- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.121
silik fln cıkarsa testi bizede yükle bakalım cok seviyorum iki çizgi cıkan test resimlerinihayırlısı bakalım
benım bu son ders bos gıdıp test alcam :)
pek cıkacagından umıdım yok kızımda 3 gun gectıkten sonra sılıktı hanı varsa bıle cıkmaz dıyorum ama bı deneyeyım yınede aksıyon olsun
haydı aksam evde gorusuruz.
ya perdeyi çektim ışığı açtım bide pat elektrikler gitti
altıma edicektim valla korkudan:18::18:
şarteri kaldırdımda aşkı memnuya bakıyorum
cnm sen kaç yaşındaydın kaç yıllık evliydin:26:
kız benden epey büyükmüşsün daha küçük hayal etmiştim seni ben daha 21 cik yaşındayım ama 22 olcam az kaldı 4 ay varkorku filmi gibi gumus bende korkmaya basladimhele bide simsek dedinya :18::18::18::18::18::18:bide yilandan cok korkarim
evliligimde 8.yil bitmeye az kaldi 29 subatta 27 yasima girecemgerci ben daha kücügüm cünkü dört yilda bir dogum günü kutluyorum bu sene subat 29 cekmiyo dememkki ben gelecek senede 26 yasimda olacam
kız benden epey büyükmüşsün daha küçük hayal etmiştim seni ben daha 21 cik yaşındayım ama 22 olcam az kaldı 4 ay var
anan cok beberikli kadınmış 29 şubatta doğum herkese nasip olmaz
kız kocan memnundur en cok bu işten doğum günü derdi yok
kadını biri söyledi önceki gün kocasının dün kendisinin bugünde oğlunun doğum günüymüş buda güzelohh be oturdum sonundaaaaaaa yemekleri koydumm pismeleri kaldi..evi toprla camasir koy ohh be bittisuedaaa test mi yaopacaksinnnn yasakhayalim benimle kardesimin arasinda 1 sene var ben ve kendisi 5 mayista dogmusuz bu da buyuk bir yetenek herkes yapamaz
ohh be oturdum sonundaaaaaaa yemekleri koydumm pismeleri kaldi..evi toprla camasir koy ohh be bittisuedaaa test mi yaopacaksinnnn yasakhayalim benimle kardesimin arasinda 1 sene var ben ve kendisi 5 mayista dogmusuz bu da buyuk bir yetenek herkes yapamaz
unutmuşum valla akıl kalmadı bende:18:ben senle ilk tanistigimizda evliklik yildönümümü demistim aslinda unutmussunsen kücükmüssün daha hemenmi cocuk istedin ben ilk 5 yil hic istemedim ama simdi pismanim böyle olacagini nerden bilirdim ama dedigim gibi dogum günüm yok ortada yasta ilerlemiyo o yüzden anacigim saolsun cok sansliyim doru ama beni alanda sansli
unutmuşum valla akıl kalmadı bende:18:
bende 5 yıl istemedim kaza kurşununa kurban gittik allah vericek ya bi damlayla hamile kaldım
ondan sonra istemeye başladım 2. braz aradan sonra oldu diğerleri 3 4 ay arayla oldu
bnde iyki ilki olmuş diyorum ya yaşım geç olsaydı tedaviye daha yenibaşlıyo olsaydım neyseki atlattım kurtuldum
vallahi oyleler...kardesimle kutlariz her zaman...cok ozledim yaaa kardeslerimi
benm ilk bebeğim 3 yaşında olcaktı kızım olcaktı hemdeiyide olmus bak en azindan derdini ögrendin:18::18::18::18:bende erken evlendim ne varsa sanki alalaallalalalsimdi hemen cocugum olsaydi 7 yasinda olurdu
aman evlenmesinler napcaklarkigumus senin yasindakiler simdi hic evlenmiyobenim yasimdakilerde yeni yeni düsünmeye basliyo...
benim 36 yasinda görümcem var hic aklinda yok evlenmek...vallla dahada gencecik gözüküyo nolacak koca derdi cocuk derdi temizlik yemek derdi yok annesi yapiyo o hazira konuyo..üniv okudu aldigi parayi sadece iyime ve makyaa veriyo..bazen bakp imrenmiyo degilim
benm ilk bebeğim 3 yaşında olcaktı kızım olcaktı hemde
neyse açmıyım o konuları zılkıtı yemiyelim dimi:18:
kız ben 18de evlendm lise sonda nişanlıydım
aman evlenmesinler napcaklarki
benmde ablam 27 yaşında hiö niyeti yok evlenmeye diğer ablam 30 yaşında 11 yaşında oğlu 4 yaşında kızı var
ablamda dayadı sırtını anneme ne yemek derdi var ne koca ne cocuk napcakki evlenip götünü devirip yatıyo valla
gecen bana bi doktor korunmayı bilyomusunuz siz ne bu 3 yılda 4 bebek dedi utandım valla
benmkide cadı yarısı bişey az değil valla anam benm kocada fena anasının bin beteri sinirli bi adam lafına karşılık gelmycek aksi bişey söylersen hapı yuttun cevap vermiyim dyorum cevap vermeyincede kızıyo napcam ben bu adamla ya bu aralar cok soğudum ondandoru valla bende o konuyu acamiyorum habibtelerimiz kiziyo
ay seninde baya olacakmis kizin
seninki krese benimki ilk okul bire gidecekmis demekki
diyorum ya sanki evde kaldik simdiki aklim olsaydi 100 kere daha düsünürdüm...bide ben senin gibi iyi bi kaynanaya düsmedim benimki tam bi cadi daha annemin yaninda halen öyleyim cocuk gibiyken cadi benden neler bekledi neler
benmkide cadı yarısı bişey az değil valla anam benm kocada fena anasının bin beteri sinirli bi adam lafına karşılık gelmycek aksi bişey söylersen hapı yuttun cevap vermiyim dyorum cevap vermeyincede kızıyo napcam ben bu adamla ya bu aralar cok soğudum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?