- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #16.301
bi becere bilsem onlari siz nasil ezberden biliyorsunuz yaaa ...
simdi daha güzel oldu hemide ikiz
Ikiz bebek cok istiyorum, galiba kendimde ikizim ya ondandir, allah ne verirse kabulumuz. hayirlisiyla iyi haber alsaydim kendi kendime
sansin yüksek ozaman ikiz konusunda insalalh olur...
napıyosunuz ya tokide bi akarabadaydım oturduk ordan ev almayı düşünüyoruz merkeze 8 km uzaklıkta kocamdan sözü aldım araba alcaz banada ozaman tokiden alırım dedim kirada oturmak cok zormuş çivi çakamıyoruz herşey sorun bebeğim olcak odası olmıycak istediğim gibi süsleyemycem kendi evimiz olsun ama uzakta oturmak zorlarmı yani bu ev hem merkeze hem kaynoşa uzak öyle bi avantajı var bide arabam olcak sorun olmaz dimi:26::26:
amanin kimleri görüyorumkiz yerim seni alalala demek artik gelmeyecektin öylemi hayalotumla basardik evini bizden kacaman bunu unutma
Selam canim . iyiyim seni sormali sen nasilsin?
ıyıdır sukur,onsan herseye alısıyo..sen nasılsın..
heya bıktınız bnden dıye dusunuyrum..aman bu umut ne dertlı, bızım derdımız bıze yetıyo..ama bu anlatmaya baslayınca, anlatıp duruyo dıyosunuzdur dıme
ıyıdır sukur,onsan herseye alısıyo..sen nasılsın..
evler cok güzel 120 m2 olanlar var ama ben 140 m2 istiyorum bunların mutfak ve yatak odası cok küçükgumus hadi hepsini gectim ama kaynana uzaksa hic düsünme derim..uzakta olmak sizi zorlamaz nasi olsa araba var sen onu hic düsünme bence bak civi bile cakamiyoruz diyosun bosver kendi evin olsunda yeterki bi oda olsun derler...
Canım bak sırasıyla şöyle yap, hepsi görünür;
Kullanıcı Kontrol Paneli gir
Seçenekleri Düzenle
Standart Editör Toolbar
Seçenekleri Kaydet
hadi kolay gelsin biz ezbere yapmiyoruz bunlari ayarlayinca hepsi gözüküyo istedigini ekliyosun
evler cok güzel 120 m2 olanlar var ama ben 140 m2 istiyorum bunların mutfak ve yatak odası cok küçük
bi an önce ankastre mutfağım olsun istiyorum bebeğimimn odası olsun istiyorum sadece beişk almak istemiyorum en cok onun için stiyorum bide araba alınca sorun olmaz heralde şu anki evimizde merkeze uzak 5km orasıda 8km zaten heryere arabayla gidiyorum otobüse bile binmiyorum bde kendi arabam olunca daha iyi olur dimi cok korkuyorum aldıktan sonra dönüşü olmaz ama kaynoşa uzak herkese uzak valla iyi olur ya cesaretlendirin beni
kiz yerim seni alaallseni öyle sevdiki herkes hic kimsenin öyle biseyi aklindan bile gecirecegini sanmmiyorum...
hele formunda oldugun günler sen topigimizin nese kaynagi oluyosun
canim beceremedim bende duzenle iki yerde yaziyor ikisinede girdim ..(((
yıcen mı sahıı
bnde sızı sevdımm..burdan gtsem de bıkac gun hep aklımdaydınız.. aklıma dustunuz bı kere naapımm
heya formumda oldgum gunlerımı bnde svıyorum da, işte..her ay gelenler gelınce..ben ben olmaktan cıkıyorum..o gun kı yazdıklarımı okuduysanız..((
nnyse yarın aksam gbı evımde olursam,arada yıne bkarım sıze
sen naptın yasagımm..sende bısıler varmış duyduguma gore..anlat bakımm :26:
yarın kaynoşla bakmaya gitcekmişiz kocam 140m2 cok büyük diyo ama bugün akrabanın evi 120 fln mutfak küçük masa koymuşlar yer kalmamış yatak odası dar ve bizim y.odası takımı cok büyük iri paröalar var o yüzden 140 m2 istiyorum e eşyamızda epey var doldrur odayı tokide foto baktım evler parkesiz satılıyo kafama göre parke yaptırırım mutfağıma dolap yaptırırım ooohhh bide ankastre(cok hevesim var ) vestiyer fln derken şahane bişey olur cok heycanlıyım ya bakalım bide peşinatlar nasıl bide canlı görelim oturduğum evi sevmiyorum zaten gecekonduların ortasında etrafta tavuk inek bile var düşünün bi an önce kurtulurum bebişim evimizde doğar inşyaw sen hic düsünme sadece 3 km fark varmisvalla yasiniz gecken ev sahibi oluyosunuz bundan büyük mutlulukmu var bide bebisler hayirlisiyla bence araba varken hic bir yer uzak degil
yarın kaynoşla bakmaya gitcekmişiz kocam 140m2 cok büyük diyo ama bugün akrabanın evi 120 fln mutfak küçük masa koymuşlar yer kalmamış yatak odası dar ve bizim y.odası takımı cok büyük iri paröalar var o yüzden 140 m2 istiyorum e eşyamızda epey var doldrur odayı tokide foto baktım evler parkesiz satılıyo kafama göre parke yaptırırım mutfağıma dolap yaptırırım ooohhh bide ankastre(cok hevesim var ) vestiyer fln derken şahane bişey olur cok heycanlıyım ya bakalım bide peşinatlar nasıl bide canlı görelim oturduğum evi sevmiyorum zaten gecekonduların ortasında etrafta tavuk inek bile var düşünün bi an önce kurtulurum bebişim evimizde doğar inş
kiz yememmi
sen bizsiz bizde sensiz olamayiz anla bunu artik alalalalala
biz senin her haline raziyiz yeterki gitme
benimki biraz uzun sen kendi evine gelince konusuruz simdi yormum seni umudum:26::26::26::26::26:
ben haftaya persembe dr gidecem dahada netlesir:26::26::26::26::26:
artık çekıceğnız benı boyle, elınız mahkummm
zaten bska klavyeler degısık , bızım evımızd kı gbı hızlı yazamıyorum
cnm bn cıkıyorum, kızlara cookk slm ölee.. hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?