- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.961
hu huuu napıyonusss:26::44:
hg umudummmm habibtem benim nasilsin nasil gidiyor hayat...hersey gonlununn guzeliigi gibi olmasi dilegiyleee
Hayirli aksamlar Arkadaslar Nasilsiniz, üye olali baya oldu dün yazmistim ve aranizda olmayi cok istiyorum:)
hoşgeldin gurbetkiznasılsın canımmm
dıger yere yazdım cnm..
benm ckmam gerek kızlar,
Allaha sükür canim .. bu ayin sonunu 4 gözle bekliyoruum :) sen nasilsin :?
ben geldiiimmmm
nasılsınız napıosunuz
yasakhayalim gıttı mı doktora :44::44::44:
yenı hamıs var mıı :44::44:
ay ne cok soru sordum yaaa
hoşgeldin balımmm
hamiş yokama hamiş adayları var
kaçakhayaliminde doktor ufak kese görmüş çok şükür büyümesini bekliyoruz
hosbuldum tatlım
kim kim kim
ölye mi cok sevindim yaaa Rabbim ıns gönlüne göre verir ins yasakhayalimden sonra hepizin önü acılır insallaaaaah
sen nasılsın canım sende neler var
hosbuldum tatlım
kim kim kim
ölye mi cok sevindim yaaa Rabbim ıns gönlüne göre verir ins yasakhayalimden sonra hepizin önü acılır insallaaaaah
sen nasılsın canım sende neler var
umudum biz iyiyiz sende iyisindir inşallah:13:hu huuu napıyonusss:26::44:
sen kendini serbest bırakmaya çalış alışman lazımm kadınız ömrümüz boyunca çook gidicezz doktoranazik doktor ama hasta anormal şekerim yaaaaa
hoşgeldin cnmm sen hepp gel aramızda ol emiiiHayirli aksamlar Arkadaslar Nasilsiniz, üye olali baya oldu dün yazmistim ve aranizda olmayi cok istiyorum:)
mutluyumki cnm senden naberrrrr..yasakımız hamiş hayırlısıylaaaaaben geldiiimmmm
nasılsınız napıosunuz
yasakhayalim gıttı mı doktora :44::44::44:
yenı hamıs var mıı :44::44:
ay ne cok soru sordum yaaa
hayırlısı olsun tatlım meleğin gelir inşallah
bende iyiyim dedim bakalım kimler var :44:kimsecikler yokmuş bizden başka
Doktor rahim filmi istedi benden de . Herkes bilsin istiyorum . Internetten okudugum yazılar yuzunden o kadar korktum kı cok agrılı cok acılı hatta bazı merkezler anestezi altında yapıyorlarmıs. Sakın korkmayın hıc acı hıssetmıyorsunuz. Ben nette okuduklarımdan dolayı filmi cektırırken korku sokuna gıtdım fakat fılmle ılgılı ne bır acı hıssettım ne de agrı. Nettekı bilgi kırlılıgıne dıkkat .
suedam hayalimin son günleri bata knim ve pinarbrş ta iğne vurulmuşlardı
inşallah bitanem bak görürüsün bu yıl topik patlama yapıcakk inşallah
ben hepten saldım artık çalışma falanda yok.çünkü spoşları yakalayacak yumurta yok.oyuzden okadar kendımı yormaya degmez.zaten çalışma olsada hap içiyorum bi güzel koruyo mübarekkben aynıyım yani bıraktığın gibi desem yeridir
hay allah ben seni niye yazmadım kızBen varim araniza yeni katilan ve hamile kalmayi 4 gözle bekliyorum:)
umudum biz iyiyiz sende iyisindir inşallah:13:
sen kendini serbest bırakmaya çalış alışman lazımm kadınız ömrümüz boyunca çook gidicezz doktora
hoşgeldin cnmm sen hepp gel aramızda ol emiii
mutluyumki cnm senden naberrrrr..yasakımız hamiş hayırlısıylaaaaa
ben varım canımmmmmm
Doktor rahim filmi istedi benden de . Herkes bilsin istiyorum . Internetten okudugum yazılar yuzunden o kadar korktum kı cok agrılı cok acılı hatta bazı merkezler anestezi altında yapıyorlarmıs. Sakın korkmayın hıc acı hıssetmıyorsunuz. Ben nette okuduklarımdan dolayı filmi cektırırken korku sokuna gıtdım fakat fılmle ılgılı ne bır acı hıssettım ne de agrı. Nettekı bilgi kırlılıgıne dıkkat .
hay allah ben seni niye yazmadım kızbat nezamandı senın bıtanem :44:
scorpionsummmmmmmm:13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?