- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.181
suedammmmm canım hoşgeldinnn
nasılsın , eşinle tartışmışsınız nolur takma kafaya yaa her evlilikte olur böyl şeyler... konuşup hallettiniz değil mi
kız o ne rüyaymış yahuuu..Allah hayırlara çıkarsın tez zamanda inşallahhhhgünaydın kızçelerimmmm
dün gece çok güzel bi rüya gördüm hatta sanki sabaha kadar o rüyayı gördümmmm
hamileydim bianda annemlerdeyken doğuruverdimmm.hep kilolu karagöz karakaş beyaz tenli bi bebek görürüdüm erkek bu sefer yine erkek ama beyaz tenli kel azcık sacları olan mavi gözlü bi bebeğim olmuş doktor kucagıma verıyo ben bebege bakıyorum alaala diyorum ben hep esmer doguruyodum bı yanlışlık olmasın dıyorum doktora doktorda dıyoki busefer senın gıbı sarışın annesi diyo bana bi hoşuma gidiyoki anlatamam anneliği yaşadığım en uzun rüyamdı sanırım birden olmuş sözde bebeğin kıyafetlerini bile alamamışım daha .sonra bişeyler giydiriveriyorum sözde annemde benim bebeklık kıyafetlerım varmış çoçuğu emziriyomuşum vakum gıbıydı mubarek çok komık emıyodu yani hep görüyodum ama bu sefer bebeişimle çokkkkk vakit geçirdim rüyalarda bile bukadar güzel bişey yarabbım bizleri evlatsız bırakmasın..bide anneme diyorumki ya ben babama hamile olduğumu söyleyemeden çoçuk dogdu dedesının işine gidelim diyorum anemde süpriz olsun diyo herkese yerimde duramıyorum valla allahım bızlerı ruyalarla avutmasın hayırlısıyla kucagımızada nasıp eder inşallah he bide kaçakhayalim geliyomuş yanıma kardeşinmi diyo bana bende diyorumki ben size söyleyemeden doğurdum benim diyorum inanmıyosunuz bana gülüyosunuz bende diyorumki gel emzirim de gör diyorummmm kaçakhayalde alaala diyo bendaha doğuramadım sen nasıl doğurdun dıyooo tabi orda kaçakhayalim bu benım ruyam dıyemedım kii saçmaydı ama güzeldiiiiiiiii benim bebeğimdi
hayrolsun canımmm valla aklımız hep sende..sana da malum olmuş..inşallah evine geçince daha sık birarada oluruz cnmmsaol cnm bnm..evt suan baska yerde oldgm ıcın, cok kalamıyorum.anca evıme gecınce..
Rainbowun yerı.. scorpıonsum bılıyo
bu arada scorpıonssuuuummmm.. ruyamda gördum sızıııııı.. senle yasakhayalıı.. bana telden msj atıyodunuzz
cnm yazmasına yazardm rd, klavye degısık..harflerı bulana kdar anca neresı denk geldıyse oraya yazdımm..snrada görumcem gelıyodu yanıma..cıkdım bnde ..herkes bılmesın dımı ama
hadıı hepınızııı coookkkkkkk ..................boşluga doldurun iştee
bu ara bu rüyalar çoğaldı canlarım hayırlar olsun inşallahhhhayır olsun inş
bende rüyamda sizleri gördüm loori hamileydi hemde ikiz ama mutlu haberler alıyoduk cok eğleniyoduk neşeliydik
rüyada emzirmek günahlarından arınmak demekmiş bende cok doğurduğumu ve emzirdğimi gördüm inş rüyayla kalmaz gerceğini yaşarız
günaydın yukarıdaki msjın cevaıbını unutmamak için önce yazdım
kalktım evimi temzledim aspiratör ve fritözü temzledim biraz içim rajhatladı evlerimi temzledim banyomu yaptım peelingimi yaptım cok yoruldum ama değdi evm mis gibi
siz napıyosunuz
cnm gelmezse seninkiler pazaretesi kan testi yaptır.idrarlara güven yok cnm şimdiliküzme kendini daha zamanın varTest yaptım negatif ...ama adet olcakmışım gibi oluo..kızlar ya çok korkuorum.şu cuma dua edelim birbirimize
Allaha sukur belimden sorunum yok amaliyatda iki tane platin takdilar ileri zamanda sorun olmaz dediler insallah ..
çok şükür çok geçmiş olsun cnmm..sen gel hep gel sohbet edelim gülelim..eğlenelimmmSelam arkadaslar..
Dün sohbetden sonra geri geldim gercekten aranizda olmak cok güzelmis, bugun nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz bakalim? Bana bu saate girmek kismet oldu okul,is varken anca girebiliyorum ama takip ediyorum yazdiklarinizi...
cnm yarın alırsın..hem öyle deme..eşlerle didişiyoruz ama yine de onları çook seviyoruz..yarına kalbin yeniden ısınır ben eminim...kızlar ben alamadım testı yagmur vardı
esımden ıstedım oda alamamıs
bıde ustune baska bı sebebten kavga ettık suan varsada bebıs ıstemıyorum okadar yanı((
cnm yarın bi kan versen varsa çıkar kanda hem[FONT=Arial [U][/U]Narrow][/FONT]
slm canlarım nasılsınız.bu arada 4 gündür adet olacakmışım gibi akıntın var ama olmadım.bişi dicem daha batım gelmedi ama ben normalde öglene dogru kalkan gecede yatamayan insanlardanım.ama şimdi hep uykum gelio hatta şimdi bie var.bu bir belirti olabilirmi bu kadar erken..eeee ne demiştim ben hamilelik belirtisi hastasıyım
görüşemedik habibteeeyasakhayalimmmmmmmmmmm habibte nasilsin sonunda geldiniz yaa..bende cikiyordum....spor saatim yemek yapacam yineee...skldim ayni seyleri yapmaktan yaaa..neyseee bitirip ggelecemm kizlar...yarin doktor kontorulum varr ins iyi haberlerle gelirim..buna ihtiyacim var...suedaa canimmmm erkek milleti takma bana bak haftada 5 kez tartisiyoruz...ama onsuz yapamiyorummm..her aile icinde olan seyler...o bebisin ne sucu varboyle dusunmen yanlis kizarim bakk...yeni bir arkads gelmiz aramiza gurbetkiz sende hosgeldin bu arada gecmis olsun bel rahatsizligin varmis kendine dikkat et...kln sende ins hayirli haberlerle gelirsin habibte...uyku hali hamilelikte olan birsey...ben dusuk yapmadan once hamile oldugumu dahi bilmiyordum...hep uyurdum...ama belirtilere cok takilma ins bebisin seninledir...
iyidir laylam sen de iyisin inşallahhhslm kizlar ben geldim ne yapiyunuz nasil gidiyo
yasakhayalim benim sen nasilasin bi tanem son durumlar nasil
ahh looricikk ne acıı..Rabb,m kimseye yaşatmasın of offf..Allah sabır versinnnnlayla hosgeldinben ayniyimy laylam bekliyorumm haftaya yine dr randevm var:26::26::26:
loorim gelmiyo laylam esimi evde[
hmm allah iyi atsin canim benim allah yardimcin olsun
loori nin kuzeni trafik kazasi gecirmis vefat etmis o yüzden gelmiyordur dün cok kötü olmustu
cnm ben artık hiçbir belirtiye inanmıyorum valla..hiç takılma böle şeylere..kaç ay hamile olup anlamayanlar varrkızlar benım gogusler yumusadı agrısıda gectı
regl mı gelıyo acaba
sen de ne var ne yok medcezır?
çok şükür çok geçmiş olsun cnmm..sen gel hep gel sohbet edelim gülelim..eğlenelimmm
Bugun 15. Gun adet olmadmm belirtim de yokk:)
Canım yaaa keşke gitseydin bi dr. aa kandan baktırsaydın çok merak ediyorum yaaa
iyiyim cnmm senn..annişlerdeydik yeni geldik azcık okuyayım dedimm..:126::126:8scorpions sen nasilsin canim bu arada?
meddd tatlımmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:valla benden de aynı bitanem yaaa, batıma daha var zaten belirti falan da yok hayırlısı inşşş :) az önce de aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma tatlımmm
Bugun 15. Gun adet olmadmm belirtim de yokk:)
medcezirimmmm scorpionsummmm ve burada olan arkadslar nasilsiniz habibtelerimmmm
iyiyim cnmm senn..annişlerdeydik yeni geldik azcık okuyayım dedimm..:126::126:
meddd tatlımmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
sümeyyem selammmmkan versen cnm test yaptırsannnn:26:umutlandırmak ta istemiyom amaaaaaa:44::44:
iyiyim cnmm senn..annişlerdeydik yeni geldik azcık okuyayım dedimm..:126::126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?