Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

suedam geri niye hemen gittin

doru yaw yalniz kalmistim saolsun sonra habibtem alppin geldi

laylam hani nerdesin yaw gittimgeldim sen yoksun halen

bize yapilirmi bu surda heyecanla bekliyoruz bi güzel haber duymak icin alalalalalalallalal

Son düzenleme:
habibtem gözünaydin ben sana demedimmi bu sefer olacak diye nasi sevindim bi bilsen alalaallayaklasiyosun bebisine

sagol habibtem ama esime sinirlendim o da doktora gecti ama demedi ne oldugunu hersey iyi oldugunu soylemis doktor ama ilac vermis...ne sakliyor benden anlamadim...biraz masrafli oldu adamin surati asildi...benim evladim olsun hicbirseyim olmasin...kardeslerinden cekiniyor ortaklik olunca oyle olur iste...moralimi yuksek tutmam lazim..babam sagolsun ne olursa ne kadar gerekliyse ben oderim demisti..gel bunu soyle zoruna gider...vallahi anlamadim gitti..:26::26::26::26:

alalala ne sakliyo olabilirki:44::44::44::44::44::44:napalim habibtem sonucta bebis varsa iste insanin gözü bisey görmüyo masraf ne umrunda olmuyo..ne güzel babacigin arkanizda daha ne istiyo senin kocan alalaallasen hic bisey düsünme bak rabbim ne güzel tedavinden cevap almani saglamis insallah esininde sorunu önemli degildir yeni yilda ver artik güzel haberikardeslerindenmi izin alacak cocugunuzun olmasi icin alalaallaakimse kusura bakmasin ortaklarsa ortaklar herkes kendi gecimine baksin okadar

habibtemmm birseyler yiyim gelirummmm hicbirsey yemedim daha heyecandan...esim gelecek yemek hazirliyacammm birazdan gorusurz biryere gitmeyin olur mu habibtelerimmm

habibtemmm birseyler yiyim gelirummmm hicbirsey yemedim daha heyecandan...esim gelecek yemek hazirliyacammm birazdan gorusurz biryere gitmeyin olur mu habibtelerimmm

oldu habbitembende yemek yapacam ama ne zaman hic canim istemiyokeske yakin olsaydik sen benimkinide yapardin hamarat habbitem

ahh laylam ahhhh yaktin bizi keske aklimiza hic düsürmeseydindaha yapmadinmi testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…