Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bi becere bilsem onlari siz nasil ezberden biliyorsunuz yaaa ...

Canım bak sırasıyla şöyle yap, hepsi görünür;

Kullanıcı Kontrol Paneli gir
Seçenekleri Düzenle
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet

hadi kolay gelsin biz ezbere yapmiyoruz bunlari ayarlayinca hepsi gözüküyo istedigini ekliyosun

napıyosunuz ya tokide bi akarabadaydım oturduk ordan ev almayı düşünüyoruz merkeze 8 km uzaklıkta kocamdan sözü aldım araba alcaz banada ozaman tokiden alırım dedim kirada oturmak cok zormuş çivi çakamıyoruz herşey sorun bebeğim olcak odası olmıycak istediğim gibi süsleyemycem kendi evimiz olsun ama uzakta oturmak zorlarmı yani bu ev hem merkeze hem kaynoşa uzak öyle bi avantajı var bide arabam olcak sorun olmaz dimi:26::26:

gumus hadi hepsini gectim ama kaynana uzaksa hic düsünme derim..uzakta olmak sizi zorlamaz nasi olsa araba var sen onu hic düsünme bence bak civi bile cakamiyoruz diyosun bosver kendi evin olsunda yeterki bi oda olsun derler...

amanin kimleri görüyorumkiz yerim seni alalala demek artik gelmeyecektin öylemihayalotumla basardik evini bizden kacaman bunu unutma

heya bıktınız bnden dıye dusunuyrum..aman bu umut ne dertlı, bızım derdımız bıze yetıyo..ama bu anlatmaya baslayınca, anlatıp duruyo dıyosunuzdur dıme

Selam canim . iyiyim seni sormali sen nasilsin?

ıyıdır sukur,onsan herseye alısıyo..sen nasılsın..

kiz yerim seni alaallseni öyle sevdiki herkes hic kimsenin öyle biseyi aklindan bile gecirecegini sanmmiyorum...

hele formunda oldugun günler sen topigimizin nese kaynagi oluyosun

gumus hadi hepsini gectim ama kaynana uzaksa hic düsünme derim..uzakta olmak sizi zorlamaz nasi olsa araba var sen onu hic düsünme bence bak civi bile cakamiyoruz diyosun bosver kendi evin olsunda yeterki bi oda olsun derler...
evler cok güzel 120 m2 olanlar var ama ben 140 m2 istiyorum bunların mutfak ve yatak odası cok küçük
bi an önce ankastre mutfağım olsun istiyorum bebeğimimn odası olsun istiyorum sadece beişk almak istemiyorum en cok onun için stiyorum bide araba alınca sorun olmaz heralde şu anki evimizde merkeze uzak 5km orasıda 8km zaten heryere arabayla gidiyorum otobüse bile binmiyorum bde kendi arabam olunca daha iyi olur dimi cok korkuyorum aldıktan sonra dönüşü olmaz ama kaynoşa uzak herkese uzak valla iyi olur ya cesaretlendirin beni

canim beceremedim bende duzenle iki yerde yaziyor ikisinede girdim ..(((

yaw sen hic düsünme sadece 3 km fark varmis valla yasiniz gecken ev sahibi oluyosunuz bundan büyük mutlulukmu var bide bebisler hayirlisiyla bence araba varken hic bir yer uzak degil

kiz yerim seni alaallseni öyle sevdiki herkes hic kimsenin öyle biseyi aklindan bile gecirecegini sanmmiyorum...
hele formunda oldugun günler sen topigimizin nese kaynagi oluyosun

yıcen mı sahıı
bnde sızı sevdımm..burdan gtsem de bıkac gun hep aklımdaydınız.. aklıma dustunuz bı kere naapımm
heya formumda oldgum gunlerımı bnde svıyorum da, işte..her ay gelenler gelınce..ben ben olmaktan cıkıyorum..o gun kı yazdıklarımı okuduysanız.. ((
nnyse yarın aksam gbı evımde olursam,arada yıne bkarım sıze

sen naptın yasagımm..sende bısıler varmış duyduguma gore..anlat bakımm :26:

canim beceremedim bende duzenle iki yerde yaziyor ikisinede girdim ..(((

canim söyle acikca söyle anlatim ozaman

kullanici panelini gir.

sol yandaki ayarlarim bölümündeki secenekleri düzenlemeyi tikla...

sonra oradaki yazilari oku, cesitli secenekler basligi var ordaki standart editörü tollbar isaretle

degisikligi kaydete bas...

kiz yememmi

sen bizsiz bizde sensiz olamayiz anla bunu artik alalalalala:4
biz senin her haline raziyiz yeterki gitme

benimki biraz uzun sen kendi evine gelince konusuruz simdi yormum seni umudum:26::26::26::26::26:

ben haftaya persembe dr gidecem dahada netlesir:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
yaw sen hic düsünme sadece 3 km fark varmis valla yasiniz gecken ev sahibi oluyosunuz bundan büyük mutlulukmu var bide bebisler hayirlisiyla bence araba varken hic bir yer uzak degil
yarın kaynoşla bakmaya gitcekmişiz kocam 140m2 cok büyük diyo ama bugün akrabanın evi 120 fln mutfak küçük masa koymuşlar yer kalmamış yatak odası dar ve bizim y.odası takımı cok büyük iri paröalar var o yüzden 140 m2 istiyorum e eşyamızda epey var doldrur odayı tokide foto baktım evler parkesiz satılıyo kafama göre parke yaptırırım mutfağıma dolap yaptırırım ooohhh bide ankastre(cok hevesim var ) vestiyer fln derken şahane bişey olur cok heycanlıyım ya bakalım bide peşinatlar nasıl bide canlı görelim oturduğum evi sevmiyorum zaten gecekonduların ortasında etrafta tavuk inek bile var düşünün bi an önce kurtulurum bebişim evimizde doğar inş

bak gördünmü su laylamin yaptigina onun yüzünden yemek yapmadim dahadaha yapmadin kiz testi bekleye bekleye böyle oldum

sen biran önce gumus kurtulmaya bak bu evden....140 m2 bence tam ideal büyüklükte bir ev3 cocuk ne olacagini düsünürsek tamda ideal büyüklükte hadi simdiden hayirli olsun diyim...

artık çekıceğnız benı boyle, elınız mahkummm
zaten bska klavyeler degısık , bızım evımızd kı gbı hızlı yazamıyorum
cnm bn cıkıyorum, kızlara cookk slm ölee.. hepınızı

Son düzenleme:

yaw cektir sen alalalalasöylerim sende evine gelince sürekli gir yeter aqrtik ayri durdugumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…