- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.161
Okuldan geldik esimi aradim evde yemeklik bisi yok seni bekliyoruz dedim
Sonra bulgur pilavi yesil mercimek yemegi corba yaptim
Bu seferde bisey almasin diye esimi aradim acmadi
Akklima geldi balik falan alacagi
Ben pek sevmiyorum koktugu icin daha oncede balik yapilmasini ustemiyorum diye kavga etmistik
Neyse bh balik almis tabiki
Bende yarin yapslim yemek coknkalip yenmiyor daha onceden dolma bile var ikitane bak yenmiyor sonra dedim
Bu hayir illa yapicam biraz dedi
Niye inat ediyorsun yemek var derken patladi ben istedigim seyi yiyemiceemmi falan filan tavalari tak tuk vurdu lavaboya sacma sapan konustu hicbisi demedim yemekte yemedim sinirle agladim oturdum yerde
Sofra kurdu gel sofraya kusme diye dedim nevyersen ye ben sofraya kusmuyorum
Ya biktim bes yil gecti altidayiz hep yemek kavgasi yapiyoruz bu tarz
Nefret ediyorum kabalasan erkrklerdende
Alip yaptigim yemekleri lavaboya dokmemrk icin zor tuttum kendimi
slm kizlar ben geldim ne yapiyunuz nasil gidiyo
yasakhayalim benim sen nasilasin bi tanem son durumlar nasil
yasakhayalimmmmmmmmmmm habibte nasilsin sonunda geldiniz yaa..bende cikiyordum....spor saatim yemek yapacam yineee...skldim ayni seyleri yapmaktan yaaa..neyseee bitirip ggelecemm kizlar...yarin doktor kontorulum varr ins iyi haberlerle gelirim..buna ihtiyacim var...suedaa canimmmm erkek milleti takma bana bak haftada 5 kez tartisiyoruz...ama onsuz yapamiyorummm..her aile icinde olan seyler...o bebisin ne sucu varboyle dusunmen yanlis kizarim bakk...yeni bir arkads gelmiz aramiza gurbetkiz sende hosgeldin bu arada gecmis olsun bel rahatsizligin varmis kendine dikkat et...kln sende ins hayirli haberlerle gelirsin habibte...uyku hali hamilelikte olan birsey...ben dusuk yapmadan once hamile oldugumu dahi bilmiyordum...hep uyurdum...ama belirtilere cok takilma ins bebisin seninledir...
yasakhayal canım nasılsın
aklımdasın sürekli
doktora gittin mi bir daha,iğne falan birsey verdimi doktor
ilaç ne verdi
hersey gönlünce olsun canım
sana cok dua ediyorum,artık emeklerinin karsılığını alırsın insallah sen de evlat sahibi olursun tez zamanda insallah
layla hosgeldinben ayniyimy laylam bekliyorumm haftaya yine dr randevm var:26::26::26:
loorim gelmiyo laylam esimi evde[
hmm allah iyi atsin canim benim allah yardimcin olsun
loori nin kuzeni trafik kazasi gecirmis vefat etmis o yüzden gelmiyordur dün cok kötü olmustu
Ya hicbisi degismiyor zaten
Ona sorsanda ben sucluyumdur
Ay heran aglaya ilirim beklio kenarda
Sueda olmasa bagir cagir kavga ederdim ama sustum
Sustum ya icimde kaldi hersey ondN doluyum
a okumamısım cnm
aynı anda 2 mesaj gelmiş,senin ki ni görmemişim
kendine cok dikkat et
layla hosgeldinben ayniyimy laylam bekliyorumm haftaya yine dr randevm var:26::26::26:
loorim gelmiyo laylam esimi evde[
hmm allah iyi atsin canim benim allah yardimcin olsun
loori nin kuzeni trafik kazasi gecirmis vefat etmis o yüzden gelmiyordur dün cok kötü olmustu
öylemi cok üzüldümallah rahmet eylesin canim loorim cok üzülmüstür simdi
habibte normalde gunde 3 kez ayri yemek yapiyordum...gecenlerde esas oglana ayri yemek yaptimm bu kadarmi yapilir diye esime soyluyordu ben duydum esime dedim ben bir daha yemek yapmiycammm elemanlarina da yapiyoumm...esim gece 12 ye kadar calsiyor acikiyorlar yine yemek yapiyorummm..yemek yapmadigimda surat asiyor eses oglan yarin ben herkesi gorecemmm 16lik yaposin benim yaptigimi...ne yemek ne de temizlik biliyoormus...kaynanam soyledi...herkese zamani gelince sozum var...
öylemi cok üzüldümallah rahmet eylesin canim loorim cok üzülmüstür simdi
aynen canim ya :26::26:
yanina gitmek isdim ama zamanim olmadi
aynen canim ya :26::26:
yanina gitmek isdim ama zamanim olmadi
laylam keske bi gitsende bizlerin bassagligi dileklerinide iletsen canim benim
laylam keske bi gitsende bizlerin bassagligi dileklerinide iletsen canim benim
gidecem canim yarin zamanim olursa gidecem amaesi de evdeyse gidemem ama ben telefonla sorarim canim benim merak etme
sen nasil sin hamilelik nasil gidiyo
Yok tatlim elbette bende sizler icin o sekilde istiyorum
Sizde benim icin istersiniz allah razi olsin
Benim soyledigim,kemdim icin onu diyemiyorum vardir olsun gibi
İstemekle imtihan olmaktan korkuyorum galiba
Oyuzden sadece sen bilirsin rabbim en iyi zamani diyorum
Hayirli saglikli zamanda ver diyorim
Yani psikolojik korkuyorum cok isteruimde istedigim seyle imtihan olurum diye
Allah korusun rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin
günaydın kızçelerimmmm
dün gece çok güzel bi rüya gördüm hatta sanki sabaha kadar o rüyayı gördümmmm
hamileydim bianda annemlerdeyken doğuruverdimmm.hep kilolu karagöz karakaş beyaz tenli bi bebek görürüdüm erkek bu sefer yine erkek ama beyaz tenli kel azcık sacları olan mavi gözlü bi bebeğim olmuş doktor kucagıma verıyo ben bebege bakıyorum alaala diyorum ben hep esmer doguruyodum bı yanlışlık olmasın dıyorum doktora doktorda dıyoki busefer senın gıbı sarışın annesi diyo bana bi hoşuma gidiyoki anlatamam anneliği yaşadığım en uzun rüyamdı sanırım birden olmuş sözde bebeğin kıyafetlerini bile alamamışım daha .sonra bişeyler giydiriveriyorum sözde annemde benim bebeklık kıyafetlerım varmış çoçuğu emziriyomuşum vakum gıbıydı mubarek çok komık emıyodu yani hep görüyodum ama bu sefer bebeişimle çokkkkk vakit geçirdim rüyalarda bile bukadar güzel bişey yarabbım bizleri evlatsız bırakmasın..bide anneme diyorumki ya ben babama hamile olduğumu söyleyemeden çoçuk dogdu dedesının işine gidelim diyorum anemde süpriz olsun diyo herkese yerimde duramıyorum valla allahım bızlerı ruyalarla avutmasın hayırlısıyla kucagımızada nasıp eder inşallah he bide kaçakhayalim geliyomuş yanıma kardeşinmi diyo bana bende diyorumki ben size söyleyemeden doğurdum benim diyorum inanmıyosunuz bana gülüyosunuz bende diyorumki gel emzirim de gör diyorummmm kaçakhayalde alaala diyo bendaha doğuramadım sen nasıl doğurdun dıyooo tabi orda kaçakhayalim bu benım ruyam dıyemedım kii saçmaydı ama güzeldiiiiiiiii benim bebeğimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?