Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldiiimmmm

nasılsınız napıosunuz

yasakhayalim gıttı mı doktora :44::44::44:

yenı hamıs var mıı :44::44:

ay ne cok soru sordum yaaa

hoşgeldin balımmm
hamiş yok ama hamiş adayları var
kaçakhayaliminde doktor ufak kese görmüş çok şükür büyümesini bekliyoruz

hosbuldum tatlım
kim kim kim

ölye mi cok sevindim yaaa Rabbim ıns gönlüne göre verir ins yasakhayalimden sonra hepizin önü acılır insallaaaaah

sen nasılsın canım sende neler var

Doktor rahim filmi istedi benden de . Herkes bilsin istiyorum . Internetten okudugum yazılar yuzunden o kadar korktum kı cok agrılı cok acılı hatta bazı merkezler anestezi altında yapıyorlarmıs. Sakın korkmayın hıc acı hıssetmıyorsunuz. Ben nette okuduklarımdan dolayı filmi cektırırken korku sokuna gıtdım fakat fılmle ılgılı ne bır acı hıssettım ne de agrı. Nettekı bilgi kırlılıgıne dıkkat .

hosbuldum tatlım
kim kim kim

ölye mi cok sevindim yaaa Rabbim ıns gönlüne göre verir ins yasakhayalimden sonra hepizin önü acılır insallaaaaah

sen nasılsın canım sende neler var

suedam hayalimin son günleri bata knim ve pinarbrş ta iğne vurulmuşlardı
inşallah bitanem bak görürüsün bu yıl topik patlama yapıcakk inşallah
ben hepten saldım artık çalışma falanda yok.çünkü spoşları yakalayacak yumurta yok.oyuzden okadar kendımı yormaya degmez.zaten çalışma olsada hap içiyorum bi güzel koruyo mübarekkben aynıyım yani bıraktığın gibi desem yeridir

hu huuu napıyonusss :26::44:
umudum biz iyiyiz sende iyisindir inşallah:13:
nazik doktor ama hasta anormal şekerim yaaaaa
sen kendini serbest bırakmaya çalış alışman lazımm kadınız ömrümüz boyunca çook gidicezz doktora
Hayirli aksamlar Arkadaslar Nasilsiniz, üye olali baya oldu dün yazmistim ve aranizda olmayi cok istiyorum:)
hoşgeldin cnmm sen hepp gel aramızda ol emiii
ben geldiiimmmm

nasılsınız napıosunuz

yasakhayalim gıttı mı doktora :44::44::44:

yenı hamıs var mıı :44::44:

ay ne cok soru sordum yaaa
mutluyumki cnm senden naberrrrr..yasakımız hamiş hayırlısıylaaaaa
hayırlısı olsun tatlım meleğin gelir inşallah
bende iyiyim dedim bakalım kimler var :44:kimsecikler yokmuş bizden başka

ben varım canımmmmmm

bilgilendirdiğin için sagol canım ben çevreme sorduğumda acı yok diyolardı ama bende biçok yerde o şekil okumustumm:44::44:
sonucun inşallah temiz çıkmıştır çok geçmiş olsun canımm.rabbım gönlüne göre hayırlı olanı nasıp etsın

insallah yaa

valla bizde bugün nohut kürüne basladık esım ıctı bugün yarın ıcın tekrar hazırladım kendımede havuc kuru incir hazırladım ins karsılıgını alırız

zaten suanda gelmeyesice cok kararsiz bı sekılde bı gelıo bı gıdıo bizde bunlara basladık en azından yumoslara kadar etkısı olur dıye

keciboynuzuda yapcam

Ben varim araniza yeni katilan ve hamile kalmayi 4 gözle bekliyorum:)
hay allah ben seni niye yazmadım kızbat nezamandı senın bıtanem :44:

scorpionsummmmmmmm:13::13::13::13:

çook haklısın cnm..ne hikayeler var nette.herkesin acı eşiği de ayrı..bazısı abartıyo eminim..sana da çoook geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…