- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.041
Duzenliydi ama gecen ay gecikti bu ayda gecikti. prolaktn 29 ckmisti o yuzdendir diyorum ama adet duzensizligi harici bi sikayetm yok deger düstu heralde ama adet olmadmm((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
meddcezırım hoşgeldinnnnnn
bugun yıne nıyetlıydım sınıfta bı ogrencım kısa surelı bayıldı bende cok korktum tansıyonum dustu butun ogleden sonra sersem gıbıydım
okul cıkısı mud yard. bebegı olmustu ona gıttık ordan eve geldım buz gıbıyım dondum battanıyenın altında yattım bıssaat ısınamadım
sonra kalktım sohbetıme gıttım bı saat once geldım kız uyudu ısımı bıtırdım geldım
arada bı karnım agrıyor adet olcak gıbı
orama burama bakıyorum belırtı varmı dıye ama yok galıba
adetle aynı heralde farklı bısı bulamadım
ama kacgundur bılmıyorum lakın yenı sag kalcmın ustune agrı gırıyor bel altı kalca ustu
hayırlısı olsun adet olursakta rabbım 8-9 gun bu soguk gunlerde abdest alamadan rahatca gecırmemı nasıp edıyor derım :) bırde bu hafta mufettısler gelcek bakalım oda hayırlısı
bugun yıne nıyetlıydım sınıfta bı ogrencım kısa surelı bayıldı bende cok korktum tansıyonum dustu butun ogleden sonra sersem gıbıydım
okul cıkısı mud yard. bebegı olmustu ona gıttık ordan eve geldım buz gıbıyım dondum battanıyenın altında yattım bıssaat ısınamadım
sonra kalktım sohbetıme gıttım bı saat once geldım kız uyudu ısımı bıtırdım geldım
arada bı karnım agrıyor adet olcak gıbı
orama burama bakıyorum belırtı varmı dıye ama yok galıba
adetle aynı heralde farklı bısı bulamadım
ama kacgundur bılmıyorum lakın yenı sag kalcmın ustune agrı gırıyor bel altı kalca ustu
hayırlısı olsun adet olursakta rabbım 8-9 gun bu soguk gunlerde abdest alamadan rahatca gecırmemı nasıp edıyor derım :) bırde bu hafta mufettısler gelcek bakalım oda hayırlısı
hoşbulduk bitanemmmm , çok özledim yaaa çoktandır sohbet edemiyoruz seninlee... Ne var ne yok kuzummmm
evet bıtanem bende cok ozledım .inanmassın tam içimden geçirdimmm meddcezirime bi seslenim sayfadan diyeeebi bakarım sen gelmişinnn
çok şükür iyiyim canım benim sen nasılsınnn bıtanem yumoşlar ne alemde :13::13::13:
sagolun kızlar
mufettısler eskısı gıbı degıl ama dosya kontrolu yapcaklar falan bakalım nasıl ınsanlar gellsınlerde gorelım
valla kızlar ınsallah vardır hıc demedım galıba
hayırlısı olsun
saglıklı hayırlı olacaksa olsun (hepımızın) ınsallah
inanmaz olur muyum bitannneeemmm
vallaa kuzumm yumuşlardan hiiç haberim yok en son 10-11-12 gün pozitif çıktı ovu testim, sonra da daha yapmadım ama gün aşırı ilişkiye devammbu ayy düşünmemeye çalışıyoruzz ama garip rüyalar görüyorum hayır olsunn
sen ne alemdesin bitanemm
ben yatacagım kızlar allaha emanet olun gorusmek uzere
sagolun kızlar
mufettısler eskısı gıbı degıl ama dosya kontrolu yapcaklar falan bakalım nasıl ınsanlar gellsınlerde gorelım
valla kızlar ınsallah vardır hıc demedım galıba
hayırlısı olsun
saglıklı hayırlı olacaksa olsun (hepımızın) ınsallah
yok tatlımmm , burdayımmm hayalimi merak ettim geçmişi okumaya çalışıyodumalaala meddcezirimde çıkmışişi cıktı sanırsammm
topikçik sende bana kaldın yine
topiğimiz kapanmıştırrrrr
herkese tatlı rüyalarrrrrr
Canım benim zaten bizde inşallaah diyoruz... İnşallaah demek de Rabbimin izniyle , onun iradesiyle demek... Rabbim bizim için hayırlı olmayan bişeye de ol demez kii... hem hadis-i şerifte de ''İnsanlar için, inşallah demekten daha faziletli bir şey yoktur.'' demez mii.. Biz bütün dualarımız da da bizim için hayırlı olanı istiyoruz zaten... Burda inşallaaah bebişin seninledir dememizde ki sebepte bu zatennn... Burda hiç kimsenin koşulsuz bebek istediğini görmedim ben... Rabbim inşallaahh hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimizeee
anam niyeki acaba.calisan kadin olmani mi istiyo acaba.valla bana kalirsa eger sana yakin cevrede is bulabiliyorsan calis tatlim.en azindan doguma kadar.senin icin iyi olur tum gunu evde gecirmek zor.hem belki esinin de akli basiba gelir yenidenyok bitanem ya ben işten çıktım ondan sonra değişti buadam ..acaba eskisi gibi olamsı için trekrar işemi girsem napsam:44:
cnm aman tabi beline dikkat edin.sagligin daha onemli.hamis olunca daha cok dikkat edicen.mesela annem bana hamileligini celik korseyle gecirmis.bel kemiginde sorun varmis.Sagol canim, sol kasigimda ufakdan agri oluyor yoksa kesinlikle baska brisey yok, yumurtlama donemine vaklastiginda esim le 2 gun arayla beraber oluyoruz. bu son gecitigimde agrimda vardi sol yanimda, ben belimden amaliyatli oldugum icin, ufak bir agrim oldumu esim hemen geri cekiliyor korkuyor zarar verirmiyim diye ama bu sefer dedim agrisin önemli degil yani bellime zarar vermedikten sonra.
aman da aman karakayip sumeyyem gelmis.nerelerdesin ayollll.kiz sen hamis olmayain gec dollenme falan olabilir heee.ayy hadi hayirlisiiiiHelllooooadetimm gecikti 14 gunn
gurbetkiz cnm sen hep gel.biz buradayiz gunumuz keyifli gecer..kocisin zamanl kiskanacak bizi ama olsunn.benimki sinir oluyo dalip gidiyorsun kk ya diyeKizlar bende cikiyorum, hayirli geceler yarin görüsmek üzere...öpüldünüz aranizda olmak gercekten cok güzelmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?