- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.221
cnm y7aa kusura bakma geç yazdım..ütü yapıyorum daaaaaa
bir yandan da çamaşır yıkanıyo..iş güç bitermiiii
iyiyim cnm sen nasılsın..
Onemli degil cnm . Oh sen iyisin ben hala yataktan kalkamadim telefondan giriyorum , saat 9.30 burda kalkıp kahvaltı hazırlıyacam bende , aynen benimde bugün çamaşırım var3 haftadır hafta sonları çalışırdım bu hafta evdeyim özlemişim evde kalmayı hafta sonları .
aman kalma cnm yaaa boşverr..benim kociş işe gidicekti 8 de kalktık kahvaltı yaptık o gitti..bende hemen işe koyuldum..gerçi hiçç yapasım yok ama mecburrrrrbiri gelip yapmayacak sonuçta
bu haftasonunun keyfini çıkar sende biraz çık gez dolaş..tabi oralarda hava güzelsee
ayy bende akşama balık yapcam ayıptır sölemesi .bi ara alışverişe çıkmam lazım:26:neyse öğlen annişim gelir oturmaya.onunla çıkarım inşallah..yemekli bişey yok evdeYok kalktim canim sana yazdiktan sonra patates soymaya basladim , anca kalkar hazirlanirim evin isi filan allahtan dunden bugunku aksam yemegimi hazirladim bi pismesi var :) aksam ve yarin rahat rahat otururum, cnm disarda kar var soguk aman evde kaliyim her allahin günü disardayim zaten .. evde kalmayi tercih ediyorum:) esin hafta sonlarida mi calisiyor?
ayy bende akşama balık yapcam ayıptır sölemesi .bi ara alışverişe çıkmam lazım:26:neyse öğlen annişim gelir oturmaya.onunla çıkarım inşallah..yemekli bişey yok evde
aslında çalışmıyor ama işler yoğun olunca ctesi yarım gün gidiyo cnm
aminn cnm..her ay yeni umutlarla başlıyoruz..elbet bize de sıra gelecek..sen içiniü ferah tut..merhaba arkadaşlar bende anca foruma yazabildim 1 aydır bazı bölümleri takip ediyorum bu ayda hamilelik olmad tekrar başladım iğnelere forumda yazılanları okuyunca hep umutlanıyorum rabbim her şeyin hayırlısını versin herkes için
Balik sagliklidir ye canim afiyet olsun benim icinde ye:))) Aynen bizde alisverise gidecez dolabi actim baktim nerdeyse birsey kalmamis.. dun ekmek yapmistim taze taze yeriz bugun diye simdide patates hasladim .. Sen evdesin galiba calismiyorsun degil mi?
merhaba arkadaşlar bende anca foruma yazabildim 1 aydır bazı bölümleri takip ediyorum bu ayda hamilelik olmad tekrar başladım iğnelere forumda yazılanları okuyunca hep umutlanıyorum rabbim her şeyin hayırlısını versin herkes için
ohh size de afiyet olsun cnm..haftasonu çalışmıyorum ben..
sağolun 5 yıllık evliyim 3 yıldırda korunmuyoruz artık her ay her ay daral geldi bu seferde iğnelere başladık 3 yıldır beklemedeyim kısmet işte
günaydın canbonlarım
dün gece gelemedim anneme gidicem bugün işlerim vardı biraz
öncelikle loorim başınız sagolsun canım çok üzüldüm rabbım mekanını cennet etsın allah rahmet eylesın..
kaçakhayalim ben senin yaşını biliyodum bıtanem ama rüyamda göstermediğin için öyle yazdım benvalla keşkem bende 29 şubatta doğsaymışım çok şanslısın ama evliliğinde 9 yıllık olduğunu bı anda unutmusum sen yazınca aklıma geldi birden:26::26:
meddcezirim bıtanem senın gülmeni yerim benvalla çok güzeldi kuzum rabbım en kısa zamanda gerçeğini nasıp etsın bızlere
scorpıonsum sen böle rüya gördünmü hiçsanki gece yattığımda başladı sabaha kadar bebek emzırdım bide göğüs uçlarım cok acıyodu dün acaba emzirmektenmı acep
gurbetkız gorusemedık canımbukocaların hepsi kıskanc anam bızımkılerde oyle..ama zamanla bırazdaha alışıyolar buraya
sümeyyemve laylammm
hayalim test yapcaktı ya gelmemişmidaha
veeee suedam sıkma canını bitanemben dıyorum bu adamlar ayı benimkine göre nedense ben hiç yemek yapmıyorum ama hergun farklı yemek yıyoruz cunku benımkı dunden kalan yemegı agzına sürmez bi ra 1 hafta yemek yapmamıştım sınır olmustum yemeklerı bırakıyo dıye.şimdi onu dılıne dolamış yemek pişmiyomuş bizim evde.ama hergun kavurma kanat tavuk et pişiriyim benden alası yok .oda olmaz bu evde sebzede yenicek.sn kendı sınırlerını zıplatma bıtanem bırak ne yerse yesın .sen kendı keyfıne bakkk
klncimmm inşallah hamilesindir canımm.rabbım hakkında hayırlısı nasıp etsın inşallah
ben birazdan evden çıkıcam .anneme gidicem akşamda benimki gelcek orya .beyefendi yoğun adam çalışıyooo anacımmmannemde kalırız yarın evıme donerım
oyuzden bu gece gelememeyebılırım cankuşlarrr
sizleri seviyorummm
bu arada yelizimle asetonumuda göremedim bayadır.hnk naptı acepp:44::44:neyse gelırlerse selam soyleyınnn haydık başş başşş
habibtem sen niye hergün bi aksam bi öglen yemek yapiyosundoru bak habibtem sabir küpü vallaal bide herifinin yanisira esas oglanlada ugrasiyo ama esini sevdigi icin sabir ediyo habibtem benim
yasakhayalim sana bisey sormak istiyorum:26::26:
bugun iki gündür günlerim gecmis yani hastalanmadim sence test yapayim mi yoksa biraz dahami bekliyeyim
ama sanki icimde biseyler hissediyorum ama bilmiyorum test yapim mi yapmim mi:44::44::44:
gercektenmi laylamhic durma varmi test evde kesin cikar bende öyle gecince yaptim silikte olsa cikmisti ikinci cizgi
yok evde ama alacam yapacam insallah bosa cikmama ama icimde bi his var iyi biseyler cikacak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?