- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.081
kız o benm tıpkı beni anlattınçok güzeldi kaçakhayalimmminşallah o günlerede gelicezzzz
kaçakhayalim sen esmer siyah düz saçlı mısınüstünde siyah dar paça pantalonla deri siyah ceket vardı
hadi sen yemeğini yede gelll afıyet olsunnn
çok güzeldi kaçakhayalimmminşallah o günlerede gelicezzzz
kaçakhayalim sen esmer siyah düz saçlı mısınüstünde siyah dar paça pantalonla deri siyah ceket vardı
hadi sen yemeğini yede gelll afıyet olsunnn
iğnenin adı ne yeni verdiklerinin bide dozu kaçlık cnm inş emeklerin boşa cıkmaz bebişini alırsın kucağına
habibtemmm nasilsin bugunn...
ben yıne geldımmmm
bu cok guzel ya napıo bu surat :))
hosgeldin
okuldamisin sueda
yasakhayal nasılsın canım
var mı hala lekelenmen yoksa gectımı?
benım yengemınde bı bebısı dusmustu ıkıncısı boyleydı kanamalı hep yattı 4 ay sonra fıldır fıldır gezdı
sende ınsallah bır ayı bıtırdın kaldı ıkı uc ay sonra gezer durursun
kizlar yemek yapiyorummmmmm sueda hg habibte...yaaaa sana birsey soracaktim meryem elmasinden bahsetmissin ne oldugunu yazarmisin arabistanda bulunan bir bitkimi acaba
kizlar yemek yapiyorummmmmm sueda hg habibte...yaaaa sana birsey soracaktim meryem elmasinden bahsetmissin ne oldugunu yazarmisin arabistanda bulunan bir bitkimi acaba
suedam halen kesilmedi bekliyorum iste ilaclarimi ignemi kullaniyorum:26::26::26::26:nasibi varsa biliyorumki rabbim verecek yoksa zaten yapacak bisey yoksu an yatmiyorum ama ters hareketler yapmamaya calisiyorum bide mecbur kalmadikca disari cikmiyorum iste bide daha bebegi göremedik haftaya persembe tekrar gidecem
yok ya meryem elması bılmıyorum
dedılerkı orda ıbrahım makamında 7 farklı kısı ıbrahım suresının sondan bı oncekı sayfasını okursa elmaya sonra esler ıkıye bolup yıyormus bebeıs oluyormus dedıler arkadasa yaptık henuz olmadı
buna meryem elması denıyorsa bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?