- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.201
iyi habibteeeeee..haftasonu geldi çoook şükürrrrrmedcezirimmmm scorpionsummmm ve burada olan arkadslar nasilsiniz habibtelerimmmm
Bitenem ya gecen ayda oldu ayni sey( aklimm beynim karisikk
sümeyye cnm haklısın..hem zaten 40 günde falan oluyorsan geç yumurtluyosundur sen..geç döllenme olabilir..az daha sabret cnm haklısın yaaa umut dünyası napalımmmmCnm ilk 1hafta gecikti idrar testi yaptm cikmadi bir hafta sonra gene yaptm gene negatif cikti o yuzden umitlenmek istemiyorum korkuyorum anladiniz mi beni((((
bende cnmmm..valla çok sağol tatlımm.artık önümüzdeki maçlara bakıcazzzbitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm
çoktandır karşılaşamıyorduk , çook sevindm seni gördüğümee.. Önceliklee prolaktininin düşmesine çoooooook sevindim, hadi hayırlısııı
kln cnm senin bir adetin başlangıcından digerinin başlangıcına mı 22 gün sürüyo..yoksa bitiminden mi sayıyon..biraz kısa bi sürede ondan sordummmgüya düzenli adet oluorm 18 bilemedin 21 olmadı 22 hiç olmassa 24 günde bi kesin adet olurum sizce hangi tarihi beklemeliyim kızlar.genelde 22 günde olurum yarın 22, gün
medcezirimmmm scorpionsummmm ve burada olan arkadslar nasilsiniz habibtelerimmmm
Bitenem ya gecen ayda oldu ayni sey( aklimm beynim karisikk
kizlarrr sizde de ayni sorun var mi , esiniz kiskaniyormu pc basinda oturup yazismaniza?
bitimindenn 22gün sürüo tatlım
kizlarrr sizde de ayni sorun var mi , esiniz kiskaniyormu pc basinda oturup yazismaniza?
sn hep başlangıçtan başlangıca say cnm doktorlar da öyle yapıyo..buhesapla yumoş günler yanlış çıkıyo çünkü
kesinlikle evetttt..valla homurdanıyo o da kendince haklı..anlam veremiyo..ne yaptığımıza..internet ortamlarına da güvenmiyo.ama anlattımsağlam bir site..hep kontrol altında..zaten biz hamiş adayları sohbet ediyoruz falann.
benimki tek çocuk..o yüzden biraz ilgi arsızı anacım..hep onla ilgilenicennn
canımcım sen git annişinle hasret giderrr..yarın görüşürüz nasılsaagünaydın canbonlarım
dün gece gelemedim anneme gidicem bugün işlerim vardı biraz
öncelikle loorim başınız sagolsun canım çok üzüldüm rabbım mekanını cennet etsın allah rahmet eylesın..
kaçakhayalim ben senin yaşını biliyodum bıtanem ama rüyamda göstermediğin için öyle yazdım benvalla keşkem bende 29 şubatta doğsaymışım çok şanslısın ama evliliğinde 9 yıllık olduğunu bı anda unutmusum sen yazınca aklıma geldi birden:26::26:
meddcezirim bıtanem senın gülmeni yerim benvalla çok güzeldi kuzum rabbım en kısa zamanda gerçeğini nasıp etsın bızlere
scorpıonsum sen böle rüya gördünmü hiçsanki gece yattığımda başladı sabaha kadar bebek emzırdım bide göğüs uçlarım cok acıyodu dün acaba emzirmektenmı acep
gurbetkız gorusemedık canımbukocaların hepsi kıskanc anam bızımkılerde oyle..ama zamanla bırazdaha alışıyolar buraya
sümeyyemve laylammm
hayalim test yapcaktı ya gelmemişmidaha
veeee suedam sıkma canını bitanemben dıyorum bu adamlar ayı benimkine göre nedense ben hiç yemek yapmıyorum ama hergun farklı yemek yıyoruz cunku benımkı dunden kalan yemegı agzına sürmez bi ra 1 hafta yemek yapmamıştım sınır olmustum yemeklerı bırakıyo dıye.şimdi onu dılıne dolamış yemek pişmiyomuş bizim evde.ama hergun kavurma kanat tavuk et pişiriyim benden alası yok .oda olmaz bu evde sebzede yenicek.sn kendı sınırlerını zıplatma bıtanem bırak ne yerse yesın .sen kendı keyfıne bakkk
klncimmm inşallah hamilesindir canımm.rabbım hakkında hayırlısı nasıp etsın inşallah
ben birazdan evden çıkıcam .anneme gidicem akşamda benimki gelcek orya .beyefendi yoğun adam çalışıyooo anacımmmannemde kalırız yarın evıme donerım
oyuzden bu gece gelememeyebılırım cankuşlarrr
sizleri seviyorummm
bu arada yelizimle asetonumuda göremedim bayadır.hnk naptı acepp:44::44:neyse gelırlerse selam soyleyınnn haydık başş başşş
günaydın canbonlarım
dün gece gelemedim anneme gidicem bugün işlerim vardı biraz
öncelikle loorim başınız sagolsun canım çok üzüldüm rabbım mekanını cennet etsın allah rahmet eylesın..
kaçakhayalim ben senin yaşını biliyodum bıtanem ama rüyamda göstermediğin için öyle yazdım benvalla keşkem bende 29 şubatta doğsaymışım çok şanslısın ama evliliğinde 9 yıllık olduğunu bı anda unutmusum sen yazınca aklıma geldi birden:26::26:
meddcezirim bıtanem senın gülmeni yerim benvalla çok güzeldi kuzum rabbım en kısa zamanda gerçeğini nasıp etsın bızlere
scorpıonsum sen böle rüya gördünmü hiçsanki gece yattığımda başladı sabaha kadar bebek emzırdım bide göğüs uçlarım cok acıyodu dün acaba emzirmektenmı acep
gurbetkız gorusemedık canımbukocaların hepsi kıskanc anam bızımkılerde oyle..ama zamanla bırazdaha alışıyolar buraya
sümeyyemve laylammm
hayalim test yapcaktı ya gelmemişmidaha
veeee suedam sıkma canını bitanemben dıyorum bu adamlar ayı benimkine göre nedense ben hiç yemek yapmıyorum ama hergun farklı yemek yıyoruz cunku benımkı dunden kalan yemegı agzına sürmez bi ra 1 hafta yemek yapmamıştım sınır olmustum yemeklerı bırakıyo dıye.şimdi onu dılıne dolamış yemek pişmiyomuş bizim evde.ama hergun kavurma kanat tavuk et pişiriyim benden alası yok .oda olmaz bu evde sebzede yenicek.sn kendı sınırlerını zıplatma bıtanem bırak ne yerse yesın .sen kendı keyfıne bakkk
klncimmm inşallah hamilesindir canımm.rabbım hakkında hayırlısı nasıp etsın inşallah
ben birazdan evden çıkıcam .anneme gidicem akşamda benimki gelcek orya .beyefendi yoğun adam çalışıyooo anacımmmannemde kalırız yarın evıme donerım
oyuzden bu gece gelememeyebılırım cankuşlarrr
sizleri seviyorummm
bu arada yelizimle asetonumuda göremedim bayadır.hnk naptı acepp:44::44:neyse gelırlerse selam soyleyınnn haydık başş başşş
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsın cnm ? İkimiz varız galiba suan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?