- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.061
günaydın kızçelerimmmm
dün gece çok güzel bi rüya gördüm hatta sanki sabaha kadar o rüyayı gördümmmm
hamileydim bianda annemlerdeyken doğuruverdimmm.hep kilolu karagöz karakaş beyaz tenli bi bebek görürüdüm erkek bu sefer yine erkek ama beyaz tenli kel azcık sacları olan mavi gözlü bi bebeğim olmuş doktor kucagıma verıyo ben bebege bakıyorum alaala diyorum ben hep esmer doguruyodum bı yanlışlık olmasın dıyorum doktora doktorda dıyoki busefer senın gıbı sarışın annesi diyo bana bi hoşuma gidiyoki anlatamam anneliği yaşadığım en uzun rüyamdı sanırım birden olmuş sözde bebeğin kıyafetlerini bile alamamışım daha .sonra bişeyler giydiriveriyorum sözde annemde benim bebeklık kıyafetlerım varmış çoçuğu emziriyomuşum vakum gıbıydı mubarek çok komık emıyodu yani hep görüyodum ama bu sefer bebeişimle çokkkkk vakit geçirdim rüyalarda bile bukadar güzel bişey yarabbım bizleri evlatsız bırakmasın..bide anneme diyorumki ya ben babama hamile olduğumu söyleyemeden çoçuk dogdu dedesının işine gidelim diyorum anemde süpriz olsun diyo herkese yerimde duramıyorum valla allahım bızlerı ruyalarla avutmasın hayırlısıyla kucagımızada nasıp eder inşallah he bide kaçakhayalim geliyomuş yanıma kardeşinmi diyo bana bende diyorumki ben size söyleyemeden doğurdum benim diyorum inanmıyosunuz bana gülüyosunuz bende diyorumki gel emzirim de gör diyorummmm kaçakhayalde alaala diyo bendaha doğuramadım sen nasıl doğurdun dıyooo tabi orda kaçakhayalim bu benım ruyam dıyemedım kii saçmaydı ama güzeldiiiiiiiii benim bebeğimdi
umudum hoşgeldinnnn
ama ben gelene kadar sen çıkmışın
ama diğer yer neresiymiş yaaa:44::44::44:
keşkem burayada yassaydın merak ettim şimdik:26::26::26:
hayır olsun inşgünaydın kızçelerimmmm
hamileydim bianda annemlerdeyken doğuruverdimmm.hep kilolu karagöz karakaş beyaz tenli bi bebek görürüdüm erkek bu sefer yine erkek ama beyaz tenli kel azcık sacları olan mavi gözlü bi bebeğim olmuş doktor kucagıma verıyo ben bebege bakıyorum alaala diyorum ben hep esmer doguruyodum bı yanlışlık olmasın dıyorum doktora doktorda dıyoki busefer senın gıbı sarışın annesi diyo bana bi hoşuma gidiyoki anlatamam anneliği yaşadığım en uzun rüyamdı sanırım birden olmuş sözde bebeğin kıyafetlerini bile alamamışım daha .sonra bişeyler giydiriveriyorum sözde annemde benim bebeklık kıyafetlerım varmış çoçuğu emziriyomuşum vakum gıbıydı mubarek çok komık emıyodu yani hep görüyodum ama bu sefer bebeişimle çokkkkk vakit geçirdim rüyalarda bile bukadar güzel bişey yarabbım bizleri evlatsız bırakmasın..bide anneme diyorumki ya ben babama hamile olduğumu söyleyemeden çoçuk dogdu dedesının işine gidelim diyorum anemde süpriz olsun diyo herkese yerimde duramıyorum valla allahım bızlerı ruyalarla avutmasın hayırlısıyla kucagımızada nasıp eder inşallah he bide kaçakhayalim geliyomuş yanıma kardeşinmi diyo bana bende diyorumki ben size söyleyemeden doğurdum benim diyorum inanmıyosunuz bana gülüyosunuz bende diyorumki gel emzirim de gör diyorummmm kaçakhayalde alaala diyo bendaha doğuramadım sen nasıl doğurdun dıyooo tabi orda kaçakhayalim bu benım ruyam dıyemedım kii saçmaydı ama güzeldiiiiiiiii benim bebeğimdi
Test yaptım negatif ...ama adet olcakmışım gibi oluo..kızlar ya çok korkuorum.şu cuma dua edelim birbirimize
inşallah hayırlısı olsun bitanem.rabbım hayra cıkarsın ınsallah
demekkı bıdahakı aya gelıo bebıs
çok doğru ..ama genelde 8cm sonrasında kistler alınıyo .budurumda alınması zaten zorunlu .bende sınırdan dönmüştüm bisefer öyle 6bucuk cmkadar buyumustu..alınması bıdert alınmaması.Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Şahin, yaptığı açıklamada, kasıklarındaki ağrı şikayeti ile hastanelere başvuran kadın hastaların büyük çoğunluğunun, yumurtalığında kist olduğu söylenerek ameliyat edildiğini savundu.
GEREKSİZ AMELİYATTAN DOLAYI ÇOCUK SAHİBİ OLAMIYORLAR
Yumurtalıklardaki kistlerin genel itibariyle kendiliğinden geçebilecek basit kistler olmasına rağmen hastaların ameliyat edilerek yumurtalıklarına zarar verildiğini ileri süren Şahin, ''Gerekmediği halde yumurtalıklarındaki kistten dolayı ameliyat edilen kadınlar, çocuk sahibi olamama tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor'' dedi.
"KARNINDA SAATLİ BOMBA TAŞIYORSUN"
Ameliyatta kistle birlikte yumurtalıkları tamamen alınan veya zarar gören kadınların, bu durumu ancak çocuk sahibi olamadıkları zaman öğrenebildiklerine dikkati çeken Prof. Dr. Şahin, ''Kasık ağrısı şikayeti ile hastaneye giden genç kızlar, 'yumurtalığında kist var ameliyat edelim, ameliyat olmazsan kist patlar, karnında saatli bomba taşıyorsun' denilerek korkutuluyor. Hastalar yumurtalığının zarar göreceğini ve bundan dolayı evlenince çocuk sahibi olamama riskiyle karşı karşıya kalabileceğini bilemiyor veya o yaşlarda düşünemiyor. Korktukları için ameliyat oluyorlar.'' diye konuştu.
SEVİYORUMMMMsaol cnm bnm..evt suan baska yerde oldgm ıcın, cok kalamıyorum.anca evıme gecınce..
Rainbowun yerı.. scorpıonsum bılıyo
bu arada scorpıonssuuuummmm.. ruyamda gördum sızıııııı.. senle yasakhayalıı.. bana telden msj atıyodunuzz
cnm yazmasına yazardm rd, klavye degısık..harflerı bulana kdar anca neresı denk geldıyse oraya yazdımm..snrada görumcem gelıyodu yanıma..cıkdım bnde ..herkes bılmesın dımı ama
hadıı hepınızııı coookkkkkkk ..................boşluga doldurun iştee
gümüşüm eltimde dungece benı hamile görmüş bende bunları iştehayır olsun inş
bende rüyamda sizleri gördüm loori hamileydi hemde ikiz ama mutlu haberler alıyoduk cok eğleniyoduk neşeliydik
rüyada emzirmek günahlarından arınmak demekmiş bende cok doğurduğumu ve emzirdğimi gördüm inş rüyayla kalmaz gerceğini yaşarız
günaydın yukarıdaki msjın cevaıbını unutmamak için önce yazdım
kalktım evimi temzledim aspiratör ve fritözü temzledim biraz içim rajhatladı evlerimi temzledim banyomu yaptım peelingimi yaptım cok yoruldum ama değdi evm mis gibi
siz napıyosunuz
Test yaptım negatif ...ama adet olcakmışım gibi oluo..kızlar ya çok korkuorum.şu cuma dua edelim birbirimize
geldimi hastaneden napmış gecmşe bakmadım ben:26:canbonumdaha gelememişinuyku tulumu merak edıyom uyan artık
inşallah iyi geçmiştir
bu arada benım ruyamda senden önce doğuruverdimmm
ayy insana o an bi kuvvet veriyo allahhosgeldın hayalot ve kolay gelsın
sende yap temızlıgını rahatla
ben carsmba yaptım ancak toplar bı supurge tutarım
haftasonu hıcbısı yapmamaya calısıyorumtembel ben
günaydın kızçelerimmmm
saol cnm bnm..evt suan baska yerde oldgm ıcın, cok kalamıyorum.anca evıme gecınce..
Rainbowun yerı.. scorpıonsum bılıyo
bu arada scorpıonssuuuummmm.. ruyamda gördum sızıııııı.. senle yasakhayalıı.. bana telden msj atıyodunuzz
cnm yazmasına yazardm rd, klavye degısık..harflerı bulana kdar anca neresı denk geldıyse oraya yazdımm..snrada görumcem gelıyodu yanıma..cıkdım bnde ..herkes bılmesın dımı ama
hadıı hepınızııı coookkkkkkk ..................boşluga doldurun iştee
canbonumdaha gelememişinuyku tulumu merak edıyom uyan artık
inşallah iyi geçmiştir
bu arada benım ruyamda senden önce doğuruverdimmm
suedam göremeden yazdıgını çıkmışım:2:çalışınca zor oluyo ev işi.hosgeldın hayalot ve kolay gelsın
sende yap temızlıgını rahatla
ben carsmba yaptım ancak toplar bı supurge tutarım
haftasonu hıcbısı yapmamaya calısıyorumtembel ben
hayalotum yeni uyandim daha
sabah 06 da cikarken evden böyleydim
dr yine kan aldi ignem günde bi taneydi günde 2 tane yap 12.haftaya kadar dedi
bide igneyi degistirdi digeri cok acitiyodu bu acitmiyo
hayalotum sen normaldede hizlisin olabilir niye olmasin imkansiz degilbebisinde hizlica gelebilir kucagina:13:
olana kadar devam dedi teselli vermeye calisti cok düsük yapanlar var kan pihtilasmasindan ama sonunda bebeklerini dogurdular dedi
suedam göremeden yazdıgını çıkmışım:2:çalışınca zor oluyo ev işi.
bebeğim hoşgeldinnnsevindim iğnenin acıtmadığına canım hadi hayırlısı olsun bıtanem bunuda atlattın.birazdaha sabret bak sonu inşallah çok güzel olucakkkk
iğnenin adı ne yeni verdiklerinin bide dozu kaçlık cnm inş emeklerin boşa cıkmaz bebişini alırsın kucağınahayalotum yeni uyandim daha
sabah 06 da cikarken evden böyleydim
dr yine kan aldi ignem günde bi taneydi günde 2 tane yap 12.haftaya kadar dedi
bide igneyi degistirdi digeri cok acitiyodu bu acitmiyo
olana kadar devam dedi teselli vermeye calisti cok düsük yapanlar var kan pihtilasmasindan ama sonunda bebeklerini dogurdular dedi
hayalotum sen normaldede hizlisin olabilir niye olmasin imkansiz degilbebisinde hizlica gelebilir kucagina:13:
saol hayalotum
kiz yerim senin rüyani rabbim insallah gerceginide yasatirbende olacam tabi yaninda emzirmene bakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?