Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar aynen buraya yazdıgım gıbı anlattı yazan arkadas bende umredekı bırınden ıstedım arkadasım ıcın getırdı.

ben her adetten once sıserdım karnım davul olurdu ama suan normal kılomdan bıle yarım kılo az cıktım
ben kılomu cok hassas takıp ederım de :)
halımden memnunum gercı ama nıye acaba sısmedım dıyede aklıma gelmıyo degıl :))

ne getirdi elmami

sueda senin batin ne zamanay valla cok dikkatlisin ben hic ölcmedim yaw regl öncesi ve sonrasi diye

ne getirdi elmami

sueda senin batin ne zamanay valla cok dikkatlisin ben hic ölcmedim yaw regl öncesi ve sonrasi diye

evet elmaaaa
aaa her sabah tartılıyorum uzerımı gıyınmeden
bıde gecen ay dıyet yaptım ya almayayım dıye gozunun ıcıne bakıytorum suandada dıkkat edıyorum yedıklerıme
en az bır kılo farkederdı sımdıye kadar ama fark yok eksık var

ama o koydugun resimdeki yeni resminse hic kilo fazlan yoktu

demmekki dikkat etmisin yediklerine yada reglin gelmeyecek ozaman:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
toplam 0,6 ediyo yani
cleaxende fena acıtıyo hele 0,6lığı ölüyodum resmen işkenceydi o iğneler
0,4 fena değil ama 0,2lk verirse göbek atarım heralde
nerden yapıyosun ben ilk zamanlar göbekten yapıyodum cok morarınca kocam koluma yapıyodu

doru toplamda 0,6ml oluyoonu hic kullanmadim ama fragminde cok acitiyodubenim esim önceden diger hamileligimde bacaktan yapiyodu igne saati gelince korkudan böyle oluyodum4 ay önce yaptigim düsükte kendim karindan deniyecem dedim ve yaptim karin bacaga göre daha az acitiyodu..simdi bu igneyide karindan yaptim hic acimadibence kendin yaparsan bence daha az aciyo cünkü esim yapinca canim cok yaniyodu10 gündür yapiyorum 1 kere morarttim simdiki ignem ise hic acitmiyo...

Son düzenleme:

resimdede cok fiittin

valla suedam olmayacak diye bisey yokbende hic ummadigim halde hamile kalmisim...:26:bende sadece 3 kere olmustu

dr bile yumurtlama günleri degisebilir dedibence senin günlerin uygun dönemlere denk gelmis gibi

benm evde 60 tane 0,6lık iğnem var doktor 0,6lık vermycek o elimdekileri sağlık ocağına bırakıcam ihtiyacı olanlara veriyolar diğer kalan ilaçlarımıda vermiştim hep bende hep cleaxen kullandım inan 0,6lıkta ağlıyodum cok fena ama 0,4lük iyi ondada cok moratıyorum ama olsun kış günü kim görcek
ayyy korkudan altıma edicem hava karardı şarter attı elektrik gitti fırtına var dolu yağıyo şimşek çakıyo

iyi fikir doru ihtiyaci olanlar kullansinallahim insallah cektigimiz zahmetleri görüyo mükatini verir insallah

ay ben simsekten cok korkarim:18::18::18::18::18erdeleri ne indir disariyi görmemeye calisben simsek oldugunda cocuk gibi dolaba saklanirim kulagimi biseyle tikarim yada penceresiz kücük bi kullanmadigim seyleri koydugum oda var oraya saklanirim

Son düzenleme:
resimdede cok fiittin

valla suedam olmayacak diye bisey yokbende hic ummadigim halde hamile kalmisim...:26:bende sadece 3 kere olmustu

dr bile yumurtlama günleri degisebilir dedibence senin günlerin uygun dönemlere denk gelmis gibi

hayırlısı bakalım
benım bu son ders bos gıdıp test alcam :)
pek cıkacagından umıdım yok kızımda 3 gun gectıkten sonra sılıktı hanı varsa bıle cıkmaz dıyorum ama bı deneyeyım yınede aksıyon olsun
haydı aksam evde gorusuruz.

ya perdeyi çektim ışığı açtım bide pat elektrikler gitti
altıma edicektim valla korkudan:18::18:
şarteri kaldırdımda aşkı memnuya bakıyorum
cnm sen kaç yaşındaydın kaç yıllık evliydin:26:

ayy suedam testmi yapacansimdi senin bu mesajini okuyan tüm habibtelerim ve ben böyle bekleyecegiz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…