Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende yenice koydum firina yavas yavas piser artik ayiptir söylemsi etlimakarna yapiyorum yani makarnanin icinde et . dun hazirlamistim simdi pisirmesi kaldi.

bak bun hic yapmadim daha seninki hazir sayilir bende köfte yapip firina sürecem daha bide salata patates kizartmam gerek ama ne zamancok tembelim yaw ben

Son düzenleme:
arada aklima takilmiyor degil ama benim bu cocuklugumdan olan birsey yeni brisey degil yani boyle el ayak soguklugu, birde butun gün oturduysam tamam buz kesilirim.. kansizlikda var bende d-vitaminim dusuk diyorlar hep.

bende tam onu soracaktim:26:bendede mesala kan pihtilasmasi var elim ayagim hic isinmaz..ama korkma bebege bisey olmaz zaten iyi giyinmisin

bak bun hic yapmadim daha seninki hazir sayilir bende köfte yapip firina sürecem daha bide salata patates kizartmam gerek ama ne zamancok tembelim yaw ben

o dedigin tembellik bendede var .. bugün sözde camasir yikiyacaktim yikamadim ... bugün canim hic brisey istemiyordu, allahtan dun yemegi hazirladiydim.

o dedigin tembellik bendede var .. bugün sözde camasir yikiyacaktim yikamadim ... bugün canim hic brisey istemiyordu, allahtan dun yemegi hazirladiydim.

yemegin oldugu iyi en gerekli sey ozaten digerleri sonrada olsa olurgaliba bizim kizlari cogu gelmedi hepsi yapmistir bütün isleriniyaw bazen erkek olsaydim diyorumkadin olmak zor bence erkege göre

Son düzenleme:
yemegin oldugu iyi en gerekli sey ozaten digerleri sonrada olsa olurgaliba bizim kizlari cogu gelmedi hepsi yapmistir bütün isleriniyaw bazen erkek olsaydim diyorumkadin olmak zor bence erkege göre

Evet galiba kizlar bitirdi isi öyle gelecek aksama tahminim, canim simdi esimin hakkini yemiyim dun markanalari etlerken yardim etti cunku tek tek yapilacak brisey , yardim eder esim benden iyi yemek yaparim, esim bir suredir evdeydi ben esimi yurtdisina getirdim kagitleri filan oturumdur hal olur ken allah razi olsun ben okula ise giderken yemegi olsun evin icine olsun yapardi.. anlayisli esim o konuda..

yaw benimkide yardim edim diyo bana ben mutfakta yanimda biri olunca rahatsiz oluyorum..sen gelme ben yapim diyo tarif et diyo ben tarif ederken yoruluyorum kasiklari ve bicaklari bile tek tek soruyo bende iyisimi kendim yapim diyorum

yaw benimkide yardim edim diyo bana ben mutfakta yanimda biri olunca rahatsiz oluyorum..sen gelme ben yapim diyo tarif et diyo ben tarif ederken yoruluyorum kasiklari ve bicaklari bile tek tek soruyo bende iyisimi kendim yapim diyorum

Ayyy hic gülesim yoktu canim .. hehehe .. sen o zaman esini hic sokma mutfaga zaten bende evde olmadigim zaman yanliz girer mutfaga esim ama arada ben yemek hazirlarken oda salatasini hazirlar

Ayyy hic gülesim yoktu canim .. hehehe .. sen o zaman esini hic sokma mutfaga zaten bende evde olmadigim zaman yanliz girer mutfaga esim ama arada ben yemek hazirlarken oda salatasini hazirlar

gurbet kizim hic sorma yaw herseymi bikmadan tek tek sorulur

yine seninki bak ne güzel soru sormadan yapiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…