sizinle konuşunca
pisikolojik herhalde benimki anlayamadım ama:)
geçmişi sonra okuycammm zaten benim koca gelir okuyana kadaren son 85te kalmışımmmm unuturmayın ama
canbonlarııımmmmmm
ii akşamlar canım ama bişi daha cevaplada ilk bebeğini vajınal ultrasondamı gördünn çook öptm saol herşey için
kiz aglama yerim senisey ben cok sey yazmadim hayalotum
doru bide bunu cevaplamaliyim
evet canim benim bi hafta önce test yaptim i3 kere biri silikti ikisi nettisali günü yani iki gün önce ultrasonda bakti dr daha cok kücük dedi yeni yeni yerlesiyo dedi....bide haftasindan kücük cikti gec döllenme büyük ihtimal dedi...bide ayin 13 randevum var bakalim o zaman daha netlesecek simdilik bekliyorum:26::26::26::26:
heeeeeeeee 5 sayfa okudum 90dayım 5 sayfam kaldı naberrr
çok yavaş konuşuyonuz alaalaaaa
yani alttan muayineeeeeeee
kaçakhayalimm tooffffiiiiilerdennnn evettttttt
allpınım yemeğemi giitin ben gelmiştiiimmmm
pinarbrş dün konuşamadık canım nasılsınnnn
roter sende hoşgeldin aramızaaa
sen onlardanmi seviyodunkeske ben de istanbulda otursaydim valla tr gelince getiridim sana
habbitem herifine hazirlayacakti
ıyılık canım ne olsun gun beklıyorum sen nasılsın
kln canim simdi hatirladim sen korkuyodun demi allt muanesinden:26::26::26::26::26:valla bebisin olsunda yeterki onu hic sorun etme sen karindan baktirirsin ozaman
yasakhayalimmm smilelerini goruyorumm uzulem aglama gormueyecemm demedikmi sanaaaaaaaaaaa....kizdim bak simdi...
8scorpionsummmmm hosgeldinnnn habibtemmmm sukur kavistiranaaa
gördün dememk :18::18::18:tamam habbitem yapmam artik
scorpionsummu geldi
tatlı kızçelerim yolda cepten okuyorum sizi ama yazamıyorum canlarımmmmtamam habitem bende cikiyorumöpüyorum hepinizi
scorpionsum yine yazamiyo galiba
hoşgeldinnnnnbende senın gıbı tereddut ıcındeydım cok yere sordum hatta doktorlar sıtesıne sordum doktora dedıgı su oldu bugun bana.kanda bhcg yaptırıcaksan ıgneden 10 gun sonra yaptırabılırısın dedı 10 gunde vucuttan atılıyormus ıgne.eger ıdrar yapmak ıstıyorsan adet gununu bekle dedı adet gunun gectıgı gıbı yapabılırsın dedı bende o yuzden kararsız kaldım kandamım yaptırayım yoksa ıdrardamı dıye ama kanda yaptırıcam bu gıdısle cumartesı gunu ıdrar ıcın salıya kadar bekleyemem sabırsızım offfffcnm sen kandan yaptır en azından kesin sonucu veriyo..hem stresin geçer..pozitif yada negatif..sonuçta herşey Allahtan..şimdi bikaç gün kafanı başka şeylerle mesgulet.bebişe belirtiye falan odaklanma olurmu..inşallah.güzel haberler alırız bu mesajı pınar mı yazdı kln mı kafam karıştı ayoll...amann olsun kızlar siz ikinizde yapın testleri biz de hayırlı haberler alalımmmm
hemde ne korku ya gece uyuyamıodmmm:18::18::18::18:
korkma tatlım..kendini serbest bırak..nazik bir doktorun varsa hiçç anlamıyorsun inan bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?