- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #15.981
insallah yaa
valla bizde bugün nohut kürüne basladık esım ıctı bugün yarın ıcın tekrar hazırladım kendımede havuc kuru incir hazırladım ins karsılıgını alırız
zaten suanda gelmeyesice cok kararsiz bı sekılde bı gelıo bı gıdıo bizde bunlara basladık en azından yumoslara kadar etkısı olur dıye
keciboynuzuda yapcam
Ben varim araniza yeni katilan ve hamile kalmayi 4 gözle bekliyorum:)
benimki artık yemiyo keçiboynuzunu
enson kendı kendıme dedim yemeklerın içinemi katsamama zehirlenir falan allah korusun
dolapta duruyo çalışmadayken dolap fındık fıstık baklava doluydu şimdi bom boşşş
inşallah faydasını gorursun canımm
hay allah ben seni niye yazmadım kızbat nezamandı senın bıtanem :44:
scorpionsummmmmmmm:13::13::13::13:
canım hayalotummmmmmmmmmmmmmmm:87::87::87::87::87::87::87::103::103::103::103::102::102::102::109::109::109::109::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124:
ay canım senın yazdıgınıda yeni gördüm senın batın ne zaman ilk hamılelıgın mı yas kac memleket nere nerde yasıosun
ay ne kadar meraklıyım bugün
olsun cnmmm..valla bende gripliyim işte kocişte öyle.scorpıonsum senın yazdıgını görmedım k.bakma yazdım bende kı durumları yukarı
senden naber
bat aynı gün bizimmmmmm15 aralik canim .. son bir hafta asaga yukari
artık ne var ne yok yiyip içiyoz kocişler de bıkacak yakındaaainsallah yaa
valla bizde bugün nohut kürüne basladık esım ıctı bugün yarın ıcın tekrar hazırladım kendımede havuc kuru incir hazırladım ins karsılıgını alırız
zaten suanda gelmeyesice cok kararsiz bı sekılde bı gelıo bı gıdıo bizde bunlara basladık en azından yumoslara kadar etkısı olur dıye
keciboynuzuda yapcam
kız kürü denedın mı kaynatıp verdın mı hıc bıde onu dene ya aslında denedıklerımız bos hersey kafada kafadan bı atsak olcakda atamıyoruz ıste
insallah canım yaa
Sor sor canim ... Evet ilk hamileligim 23 yasindayim memleket konya ama dogma büyügume yurt disi, bu yuzden türkcem pek düzgün olmaya bilir kusura bakmayin.
batim 15 aralik sözde bakalim.
valla canım benim aklımdan bebek düşüncesi çıktı 2 aydır istıyorum ama bekleyemıyorum malummmm:26::26::26:
şu kistleri bi göndersem artık tek aklımı kurcalayan bu .yoksa bu pkonun gıdısat yerlerı bayagı kotuymuş yaaaa
bebişte gelmiyo zaten belimdede sorun var benım oyuzden ilaçlarmıda kullanamıyorummm aklımda bel sorunumda var bilmiyorum hayırlısı artıkkk
15 aralik canim .. son bir hafta asaga yukari
olsun cnmmm..valla bende gripliyim işte kocişte öyle.
bat aynı gün bizimmmmmm
artık ne var ne yok yiyip içiyoz kocişler de bıkacak yakındaaa[/
gecmıs olsun canım
valla benım kocıs bugün o nohut suyunu ıcıne kadar öldü yazık ama ıcıo napsın artık umut veren herseyi denıyoruz
Sor sor canim ... Evet ilk hamileligim 23 yasindayim memleket konya ama dogma büyügume yurt disi, bu yuzden türkcem pek düzgün olmaya bilir kusura bakmayin.
batim 15 aralik sözde bakalim.
canım ay sonu dıyınce benım aklım karıştı batlarıda karıstırdımmmmmegersem batın sonu demek istemişsin çok pardon
hayalot aklı işte napcanız
ins gelmez gelmeyesıcen
yurt dısında nerdesin canım
bitanem nasılsın bu çiçekler senin içinnnnnbide yapraklarrrr:119::119::119::119:bide kahveee bide zıplayan top:121::121::121:bide bennnnnnnnnnn :124::124::122::122::122:
kızçem benden düzgün türkçen var
ben doğma büyüme istanbul ama arada ii ler ııı, öööö ler o üüü ler uuu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?