Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

suedammmmm canım hoşgeldinnn
nasılsın , eşinle tartışmışsınız nolur takma kafaya yaa her evlilikte olur böyl şeyler... konuşup hallettiniz değil mi

suedammmmm canım hoşgeldinnn
nasılsın , eşinle tartışmışsınız nolur takma kafaya yaa her evlilikte olur böyl şeyler... konuşup hallettiniz değil mi

yok ya bısı konusmadık ben ıtım ıkı saat uzandım cok usuyordum yattım ısınamadım
sımdıde o uyuyor kızıda uyuttum oyle ıste
sınırım gectı benım ama konusmayacagım

kız o ne rüyaymış yahuuu..Allah hayırlara çıkarsın tez zamanda inşallahhhh
hayrolsun canımmm valla aklımız hep sende..sana da malum olmuş..inşallah evine geçince daha sık birarada oluruz cnmm
bu ara bu rüyalar çoğaldı canlarım hayırlar olsun inşallahhh
Test yaptım negatif ...ama adet olcakmışım gibi oluo..kızlar ya çok korkuorum.şu cuma dua edelim birbirimize
cnm gelmezse seninkiler pazaretesi kan testi yaptır.idrarlara güven yok cnm şimdiliküzme kendini daha zamanın var
Allaha sukur belimden sorunum yok amaliyatda iki tane platin takdilar ileri zamanda sorun olmaz dediler insallah ..

Selam arkadaslar..

Dün sohbetden sonra geri geldim gercekten aranizda olmak cok güzelmis, bugun nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz bakalim? Bana bu saate girmek kismet oldu okul,is varken anca girebiliyorum ama takip ediyorum yazdiklarinizi...
çok şükür çok geçmiş olsun cnmm..sen gel hep gel sohbet edelim gülelim..eğlenelimmm
kızlar ben alamadım testı yagmur vardı
esımden ıstedım oda alamamıs
bıde ustune baska bı sebebten kavga ettık suan varsada bebıs ıstemıyorum okadar yanı((
cnm yarın alırsın..hem öyle deme..eşlerle didişiyoruz ama yine de onları çook seviyoruz..yarına kalbin yeniden ısınır ben eminim...
cnm yarın bi kan versen varsa çıkar kanda hem
görüşemedik habibteee
slm kizlar ben geldim ne yapiyunuz nasil gidiyo

yasakhayalim benim sen nasilasin bi tanem son durumlar nasil
iyidir laylam sen de iyisin inşallahhh

habibteee loriimmm allah sabirlar versin..mekani cennet olsun...gecmisi okudummm cok kotu oldummm hayat o kadar kisa...insanin ne zaman ne olacagini kimse bilemez...allah ailesine ve yakinlarina bassagligi diliyorum..

umtsmyeee canin heyecanla bekliyoruzzzz bir test yapsana bize mutlu haberi ver...heyecanlandim simdi

8scorpions sen nasilsin canim bu arada?
iyiyim cnmm senn..annişlerdeydik yeni geldik azcık okuyayım dedimm..:126::126:
valla benden de aynı bitanem yaaa, batıma daha var zaten belirti falan da yok hayırlısı inşşş :) az önce de aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma tatlımmm
meddd tatlımmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Bugun 15. Gun adet olmadmm belirtim de yokk:)

sümeyyem selammmmkan versen cnm test yaptırsannnn:26:umutlandırmak ta istemiyom amaaaaaa:44::44:

Cnm ilk 1hafta gecikti idrar testi yaptm cikmadi bir hafta sonra gene yaptm gene negatif cikti o yuzden umitlenmek istemiyorum korkuyorum anladiniz mi beni((((

bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm
çoktandır karşılaşamıyorduk , çook sevindm seni gördüğümee.. Önceliklee prolaktininin düşmesine çoooooook sevindim, hadi hayırlısııı

güya düzenli adet oluorm 18 bilemedin 21 olmadı 22 hiç olmassa 24 günde bi kesin adet olurum sizce hangi tarihi beklemeliyim kızlar.genelde 22 günde olurum yarın 22, gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…