Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum sen biseyler hatirliyosun

giyim tarzim doruesmer degilim bugday tenliyim sacimda uydu sayilir ,cok düzde degil cok dalgalida degil ortasi boy ve kilo nasildiaalalala bende sizi gördüm ama hemen uyaninca unuttum

Son düzenleme:
iğnenin adı ne yeni verdiklerinin bide dozu kaçlık cnm inş emeklerin boşa cıkmaz bebişini alırsın kucağına

amin insalalh rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmaz insallah

ilki fragmindi cok acitiyodu özellikle ilaci vermeye baslayinca

simdikini ben ilk defa gördüm ve duydum adi EMBOLEX 3000IE dozu 0,3 ml günde iki defa yapacamama cok hafif bi igne hic canimi acitmadi günde 10 kere yap dese yaparim valla

aalalalala ben habibte loorimi artik niye göremiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84:

ayy az once sankı hastalandım gıbı hıssettım ama bakmadım bence hastalanmadım tabıı cok gercekcıydı bakalım erkenmı gelcek zamanında mı yoksa gelmıcekmı ?

yasakhayal nasılsın canım
var mı hala lekelenmen yoksa gectımı?
benım yengemınde bı bebısı dusmustu ıkıncısı boyleydı kanamalı hep yattı 4 ay sonra fıldır fıldır gezdı
sende ınsallah bır ayı bıtırdın kaldı ıkı uc ay sonra gezer durursun

kizlar yemek yapiyorummmmmm sueda hg habibte...yaaaa sana birsey soracaktim meryem elmasinden bahsetmissin ne oldugunu yazarmisin arabistanda bulunan bir bitkimi acaba

suedam halen kesilmedi bekliyorum iste ilaclarimi ignemi kullaniyorum:26::26::26::26:nasibi varsa biliyorumki rabbim verecek yoksa zaten yapacak bisey yoksu an yatmiyorum ama ters hareketler yapmamaya calisiyorum bide mecbur kalmadikca disari cikmiyorumiste bide daha bebegi göremedik haftaya persembe tekrar gidecem

Son düzenleme:
kizlar yemek yapiyorummmmmm sueda hg habibte...yaaaa sana birsey soracaktim meryem elmasinden bahsetmissin ne oldugunu yazarmisin arabistanda bulunan bir bitkimi acaba

yok ya meryem elması bılmıyorum
dedılerkı orda ıbrahım makamında 7 farklı kısı ıbrahım suresının sondan bı oncekı sayfasını okursa elmaya sonra esler ıkıye bolup yıyormus bebeıs oluyormus dedıler arkadasa yaptık henuz olmadı

buna meryem elması denıyorsa bılmıyorum

oyle rabbım bılıyor bızde dılıyoruz ınsallah senı uzmıcek bu bebıs Emir Bebek

öylemi demekki ben yanlis anlamisim habbitem dorusu buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…