- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.241
selammmm kizlarrrrrrr habibtelerim...birazdan doktora gidecemm bakalim yumoslar ne durumda
alalaal surda yalniz kaldim heyecanimi paylasacak kimsede yokki
laylaaaa test sonucunu bekliyoruz habibteee cok meraklandim yaaaa yasakhayalim ins herkes yavas yavas hamis kalir.....
hosgeldin habbitemdoru ya seninde yumurtaciklarina bakilacak bugün insallah güzel haberlerle gelecen habibtem
habbitem beni heyecan basti laylam geldi öyle deyince böyle oldum öncesonra kendime geldim bi test yap dedim
öyle olacak habibtem ben hissediyorum yeni yilda bu topikte hamile patlamasi yasanacakbebeklerin resimleriyle dolacak topigimiz
ins habibtem...sabah sabah yine bu esas oglan sinirlendirdi beni...beni aramis duymadimm...titresimde telefon...aradim 2 kere kendisini acmadi...sonra benm herif aradi hemen acti...simdi alinganlik yapar kari gibi hic cekilmez birisi oldu bir gun elimde kalacak
ins habibtem ben hazirlanip geliyorummmmm...simdi gelir bizimkisi...siyhalara burunme zamaniiii
kızlar yardım edin 2 3 gün önce adet olmam lazım ama olmadım geçen gün test yaptırdım 2.0 çıktı doktor gebelik yok dedi ama bn hala adet olmadım kafam çok karıştı yardım edinn
kan testinde hamilelik gözükmüyo ama gec döllenme ihtimali var canim benim..peki daha önce hic gecikme olmusmuydu yoksa günündemi gelirdi hep:26:
hep gününde olurdu bide olmadan bi hafta önce belirtiler başlardı hiç biri yok şimdi
3 gün kadar daha bekle önce idrar testi yap onda gözükmezse kan testini tekrarla :26::26::26::26:gec döllenme ihtimali var gibi
bi arkadasimizinki 10.günde bile kanda cikmamisti ultrasonda görmüstü hamile oldugunudahada olmazsa dr gider bide ultrasonda baktirirsin
Kizlar simdi kirmizilar geldi
Gecmis olsun bana :)
Kizlar simdi kirmizilar geldi
Gecmis olsun bana :)
kizlar doktordan geldimmmmmm uc tane saglam yumurtam varrrrrrr sadece sag tarafta....igne vuruldum popodan2 gun sonra gel dedi bakalim ne olacak..ins bu ay olur...iltihabim var onada ilac verdi haydi yallah hophophop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?