Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alalaal surda yalniz kaldim heyecanimi paylasacak kimsede yokki

Son düzenleme:
selammmm kizlarrrrrrr habibtelerim...birazdan doktora gidecemm bakalim yumoslar ne durumda

laylaaaa test sonucunu bekliyoruz habibteee cok meraklandim yaaaa yasakhayalim ins herkes yavas yavas hamis kalir.....

habbitem beni heyecan basti laylam geldi öyle deyince böyle oldum öncesonra kendime geldim bi test yap dedim

öyle olacak habibtem ben hissediyorum yeni yilda bu topikte hamile patlamasi yasanacakbebeklerin resimleriyle dolacak topigimiz

Son düzenleme:
hosgeldin habbitemdoru ya seninde yumurtaciklarina bakilacak bugüninsallah güzel haberlerle gelecen habibtem

ins habibtem...sabah sabah yine bu esas oglan sinirlendirdi beni...beni aramis duymadimm...titresimde telefon...aradim 2 kere kendisini acmadi...sonra benm herif aradi hemen acti...simdi alinganlik yapar kari gibi hic cekilmez birisi oldu bir gun elimde kalacak

ins habibtem ben hazirlanip geliyorummmmm...simdi gelir bizimkisi...siyhalara burunme zamaniiii

durumum böyle olmasa basacam orayihayalotumuda aldimmi yanima esas oglan kacak delik arar kendine16 lik nisanlisini arasin o acsin teli hemen alaallalavalla sende hic cekme o nun alinganliginibenim tek korkumda o zaten senin elinde kalacak cocuk nisanlisiyla evlenemeden önce

kızlar yardım edin 2 3 gün önce adet olmam lazım ama olmadım geçen gün test yaptırdım 2.0 çıktı doktor gebelik yok dedi ama bn hala adet olmadım kafam çok karıştı yardım edinn

kızlar yardım edin 2 3 gün önce adet olmam lazım ama olmadım geçen gün test yaptırdım 2.0 çıktı doktor gebelik yok dedi ama bn hala adet olmadım kafam çok karıştı yardım edinn

kan testinde hamilelik gözükmüyo ama gec döllenme ihtimali var canim benim..peki daha önce hic gecikme olmusmuydu yoksa günündemi gelirdi hep:26:

hep gününde olurdu bide olmadan bi hafta önce belirtiler başlardı hiç biri yok şimdi

3 gün kadar daha bekle önce idrar testi yap onda gözükmezse kan testini tekrarla :26::26::26::26:gec döllenme ihtimali var gibi

bi arkadasimizinki 10.günde bile kanda cikmamisti ultrasonda görmüstü hamile oldugunudahada olmazsa dr gider bide ultrasonda baktirirsin

Son düzenleme:

çok sağol canım beklemek çok zor ama pazartesi tekrar test yaptiriyim o zman

Selammm
Hayalotum gelmis destan yazmis
Bekliyoruz seni canim annenden geldiginde gorusuruz insallah
Valla esimi suan takmiyorum benim sinir cabuk geciyo kirginim ama oyle iletisim kurmuyoruz pek

Layla test sonucunu bekliyorum bende

Yasakhayalim yanliz kalmis
Bende kizla azitiyorum iste o kikirdio bende onu izliyorum :))

Haydi layla haydi layla simdi tam zamani tam zamani simdiii

Benim de karnim agriyo akintim haka beyaz be zaman doncek diye bekliyorum

kizlar doktordan geldimmmmmm uc tane saglam yumurtam varrrrrrr sadece sag tarafta....igne vuruldum popodan 2 gun sonra gel dedi bakalim ne olacak..ins bu ay olur...iltihabim var onada ilac verdi haydi yallah hophophop

kizlar doktordan geldimmmmmm uc tane saglam yumurtam varrrrrrr sadece sag tarafta....igne vuruldum popodan 2 gun sonra gel dedi bakalim ne olacak..ins bu ay olur...iltihabim var onada ilac verdi haydi yallah hophophop

habibtem gözünaydin ben sana demedimmi bu sefer olacak diye nasi sevindim bi bilsen alalaallayaklasiyosun bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…