Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benimki artık yemiyo keçiboynuzunu
enson kendı kendıme dedim yemeklerın içinemi katsamama zehirlenir falan allah korusun
dolapta duruyo çalışmadayken dolap fındık fıstık baklava doluydu şimdi bom boşşş
inşallah faydasını gorursun canımm

kız kürü denedın mı kaynatıp verdın mı hıc bıde onu dene ya aslında denedıklerımız bos hersey kafada kafadan bı atsak olcakda atamıyoruz ıste

insallah canım yaa

canım hayalotummmmmmmmmmmmmmmm:87::87::87::87::87::87::87::103::103::103::103::102::102::102::109::109::109::109::118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124:

bitanem nasılsın bu çiçekler senin içinnnnnbide yapraklarrrr:119::119::119::119:bide kahveeebide zıplayan top:121::121::121:bide bennnnnnnnnnn:124::124::122::122::122:

ay canım senın yazdıgınıda yeni gördüm senın batın ne zaman ilk hamılelıgın mı yas kac memleket nere nerde yasıosun

ay ne kadar meraklıyım bugün

Sor sor canim ... Evet ilk hamileligim 23 yasindayim memleket konya ama dogma büyügume yurt disi, bu yuzden türkcem pek düzgün olmaya bilir kusura bakmayin.
batim 15 aralik sözde bakalim.

scorpıonsum senın yazdıgını görmedım k.bakma yazdım bende kı durumları yukarı

senden naber
olsun cnmmm..valla bende gripliyim işte kocişte öyle.
15 aralik canim .. son bir hafta asaga yukari
bat aynı gün bizimmmmmm
artık ne var ne yok yiyip içiyoz kocişler de bıkacak yakındaaa

kız kürü denedın mı kaynatıp verdın mı hıc bıde onu dene ya aslında denedıklerımız bos hersey kafada kafadan bı atsak olcakda atamıyoruz ıste

insallah canım yaa

valla canım benim aklımdan bebek düşüncesi çıktı 2 aydır istıyorum ama bekleyemıyorum malummmm:26::26::26:
şu kistleri bi göndersem artık tek aklımı kurcalayan bu .yoksa bu pkonun gıdısat yerlerı bayagı kotuymuş yaaaa
bebişte gelmiyo zaten belimdede sorun var benım oyuzden ilaçlarmıda kullanamıyorummm aklımda bel sorunumda var bilmiyorum hayırlısı artıkkk

Allah acil sifa versin canım bu havuc ıncır kuru pko ya ıyı gelıomus kist falan ıcınde sogan kürü denmıstı denedın mı hıc

bat aynı gün bizimmmmmm

artık ne var ne yok yiyip içiyoz kocişler de bıkacak yakındaaa[/QUOTE]

aaa kismet bakalim canim .. artik burda haberlesiriz.. insallah gelmez ikimizinde

Sor sor canim ... Evet ilk hamileligim 23 yasindayim memleket konya ama dogma büyügume yurt disi, bu yuzden türkcem pek düzgün olmaya bilir kusura bakmayin.
batim 15 aralik sözde bakalim.

kızçem benden düzgün türkçen var
ben doğma büyüme istanbul ama arada ii ler ııı, öööö ler o üüü ler uuu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…