Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm y7aa kusura bakma geç yazdım..ütü yapıyorum daaaaaa
bir yandan da çamaşır yıkanıyo..iş güç bitermiiii
iyiyim cnm sen nasılsın..

Onemli degil cnm . Oh sen iyisin ben hala yataktan kalkamadim telefondan giriyorum , saat 9.30 burda kalkıp kahvaltı hazırlıyacam bende , aynen benimde bugün çamaşırım var 3 haftadır hafta sonları çalışırdım bu hafta evdeyim özlemişim evde kalmayı hafta sonları .

aman kalma cnm yaaa boşverr..benim kociş işe gidicekti 8 de kalktık kahvaltı yaptık o gitti..bende hemen işe koyuldum..gerçi hiçç yapasım yok ama mecburrrrrbiri gelip yapmayacak sonuçta
bu haftasonunun keyfini çıkar sende biraz çık gez dolaş..tabi oralarda hava güzelsee

Yok kalktim canim sana yazdiktan sonra patates soymaya basladim , anca kalkar hazirlanirim evin isi filan allahtan dunden bugunku aksam yemegimi hazirladim bi pismesi var :) aksam ve yarin rahat rahat otururum, cnm disarda kar var soguk aman evde kaliyim her allahin günü disardayim zaten .. evde kalmayi tercih ediyorum:) esin hafta sonlarida mi calisiyor?

ayy bende akşama balık yapcam ayıptır sölemesi .bi ara alışverişe çıkmam lazım:26:neyse öğlen annişim gelir oturmaya.onunla çıkarım inşallah..yemekli bişey yok evde
aslında çalışmıyor ama işler yoğun olunca ctesi yarım gün gidiyo cnm

merhaba arkadaşlar bende anca foruma yazabildim 1 aydır bazı bölümleri takip ediyorum bu ayda hamilelik olmad tekrar başladım iğnelere forumda yazılanları okuyunca hep umutlanıyorum rabbim her şeyin hayırlısını versin herkes için

Balik sagliklidir ye canim afiyet olsun benim icinde ye:))) Aynen bizde alisverise gidecez dolabi actim baktim nerdeyse birsey kalmamis.. dun ekmek yapmistim taze taze yeriz bugun diye simdide patates hasladim .. Sen evdesin galiba calismiyorsun degil mi?

aminn cnm..her ay yeni umutlarla başlıyoruz..elbet bize de sıra gelecek..sen içiniü ferah tut..

ohh size de afiyet olsun cnm..haftasonu çalışmıyorum ben..

merhaba canim .. sen hep umutlu ol umudugunu yitirme ben birsenedir istiyorum bir kere olsun umudumu yitirmedim , allah hayirliysa versin ve zamaninda.

sağolun 5 yıllık evliyim 3 yıldırda korunmuyoruz artık her ay her ay daral geldi bu seferde iğnelere başladık 3 yıldır beklemedeyim kısmet işte

hayalotum ne güzel yazmisin herseyizekana bikez daha hayran kaldimama bi umudummu yok ne

yaw iyiki bu topiktesin

bende alaaalal dün bu kiz nerde diye kendi kendime söylenmistimdemek bu günde yoksun

bi gün daha sensiz gececek demekhayalotum senin rüyani okudukca okuyasim geliyo bende cok etkilendim yaw topige her girdigimde okuyamak istiyorum cok hosuma gitti bence bu zamana kadar bizlerin icinde görülen en güzel rüyaydi:13:hayirlara cikar insallah

Son düzenleme:
aalalal habibte alppinim hic gelmemis daha loorim halen yok

bi scorpionsum girmis bide hayalotum herzamanki gibi sabahci

habibtem sen niye hergün bi aksam bi öglen yemek yapiyosundoru bak habibtem sabir küpü vallaalbide herifinin yanisira esas oglanlada ugrasiyoama esini sevdigi icin sabir ediyo habibtem benim

yasakhayalim sana bisey sormak istiyorum:26::26:

bugun iki gündür günlerim gecmis yani hastalanmadim sence test yapayim mi yoksa biraz dahami bekliyeyim

ama sanki icimde biseyler hissediyorum ama bilmiyorum test yapim mi yapmim mi:44::44::44:

gercektenmi laylamhic durma varmi test evde kesin cikar bende öyle gecince yaptim silikte olsa cikmisti ikinci cizgi

Son düzenleme:
yok evde ama alacam yapacam insallah bosa cikmama ama icimde bi his var iyi biseyler cikacak diyo

bak histe var diyosun bence biseyler var laylam rossmandan alcaksan pahalisindan alma gerek yok facelle diye bi marka var 3,29euro ben onla yaptim herzaman hic yanlis vermedi sonucu varsa kesin cikar gününde gecmis cünküyaw simdi benide heyecanlandirdin ne zaman almaya gidecen peki

offf nasi bekleyecem simdi laylamikiz seni yerim ben iyice heyecanlandirdin beni

laylam cikmis gitti test almaya galibaacep ne zaman gelir keske son yazimi okusaydi o testi alsa iyi olurdu ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…