Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geçmişi sonra okuycammm zaten benim koca gelir okuyana kadar en son 85te kalmışımmmm unuturmayın ama
canbonlarııımmmmmm

Tamam adetimi bekliycem inşallah olur

çok rahatladım sizinle konuşunca

pisikolojik herhalde benimki anlayamadım ama:)

roter canim benim sen hergün ugra bu topige dahada rahatlarsin bizim kizlarla konustukca hem cok sey ögrenirsin hemde moral bulursun tatlim...sen önce bi rahatla kafani sadece bebekle yorma bak hic ummadigin anda bebisin göbüsünde olacak

ii akşamlar canım ama bişi daha cevaplada ilk bebeğini vajınal ultrasondamı gördünn çook öptm saol herşey için

doru bide bunu cevaplamaliyim

evet canim benim bi hafta önce test yaptim 3 kere biri silikti ikisi nettisali günü yani iki gün önce ultrasonda bakti dr daha cok kücük dedi yeni yeni yerlesiyo dedi....bide haftasindan kücük cikti gec döllenme büyük ihtimal dedi...bide ayin 13 randevum var bakalim o zaman daha netlesecek simdilik bekliyorum:26::26::26::26:

Son düzenleme:

yani alttan muayineeeeeeee

kln canim simdi hatirladim sen korkuyodun demi allt muanesinden:26::26::26::26::26:valla bebisin olsunda yeterki onu hic sorun etme sen karindan baktirirsin ozaman

Son düzenleme:
kaçakhayalimm tooffffiiiiilerdennnn evettttttt
allpınım yemeğemi giitin ben gelmiştiiimmmm
pinarbrş dün konuşamadık canım nasılsınnnn
roter sende hoşgeldin aramızaaa
klnim nasıl gidiyo bekleme süresiii bitanem?

Son düzenleme:
kaçakhayalimm tooffffiiiiilerdennnn evettttttt
allpınım yemeğemi giitin ben gelmiştiiimmmm
pinarbrş dün konuşamadık canım nasılsınnnn
roter sende hoşgeldin aramızaaa

sen onlardanmi seviyodunkeske ben de istanbulda otursaydim valla tr gelince getiridim sana

habbitem herifine hazirlayacakti

bende cikiyorum

kizlar topik size emanet öpüyorum hepinizi

yarin sabahciyim saat 06 yollara düsecem su karda kistanasi uyanacam bilmiyorumgelincede hemen yataga atarim kendimi

yasakhayalimmm smilelerini goruyorumm uzulem aglama gormueyecemm demedikmi sanaaaaaaaaaaa....kizdim bak simdi...
8scorpionsummmmm hosgeldinnnn habibtemmmm sukur kavistiranaaa

gördün dememk :18::18::18:tamam habbitem yapmam artik
scorpionsummu geldi
tamam habitem bende cikiyorum öpüyorum hepinizi
scorpionsum yine yazamiyo galiba
tatlı kızçelerim yolda cepten okuyorum sizi ama yazamıyorum canlarımmmmdiyorum bari okuyayım da akşama az işim kalsın..bu ara kocis sizi kıskanıyo bende pek kalamıyorumdizi izleyeli film izleyeli buluyo bahaneler kendi çapındabende hadi gönlü olsun diyorum..zaten ikimizde hastayız bu ay çalışmalar da aksadı..kolumuzu kaldıracak halimiz yokk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…