- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.141
bende bugun okul cıkısı bıtane alıp yapayım dıyorum batı benden sonra olan bı arkadasın cıkmıs belkı varsa gosterr dedım
ınsallah bebeısın vardr kln bekle bakalım dusunmemeye calıs dusununce karnımın sızladıgını hıssettım ben
ayy az once sankı hastalandım gıbı hıssettım ama bakmadım bence hastalanmadım tabıı cok gercekcıydı bakalım erkenmı gelcek zamanında mı yoksa gelmıcekmı ?
hamile kalınca kokrsun gazabımdan süründürcem onu zırt diye arıycam canım şunu çekti bunu çekti diycem görür ama oanasini bosverde ama iste kocayla anlasmak zorundayiz isteyinede cok soguk olma bu aralar bi hamile ol ozaman yüz vermesende olur
hamile kalınca kokrsun gazabımdan süründürcem onu zırt diye arıycam canım şunu çekti bunu çekti diycem görür ama o
yemek zaten yapamam ev işi zaten yasak süpürgeyi vericem eline arkasından viledayı çamaşırı bulaşığı görsün bakıyım dünya kaç bucak
bu ay çalışma olmasaydı göstercektim gününü dua etsin bebiş gelecek
vallahamııııkız o benm tıpkı beni anlattın
boy normaldiii ama uzunluğunu ölçemedim çocuk emziriyodum osırahayalotum sen biseyler hatirliyosun
giyim tarzim doruesmer degilim bugday tenliyim sacimda uydu sayilir ,cok düzde degil cok dalgalida degil ortasi boy ve kilo nasildi aalalala bende sizi gördüm ama hemen uyaninca unuttum
testmi dedin sennnnnhayırlısı bakalım
benım bu son ders bos gıdıp test alcam :)
pek cıkacagından umıdım yok kızımda 3 gun gectıkten sonra sılıktı hanı varsa bıle cıkmaz dıyorum ama bı deneyeyım yınede aksıyon olsun
haydı aksam evde gorusuruz.
korku filmi gibi gumus bende korkmaya basladimhele bide simsek dedinya :18::18::18::18::18::18:bide yilandan cok korkarim
evliligimde 8.yil bitmeye az kaldi 29 subatta 27 yasima girecemgerci ben daha kücügüm cünkü dört yilda bir dogum günü kutluyorum bu sene subat 29 cekmiyo demekki ben gelecek senede 26 yasimda olacam aslinda 2016 yilinda 29 cekecek subat o zaman kadar soranlara 26 diyecem ne sansli bi günde dogmusum ama
cnm aman tabi beline dikkat edin.sagligin daha onemli.hamis olunca daha cok dikkat edicen.mesela annem bana hamileligini celik korseyle gecirmis.bel kemiginde sorun varmis.
vallahamıııı
boy normaldiii ama uzunluğunu ölçemedim çocuk emziriyodum osıraama kilon boyuna göre normaldiii zayıftın yaniiii çokkk güzeldin.saçlarını tutramamış olabılırım çünkü düzleştirmişte olabilirsin kilomda boyuma uygun kilolu degilim doru neyse aslinda daha iyi boyumu kilomu ölcerdinde mazeretin varmis bebisini oyuruyomusun o sirada:13:
testmi dedin sennnnnbu saatttemi söylenir suedam daha akşama çok var allahım hayırlısını nasıp etsın inşallahhh
kaçakhayalimmm sen 26 mısınnnnhiç göstermiyodun halbuki rüyamdaaaa maşşallahhhh
kızlar ben alamadım testı yagmur vardı
esımden ıstedım oda alamamıs
bıde ustune baska bı sebebten kavga ettık suan varsada bebıs ıstemıyorum okadar yanı((
kızlar ben alamadım testı yagmur vardı
esımden ıstedım oda alamamıs
bıde ustune baska bı sebebten kavga ettık suan varsada bebıs ıstemıyorum okadar yanı((
sakin suedam öyle demehepimiz yeri geldiginde kavga ediyoruz kimsenin evliligi hep güllük gülistanlik degil bebisin sucu ne simdilik bi sinirle sakin böyle dilekler dileme canim benim
yok tabı oyle bısı dılemıyorum ama cok sınırlı ve kırgınım basım zonkluyor usuyorum soguktan tıtrıyorum resmen sıcak evde(
aman ya allaha havale ettım okadar basıt bı mevzuda kırdıkı benı
sımdı sueda pc ıstıyo oyun oynucakmıs bırakmak zorundayım malesef.
operım sızlerı
kln ıns vardr bebısın yavrum yaa
tatlimmm istedigini yapsin bosver...ama yemek dokulunce konusmasin..sen elinden geleni yapmissin habibte...bosver bazen erkekler bu sekilde sinir bozucu oluyorlar...cani cekmis olabilir...bazen telefon acmadiklarinda neden oncden demezsin derler...sonra suclu biz oluruz...habibte bosver sen rahatina bak neden agliyorsun aaayazik degilmi sana akan gozyaslarina... simdi sakin ol tavrini koy..ama cok sert olmasin...kac gun gecikti adetin tatlimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?