- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.261
Kizlar simdi kirmizilar geldi
Gecmis olsun bana :)
Selammm
Hayalotum gelmis destan yazmis
Bekliyoruz seni canim annenden geldiginde gorusuruz insallah
Valla esimi suan takmiyorum benim sinir cabuk geciyo kirginim ama oyle iletisim kurmuyoruz pek
Layla test sonucunu bekliyorum bende
Yasakhayalim yanliz kalmis
Bende kizla azitiyorum iste o kikirdio bende onu izliyorum :))
Haydi layla haydi layla simdi tam zamani tam zamani simdiii
Benim de karnim agriyo akintim haka beyaz be zaman doncek diye bekliyorum
çok sağol canım beklemek çok zor ama pazartesi tekrar test yaptiriyim o zman
habibtem gözünaydin ben sana demedimmi bu sefer olacak diye nasi sevindim bi bilsen alalaallayaklasiyosun bebisine
sagol habibtem ama esime sinirlendim o da doktora gecti ama demedi ne oldugunu hersey iyi oldugunu soylemis doktor ama ilac vermis...ne sakliyor benden anlamadim...biraz masrafli oldu adamin surati asildi...benim evladim olsun hicbirseyim olmasin...kardeslerinden cekiniyor ortaklik olunca oyle olur iste...moralimi yuksek tutmam lazim..babam sagolsun ne olursa ne kadar gerekliyse ben oderim demisti..gel bunu soyle zoruna gider...vallahi anlamadim gitti..:26::26::26::26:
Ben Varim öglenden beri ....:) bugun pek durgun hafta sonu herkesin esleri yaninda mi ne
gurbetkiz hg tatlim nasilsinnnn
esleri evde oluyo bide doru esleride evde oluyo o yüzden gelmiyolar
habibtemmm birseyler yiyim gelirummmm hicbirsey yemedim daha heyecandan...esim gelecek yemek hazirliyacammm birazdan gorusurz biryere gitmeyin olur mu habibtelerimmm
Benimkide bugun evde yemek diyor daha yeni koyacam firina.. bir iki saate anca olur
habibtemmm birseyler yiyim gelirummmm hicbirsey yemedim daha heyecandan...esim gelecek yemek hazirliyacammm birazdan gorusurz biryere gitmeyin olur mu habibtelerimmm
Kizlar birsey soracam benim ayakarim cok soguk kac kat corap veya batik giysemde soguk bu hamile olmayi etkilermi ki?
benimkide evde ama disari cikti biraz gelir birazdan benimde yok yemegim daha
sanmiyorum canim benim kalinda giyinmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?