Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayret bisey bi yemek icinmi yapti bunlarisuedam onun o günü iyi gecmemis galiba :26:sen de üzülme bitanem birak ne istiyosa onu yesin

alti yildir yemek yüzünden böyle diyosun hicte artik tartisipta bu yüzden kendini üzme yavrunda huzursuz olmasinzaten yaptiginin yanlis oldugunu bilse böyle yapmazdi...hepimizin dert yandigi yerleri oluyo iste belirli bi yastan sonrada kavga etsen bile degistiremiyosun

slm kizlar ben geldim ne yapiyunuz nasil gidiyo

yasakhayalim benim sen nasilasin bi tanem son durumlar nasil

layla hosgeldinben ayniyimy laylam bekliyorumm haftaya yine dr randevm var:26::26::26:

loorim gelmiyo laylam esimi evde

Son düzenleme:
yasakhayal canım nasılsın
aklımdasın sürekli
doktora gittin mi bir daha,iğne falan birsey verdimi doktor
ilaç ne verdi

hersey gönlünce olsun canım
sana cok dua ediyorum,artık emeklerinin karsılığını alırsın insallah sen de evlat sahibi olursun tez zamanda insallah

habibtem sen niye hergün bi aksam bi öglen yemek yapiyosundoru bak habibtem sabir küpü vallaalbide herifinin yanisira esas oglanlada ugrasiyoama esini sevdigi icin sabir ediyo habibtem benim

Ya hicbisi degismiyor zaten
Ona sorsanda ben sucluyumdur
Ay heran aglaya ilirim beklio kenarda
Sueda olmasa bagir cagir kavga ederdim ama sustum
Sustum ya icimde kaldi hersey ondN doluyum

bitanem canim benim mesaj almistim cok tesekkür ederim bende sana herseyi yazmistim gelmedimi mesajim:26::26::26::26::26::26:

Ya hicbisi degismiyor zaten
Ona sorsanda ben sucluyumdur
Ay heran aglaya ilirim beklio kenarda
Sueda olmasa bagir cagir kavga ederdim ama sustum
Sustum ya icimde kaldi hersey ondN doluyum

hep öyle olur zaten kendilerinde suc bulmazlar hicsakin suedam kizin icin sustugun iyi olmusvalla bunlar degismez belirli bi yasa gelmisler böyle gelmis böyle giderler herkesin basinda var bunlardan

habibte normalde gunde 3 kez ayri yemek yapiyordum...gecenlerde esas oglana ayri yemek yaptimm bu kadarmi yapilir diye esime soyluyordu ben duydum esime dedim ben bir daha yemek yapmiycammm elemanlarina da yapiyoumm...esim gece 12 ye kadar calsiyor acikiyorlar yine yemek yapiyorummm..yemek yapmadigimda surat asiyor eses oglan yarin ben herkesi gorecemmm 16lik yaposin benim yaptigimi...ne yemek ne de temizlik biliyoormus...kaynanam soyledi...herkese zamani gelince sozum var...

a okumamısım cnm
aynı anda 2 mesaj gelmiş,senin ki ni görmemişim
kendine cok dikkat et

olabilir bitanemsimdilik bekliyorum haftaya persembe yine dr gidecem...bide ignelerim günde ikiye cikti ..rabbim insalalh hepimize nasip eder kimseyi bu duygudan mahrum birakmaz insallah caanim benim...rabbim seninde o melek kuzularinin yerine insallah tekrar melekler göndersin

esas oglan zi........ yesinsimdi anladim habibtem demek elemanlarda yapiyodun masalalh sana valla16'lik senin eline su dökemez daha o yemek nede bilmiyodurnolacak cocuk yastakini kari diye alirsan olacagi bu yemekte bilmez temizlikte

Son düzenleme:

Amin canım benimmmmmmmm

bbebeeeeğimmmmmm
en kısa zamanda hayırlısı ile bu güzel duyguları yaşarsın inşşşş
ya yazdıklarını okurken resmen yaşadım ben deeee, hatta pc ye bakıp nasıl gülümsediysemm eşimin dikkatini çekti ''neye gülümsüyorsun sen böyle güzel güzel' dedi

kızlar benım goguslerım agrıyordu sıs gıbıydı sımdı baktım yumusacık olmus agrımıyoda
bu ne sızce
regl mı gelıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…