Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sagol canim internetden hesaplatiyorum ona göre ayarliyorum ama kismet, o zaman scorpionsum yazmani bekliyorum:)

Sagol canim internetden hesaplatiyorum ona göre ayarliyorum ama kismet, o zaman scorpionsum yazmani bekliyorum:)

bir önceki sayffada yazdım cnmm..
internet heaplamalarına güvenme..onlar erken başlatıp erken bitiriyo çalışmaları..bana 7. gün başla diyo..ee ben anca bitiyorum zaten..14-15. gün de bitiriyor..ama 10-20 arası değerlendirmek garantilemiş oluyo..tabi bunlar tamammeen sağlıklı insanlar için..en ufak bir şey engel olabiliyor hamişliğe..

cnm demekki diyalog kurmayı beceremiyo..gönlünü almaya çalışıyo..türk filmi mantığı çogu erkekte var..hediye al çiçek al konuşmasan da sorunlar hallolur hesaaabbıııı

yok bitanem ya ben işten çıktım ondan sonra değişti buadam ..acaba eskisi gibi olamsı için trekrar işemi girsem napsam:44:

Son düzenleme:

Sagol canim, sol kasigimda ufakdan agri oluyor yoksa kesinlikle baska brisey yok, yumurtlama donemine vaklastiginda esim le 2 gun arayla beraber oluyoruz. bu son gecitigimde agrimda vardi sol yanimda, ben belimden amaliyatli oldugum icin, ufak bir agrim oldumu esim hemen geri cekiliyor korkuyor zarar verirmiyim diye ama bu sefer dedim agrisin önemli degil yani bellime zarar vermedikten sonra.

İlk 4gun gecti yaptm negatif ckti 5 gun once yaptm gene negatif cikti bilmiyorumm

sümeyyem belki kanda çıkar niye bi kan testi yaptırmadınki :26:
hayırlısı olsun üzülme bitanem belkim meleğin saklanıyodurrrr senden
sen bence yarın bi kan testı yaptır eger yınede yoksa doktoruna gıt bakalım bı sorun olmasın
sümeyyem inşallah melegın senınledır hayırlısı olsun bıtanemmm

Cnmm beklemek istiyorum gecen ayda 15gun gecti gene gecer hamile degilimdir(((

Cnmm beklemek istiyorum gecen ayda 15gun gecti gene gecer hamile degilimdir(((

tamamda sana bi 5 gün daha müddet ozaman eğer yine olmassan bi doktora gidiceksin tamammı belki hormonlarda bi sorun vardır çünkü sen düzenli olmuyomuydun bitanem benmi yanlış hatırlıyorummm:44:

tamamda sana bi 5 gün daha müddet ozaman eğer yine olmassan bi doktora gidiceksin tamammı belki hormonlarda bi sorun vardır çünkü sen düzenli olmuyomuydun bitanem benmi yanlış hatırlıyorummm:44:

Duzenliydi ama gecen ay gecikti bu ayda gecikti. prolaktn 29 ckmisti o yuzdendir diyorum ama adet duzensizligi harici bi sikayetm yok deger düstu heralde ama adet olmadmm((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…