- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.021
yok canım benim benim için zor.senin adetlerin düzenli ya şimdi sayı vercem ama yanlıştır dıye bişey dıyemıyorum.sanırım adetın 8 ve 16 gunlerı arasında yumurtlama olunuyo...
bunların harıcınde nadırende olsa olabılıyo ..sımdı scorpıonsum dogrusunu yazar gunlerı saymakta zorlanırım karıstırırım dersen eğer ovulasyon testlerı satılıyo internetten alabılırsın .ben aldım ama yapmak nasıp olmadı daha ilaç kullandıgım için
Sagol canim internetden hesaplatiyorum ona göre ayarliyorum ama kismet, o zaman scorpionsum yazmani bekliyorum:)
cnm demekki diyalog kurmayı beceremiyo..gönlünü almaya çalışıyo..türk filmi mantığı çogu erkekte var..hediye al çiçek al konuşmasan da sorunlar hallolur hesaaabbıııı
valla öyle..Allah kısmet etsin yeterkiiiiii
cnm mesela benim yumurtlama günü sağ yada sol kasığımda ağrı olur..oyle anlarım..sende hiç sancı olmuyormu..doktorum herkes hissetmez demişti..bir de yumurta akı kıvamında bir akıntı oluyor..ama sen en iyisi ovulasyon testi al..neredeyse kesin günü veriyor onlar..28 günde bir regl oluyorsan 10-20. günler arası günaşırı çalışın..her ay aynı gün yumurtlamıyor hiçbir kadın..şansa bırakmamak lazım
cnm demekki diyalog kurmayı beceremiyo..gönlünü almaya çalışıyo..türk filmi mantığı çogu erkekte var..hediye al çiçek al konuşmasan da sorunlar hallolur hesaaabbıııı
benim şimdi çıkmam lazım kızlarr.iyi geceler tatlı rüyalarrrr
Kizlar bende cikiyorum, hayirli geceler yarin görüsmek üzere...öpüldünüz aranizda olmak gercekten cok güzelmis..
sümeyyem hoşgeldinnnnnn
Helllooooadetimm gecikti 14 gunn
vallahamı sümeyyem 14 gün oldumu
yaptınmı test hamılemısın yoksaaaa çatlatma hadı soyleeee
İlk 4gun gecti yaptm negatif ckti5 gun once yaptm gene negatif cikti bilmiyorumm
Cnmm beklemek istiyorum gecen ayda 15gun gecti gene gecer hamile degilimdirsümeyyem belki kanda çıkar niye bi kan testi yaptırmadınki :26:
hayırlısı olsun üzülme bitanem belkim meleğin saklanıyodurrrr senden
sen bence yarın bi kan testı yaptır eger yınede yoksa doktoruna gıt bakalım bı sorun olmasın
sümeyyem inşallah melegın senınledır hayırlısı olsun bıtanemmm
Cnmm beklemek istiyorum gecen ayda 15gun gecti gene gecer hamile degilimdir(((
tamamda sana bi 5 gün daha müddet ozaman eğer yine olmassan bi doktora gidiceksin tamammı belki hormonlarda bi sorun vardır çünkü sen düzenli olmuyomuydun bitanem benmi yanlış hatırlıyorummm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?