- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.001
bende avusturyadayım
sagol canım benım amınAllah acil sifa versin canım bu havuc ıncır kuru pko ya ıyı gelıomus kist falan ıcınde sogan kürü denmıstı denedın mı hıc
Hayalot canim allah iyiligini versin ... ama haklisin ben ay sonunu bekliyorum dedim yaa..
inşallah gelmezler cnmm benim umutsuz ama olsunnnteşekkürler cnmm...kocişine şifa olsun inşallahhholsun cnmmm..valla bende gripliyim işte kocişte öyle.
bat aynı gün bizimmmmmm
artık ne var ne yok yiyip içiyoz kocişler de bıkacak yakındaaa[/
gecmıs olsun canım
valla benım kocıs bugün o nohut suyunu ıcıne kadar öldü yazık ama ıcıo napsın artık umut veren herseyi denıyoruz
bat aynı gün bizimmmmmm
artık ne var ne yok yiyip içiyoz kocişler de bıkacak yakındaaa
aaa kismet bakalim canim .. artik burda haberlesiriz.. insallah gelmez ikimizinde
kız bende telden yazarken çok komik oluyom heeeeeeekızçem benden düzgün türkçen var
ben doğma büyüme istanbul ama arada ii ler ııı, öööö ler o üüü ler uuu olabilir
inşallah gelmezler cnmm benim umutsuz ama olsunnn
utandırıyosun beniiiioyy en güzell hediye sensinnnnnnnnnnnnnnn
bende hepsi var canımbende bazi harfler olmadigi icin sorun oluyor ..
bide akraba çıkında tam olsunnnAvusturyanin neresinde.
inşallah gelmezler cnmm benim umutsuz ama olsunnn
kız bende telden yazarken çok komik oluyom heeeeeee
st.pölten canım
kızlarr canlarrr kocısım geldı gelecek cıkayım bende sofrayı fln kurayım yemeklerımı ısıtayım
gelmeye calıscam yıne ozamana kadar hepınız hamıs olun insalaaaah bende dahılll
kalın saglıcaklar
Umutsuz olma canim ya asla .. ben birsenedir ha oldu ha olacak diyorum .. ama herseyde bir hayir vardir.
Ha orayi bilmem canim.. Avusturyada kuzenim var..
utandırıyosun beniiii
bende hepsi var canımsorun benim
bide akraba çıkında tam olsunnn
anam ben pcde böyleysem kibilir telde nasıl olurum
tabii cnm kısmett.sadece bu ayı değerlendiremedik..ama 2013 ocaktan umutluyum yineeeeeeee
tabii cnm kısmett.sadece bu ayı değerlendiremedik..ama 2013 ocaktan umutluyum yineeeeeeee
utanma canımmmmmmmmmmmm
tel felaket oluyo anacım...bide sanal klavye süper ötesiiii..anlatılmaz yaşanırrr
öyle mi bizim burda konyalı cok
kuzenın nerde kalıyor :44::44::44:
Insallah canim ama bende bu ay umutlugum yumurtlama dönemini bu sefer iiy takip etmeye calistim veya öyle saniyorum , yumurtlama donemini nasil anlasiliyor bu konuda bilgi verebilirmisiniz arkadaslar?
canım ben 2 seneye yakındır beklıyorum ama 1 defa yakalayabıldım yumurtladıgımı doktor sayesınde:26::26yuzden yarıdımcı olamıcam ama dıger kızçeler maşalllah güzel yumurtluyolar yazarlar şimdik sana az bekle
Yakalamasi o kadar zor mu, duzenli adetim de var .. ? bakalim bekliyelim görelim ne yazacak arkadaslar..
valla öyle..Allah kısmet etsin yeterkiiiiiikızzz yasakhayalımde degerlendırmıodu baaak sımdı hamıs
umudunu yıtırme
cnm mesela benim yumurtlama günü sağ yada sol kasığımda ağrı olur..oyle anlarım..sende hiç sancı olmuyormu..doktorum herkes hissetmez demişti..bir de yumurta akı kıvamında bir akıntı oluyor..ama sen en iyisi ovulasyon testi al..neredeyse kesin günü veriyor onlar..28 günde bir regl oluyorsan 10-20. günler arası günaşırı çalışın..her ay aynı gün yumurtlamıyor hiçbir kadın..şansa bırakmamak lazımInsallah canim ama bende bu ay umutlugum yumurtlama dönemini bu sefer iiy takip etmeye calistim veya öyle saniyorum , yumurtlama donemini nasil anlasiliyor bu konuda bilgi verebilirmisiniz arkadaslar?
cnm demekki diyalog kurmayı beceremiyo..gönlünü almaya çalışıyo..türk filmi mantığı çogu erkekte var..hediye al çiçek al konuşmasan da sorunlar hallolur hesaaabbııııbu arada scorpıonsun benim koca bana telefon almışşşgönlümü almaya çalışıyo buda benim bi yandan canımı sıkıyo çünkü her sinirlendiğimde bişeyler almaya çalışıyo ama ben istiyorumki gelsin konuşsun konuşarak gonlumu alsın yok adam tam tersı ..ya acaba dıyorum bendemı bı problem var nasıl davranıcagımı sasırdım:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?