Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bugun yıne nıyetlıydım sınıfta bı ogrencım kısa surelı bayıldı bende cok korktum tansıyonum dustu butun ogleden sonra sersem gıbıydım
okul cıkısı mud yard. bebegı olmustu ona gıttık ordan eve geldım buz gıbıyım dondum battanıyenın altında yattım bıssaat ısınamadım
sonra kalktım sohbetıme gıttım bı saat once geldım kız uyudu ısımı bıtırdım geldım
arada bı karnım agrıyor adet olcak gıbı
orama burama bakıyorum belırtı varmı dıye ama yok galıba
adetle aynı heralde farklı bısı bulamadım
ama kacgundur bılmıyorum lakın yenı sag kalcmın ustune agrı gırıyor bel altı kalca ustu
hayırlısı olsun adet olursakta rabbım 8-9 gun bu soguk gunlerde abdest alamadan rahatca gecırmemı nasıp edıyor derım :) bırde bu hafta mufettısler gelcek bakalım oda hayırlısı

Duzenliydi ama gecen ay gecikti bu ayda gecikti. prolaktn 29 ckmisti o yuzdendir diyorum ama adet duzensizligi harici bi sikayetm yok deger düstu heralde ama adet olmadmm((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

anladım bitanem .üzülme daha ortada bişey yokki
zaten 5 gün daha bekle 20 güne tamamla sonra kantestını yap eger yınede bebıs yoksa bı kontrole gıt bakalım nedıyecek sana tammammı sümeyyem

suedam öğrencin adına geçmiş olsun sıkı sıkı gıyın havalar çok sogukl canım dikkat et.
allah kabul etsın bu arada orucunu
belirti arama bosver rahat takıl illa belirtı olcak dıyede bı kanun yok zaten hem cogu hamılelık belırtısı regl donemıyle aynıymış .gercı senın bı kızın var daha çok bılırsın
müfettısler içinde kolay gelsın arkadasım ben çocukken cok korkardım onlardan

Canımmmmmmm inşş bebişin seninledir dee ondandır ağrılar... Rabbim gönlüne göre versin inşşşşş

hoşbulduk bitanemmmm , çok özledim yaaa çoktandır sohbet edemiyoruz seninlee... Ne var ne yok kuzummmm

evet bıtanem bende cok ozledım .inanmassın tam içimden geçirdimmm meddcezirime bi seslenim sayfadan diyeee bi bakarım sen gelmişinnn
çok şükür iyiyim canım benim sen nasılsınnn bıtanem yumoşlar ne alemde :13::13::13:

sümeyyyeeeemmmmmm sneinle sohbet etmeyeli de baya olduu, naber nasılsınn.. Demek adetin geciktiii inşşşşşşşşşşşşş bebiştendir kuzummm

sagolun kızlar
mufettısler eskısı gıbı degıl ama dosya kontrolu yapcaklar falan bakalım nasıl ınsanlar gellsınlerde gorelım

valla kızlar ınsallah vardır hıc demedım galıba
hayırlısı olsun
saglıklı hayırlı olacaksa olsun (hepımızın) ınsallah

inanmaz olur muyum bitannneeemmm
vallaa kuzumm yumuşlardan hiiç haberim yok en son 10-11-12 gün pozitif çıktı ovu testim, sonra da daha yapmadım ama gün aşırı ilişkiye devamm bu ayy düşünmemeye çalışıyoruzz ama garip rüyalar görüyorum hayır olsunn
sen ne alemdesin bitanemm

amin inşallah bitanem suedam ben 1 e gıderken fişler vardı ozaman tebeşir atıp hangısı gelırse öğretmen okutuyodu.müfettişte geldi ogün bende utancımdan okuyamadım aslında okudumda içimden okumusum sesli söyleyemedim altıma kaçırmıştım korkudanne günlerdi ya sende müfettiş gelıcek dıyınce eskılerı hatırladım bırden

hayırlara cıksın canım .
kısmetımızde varsa bızde tadıcaz o duyguyu inşallah
bende herşey aynı canbonumbeklemeye devam batı beklıyorum bakalım ayın 23ünde olabılcekmıyım yıne.ondan sonra hastane

meddcezirim bende çıkıyorum artık bıtanem fazla konusamadık ama özlem giderdik
benimki uykusu gelmiş malum benime yatakta olmam lazım
öpüyorum seni tatlı rüyalar bitanemmm
topik sana emanet sahibineeee

alaala meddcezirimde çıkmışişi cıktı sanırsammm
topikçik sende bana kaldın yine
topiğimiz kapanmıştırrrrr

herkese tatlı rüyalarrrrrr

Canım benim zaten bizde inşallaah diyoruz... İnşallaah demek de Rabbimin izniyle , onun iradesiyle demek... Rabbim bizim için hayırlı olmayan bişeye de ol demez kii... hem hadis-i şerifte de ''İnsanlar için, inşallah demekten daha faziletli bir şey yoktur.'' demez mii.. Biz bütün dualarımız da da bizim için hayırlı olanı istiyoruz zaten... Burda inşallaaah bebişin seninledir dememizde ki sebepte bu zatennn... Burda hiç kimsenin koşulsuz bebek istediğini görmedim ben... Rabbim inşallaahh hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimizeee

alaala meddcezirimde çıkmışişi cıktı sanırsammm
topikçik sende bana kaldın yine
topiğimiz kapanmıştırrrrr

herkese tatlı rüyalarrrrrr
yok tatlımmm , burdayımmm hayalimi merak ettim geçmişi okumaya çalışıyodum
hadi hemennn kocişinin yanınaaa kuzummmmm, çook seviyorum seniii iyi gecelerrr tatlı rüyalarrr öptümmmmmmmmm

hayalimmmmmm baktım baktımm senden bişeyler okurum diye bulamadım yaaa göremedim mi acabaaa çook merak ettim seniii... öptüm kuzumm

Yok tatlim elbette bende sizler icin o sekilde istiyorum
Sizde benim icin istersiniz allah razi olsin
Benim soyledigim,kemdim icin onu diyemiyorum vardir olsun gibi
İstemekle imtihan olmaktan korkuyorum galiba
Oyuzden sadece sen bilirsin rabbim en iyi zamani diyorum
Hayirli saglikli zamanda ver diyorim
Yani psikolojik korkuyorum cok isteruimde istedigim seyle imtihan olurum diye
Allah korusun rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin

yok bitanem ya ben işten çıktım ondan sonra değişti buadam ..acaba eskisi gibi olamsı için trekrar işemi girsem napsam:44:
anam niyeki acaba.calisan kadin olmani mi istiyo acaba.valla bana kalirsa eger sana yakin cevrede is bulabiliyorsan calis tatlim.en azindan doguma kadar.senin icin iyi olur tum gunu evde gecirmek zor.hem belki esinin de akli basiba gelir yeniden
cnm aman tabi beline dikkat edin.sagligin daha onemli.hamis olunca daha cok dikkat edicen.mesela annem bana hamileligini celik korseyle gecirmis.bel kemiginde sorun varmis.
Helllooooadetimm gecikti 14 gunn
aman da aman karakayip sumeyyem gelmis.nerelerdesin ayollll.kiz sen hamis olmayain gec dollenme falan olabilir heee.ayy hadi hayirlisiiii
Kizlar bende cikiyorum, hayirli geceler yarin görüsmek üzere...öpüldünüz aranizda olmak gercekten cok güzelmis..
gurbetkiz cnm sen hep gel.biz buradayiz gunumuz keyifli gecer..kocisin zamanl kiskanacak bizi ama olsunn.benimki sinir oluyo dalip gidiyorsun kk ya diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…