Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah canım hepimzde kavuşuruz meleklerimize

anasini bosverde ama iste kocayla anlasmak zorundayiz isteyinede cok soguk olma bu aralar bi hamile ol ozaman yüz vermesende olur
hamile kalınca kokrsun gazabımdan süründürcem onu zırt diye arıycam canım şunu çekti bunu çekti diycem görür ama o
yemek zaten yapamam ev işi zaten yasak süpürgeyi vericem eline arkasından viledayı çamaşırı bulaşığı görsün bakıyım dünya kaç bucak
bu ay çalışma olmasaydı göstercektim gününü dua etsin bebiş gelecek

evet iste hamile olunca yap bunlari simdilik biraz seslenmeözelliklede yumurtlama günlerinde hamile kalinca o senden korksun

kız o benm tıpkı beni anlattın
vallahamıııı
hayalotum sen biseyler hatirliyosun

giyim tarzim doruesmer degilim bugday tenliyim sacimda uydu sayilir ,cok düzde degil cok dalgalida degil ortasi boy ve kilo nasildiaalalala bende sizi gördüm ama hemen uyaninca unuttum
boy normaldiii ama uzunluğunu ölçemedim çocuk emziriyodum osıraama kilon boyuna göre normaldiii zayıftın yaniiiiçokkk güzeldin.saçlarını tutramamış olabılırım çünkü düzleştirmişte olabilirsin
testmi dedin sennnnnbu saatttemi söylenir suedam daha akşama çok var allahım hayırlısını nasıp etsın inşallahhh

kaçakhayalimmm sen 26 mısınnnn hiç göstermiyodun halbuki rüyamdaaaamaşşallahhhh

Selam arkadaslar..

Dün sohbetden sonra geri geldim gercekten aranizda olmak cok güzelmis, bugun nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz bakalim? Bana bu saate girmek kismet oldu okul,is varken anca girebiliyorum ama takip ediyorum yazdiklarinizi...

kızlar ben alamadım testı yagmur vardı
esımden ıstedım oda alamamıs
bıde ustune baska bı sebebten kavga ettık suan varsada bebıs ıstemıyorum okadar yanı((

demekki beni güzel görmek istedigin icin rüyandada cok güzel görmüsünyazdigim mesajlarinda etkiside var,mesajlarim etkiliyici olunca beni cok güzel görmek istiyosun demekkisacimida tutturdun sayilir düze yakin diyebilirim ama cok degilhayalotum sendemi büyük gördün yasimiaalalal ben cok yaslanmisim yaw bi an önce bebem olmalikomplekse girdim simdi bakyaw ben gumusle ilk tanistigimizda sende vardin osirada 9.yila girecem demistim ya10 yasinda evlenseydim 19 olacaktim simdibuda olmayacagina görehemide evet ben daha kücügüm hepinizden 4 yilda bi yas aliyorum ne haber

Son düzenleme:
kızlar ben alamadım testı yagmur vardı
esımden ıstedım oda alamamıs
bıde ustune baska bı sebebten kavga ettık suan varsada bebıs ıstemıyorum okadar yanı((

sakin suedam öyle deme hepimiz yeri geldiginde kavga ediyoruzkimsenin evliligi hep güllük gülistanlik degilbebisin sucu ne simdilik bi sinirle sakin böyle dilekler dileme canim benim

[FONT=Arial [U][/U]Narrow][/FONT]

slm canlarım nasılsınız.bu arada 4 gündür adet olacakmışım gibi akıntın var ama olmadım.bişi dicem daha batım gelmedi ama ben normalde öglene dogru kalkan gecede yatamayan insanlardanım.ama şimdi hep uykum gelio hatta şimdi bie var.bu bir belirti olabilirmi bu kadar erken..eeee ne demiştim ben hamilelik belirtisi hastasıyım

sakin suedam öyle deme hepimiz yeri geldiginde kavga ediyoruzkimsenin evliligi hep güllük gülistanlik degilbebisin sucu ne simdilik bi sinirle sakin böyle dilekler dileme canim benim

yok tabı oyle bısı dılemıyorum ama cok sınırlı ve kırgınım basım zonkluyor usuyorum soguktan tıtrıyorum resmen sıcak evde(
aman ya allaha havale ettım okadar basıt bı mevzuda kırdıkı benı
sımdı sueda pc ıstıyo oyun oynucakmıs bırakmak zorundayım malesef.
operım sızlerı
kln ıns vardr bebısın yavrum yaa

dorudur seni en gereksiz biseyde kirmistir bu erkeklerin hep yaptigi bisey zatenama bak üzülen sen olmusunbiraz daha sakin olmaya calis saril yavruna rahatla biraz

Okuldan geldik esimi aradim evde yemeklik bisi yok seni bekliyoruz dedim
Sonra bulgur pilavi yesil mercimek yemegi corba yaptim
Bu seferde bisey almasin diye esimi aradim acmadi
Akklima geldi balik falan alacagi
Ben pek sevmiyorum koktugu icin daha oncede balik yapilmasini ustemiyorum diye kavga etmistik
Neyse bh balik almis tabiki
Bende yarin yapslim yemek coknkalip yenmiyor daha onceden dolma bile var ikitane bak yenmiyor sonra dedim
Bu hayir illa yapicam biraz dedi
Niye inat ediyorsun yemek var derken patladi ben istedigim seyi yiyemiceemmi falan filan tavalari tak tuk vurdu lavaboya sacma sapan konustu hicbisi demedim yemekte yemedim sinirle agladim oturdum yerde
Sofra kurdu gel sofraya kusme diye dedim nevyersen ye ben sofraya kusmuyorum
Ya biktim bes yil gecti altidayiz hep yemek kavgasi yapiyoruz bu tarz
Nefret ediyorum kabalasan erkrklerdende
Alip yaptigim yemekleri lavaboya dokmemrk icin zor tuttum kendimi

yasakhayalimmmmmmmmmmm habibte nasilsin sonunda geldiniz yaa..bende cikiyordum....spor saatim yemek yapacam yineee...skldim ayni seyleri yapmaktan yaaa..neyseee bitirip ggelecemm kizlar...yarin doktor kontorulum varr ins iyi haberlerle gelirim..buna ihtiyacim var...suedaa canimmmm erkek milleti takma bana bak haftada 5 kez tartisiyoruz...ama onsuz yapamiyorummm..her aile icinde olan seyler...o bebisin ne sucu varboyle dusunmen yanlis kizarim bakk...yeni bir arkads gelmiz aramiza gurbetkiz sende hosgeldin bu arada gecmis olsun bel rahatsizligin varmis kendine dikkat et...kln sende ins hayirli haberlerle gelirsin habibte...uyku hali hamilelikte olan birsey...ben dusuk yapmadan once hamile oldugumu dahi bilmiyordum...hep uyurdum...ama belirtilere cok takilma ins bebisin seninledir...

tatlimmm istedigini yapsin bosver...ama yemek dokulunce konusmasin..sen elinden geleni yapmissin habibte...bosver bazen erkekler bu sekilde sinir bozucu oluyorlar...cani cekmis olabilir...bazen telefon acmadiklarinda neden oncden demezsin derler...sonra suclu biz oluruz...habibte bosver sen rahatina bak neden agliyorsun aaa yazik degilmi sana akan gozyaslarina...simdi sakin ol tavrini koy..ama cok sert olmasin...kac gun gecikti adetin tatlimm?

Daha gecikemedi pazt.
Aman ya suan sessiz sedasiz oturuyorum zaten
Ben kindar degilimdir aninda unuturum ama gonlumu alana kadar konusmucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…